Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, kolik měříte a jestli jste s vyškou spokojené. Já mám 178 cm a jsem spokojená. Jak jste na tom vy?
176cm
ale vždycky jsem chtěla být malá a drobná
no nezadařilo se
Zase taková produktivní diskuze po ránu
170 a spokojenost. Ono spíš záleží na váze ![]()
Já ještě hůř. Ale jsem spokojená a kdyby ne, stejně s tím nic moc nenadělám. ![]()
@Jakusevova 174 cm, dřív bych brala klidně víc, teď spokojenost, můj chlap je totiž mmrňous ![]()
Já mám 175 cm s výškou jsem dlouho měla problémy. Ve škole, v pubertě, posměch typu Eifelovka, žirafa, godzila
,v pubertě kluci byli většinou o hlavu menší. A do ted si nekupuju boty na vysokých podpatcích. Ale ted svoji postavu mám ráda. I když těm prtavým holkám závidím
![]()
@Acinore píše:
Zase taková produktivní diskuze po ránu170 a spokojenost. Ono spíš záleží na váze
Na aktivaci neuronů.
Mám 164cm a jsem s tím také spokojená
, i když mi kdysi říkali, že mám výšku svodidel ![]()
Jee tak to já jsem proti vám malinká jen 158cm. Já zaase chtěla být vyšší ve dvaceti mě nechtěli nalejt, nechtěli mě věřit že už mě bylo 18.
No to je tedy téma… Hned po ránu budu mít zase depku
. Měřím 158 cm a kdybych měla alespoň o 10 cm více, byla bych spokojenější. Jsem prcek a děsně mě to štve ![]()
Asi 165 na výšku. Potrebovala bych ale přeměřit, jestli se už stářím nezmenšuju.
Každý doktor se mě jen ptá, ale nikdo neměří.
Jo a jsem spokojená. Mám ráda být menší než chlap.
Příspěvek upraven 24.10.13 v 07:07
Já měřím 173cm a jsem naprosto spokojená. Mám ráda i vysoké muže..prcky nemusím ![]()
@tterka píše:
No to je tedy téma… Hned po ránu budu mít zase depku![]()
. Měřím 158 cm a kdybych měla alespoň o 10 cm více, byla bych spokojenější. Jsem prcek a děsně mě to štve
co je malé, to je milé
náhodou, já bych to brala jako výhodu - můžeš nosit podpatky, 98 % chlapů nikdy nebude menší než Ty atd
Mi se strašně líbil soused, jenže on je o hlavu menší, copak bych na něj mohla dělat oči, když bych si připadala jak godzila ![]()