Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
168, se svou výškou jsem spokojená. Manžel má 182 a tak když chci, můžu vyrazit na podpatkách.
Mám 168 cm a jsem spokojená, už jsem si za ty roky asi zvykla. Takže takový průměr. Manžel má 184 tak výšku podpatků řešit nemusím.
@dinulka tak to jsme na tom uplne stejne…puberta byla děsná…chlapi nemší a i mmmanžel je o 3cm nižší…a podpadky? tak to nehrozí ![]()
@Deninina píše:
Mám 171 a spíš mě to štve. Hlavně proto, že mám jen jednu kamarádku větší, než jsem já. Takže když někde jdeme s holkama spolu a já si vezmu ještě podpatky tak bych jim mohla dělat maminu a cítím se dost blbě, zdá se mi že všichni na mě čumí, že jsem takový golem. Chlapa mám ale vyššího, takže mám i deseti centimetrové lodičky a pořád můžeme jít vedle sebe. Menšího chlapa bych nezvládla, měla bych ještě větší komplexy
Vidíš, tak mě nikdy nenapadlo se na to dívat. Já to beru tak, že já jsem normální a všichni okolo jsou jaksi divně prťaví
![]()
Tak se hlásím taky k mrňouskům, mám 159 cm. Manžel myslím 170 cm. Takový malý pár i děti jsou malé ![]()
Měřím 175 cm a jsem spokojená
Ale zajímalo by mě, kolik příspěvků by měla diskuze s názvem: Kolik vážíte?
Já bych se do ní asi nehrnula ![]()
@Angua píše:
Vidíš, tak mě nikdy nenapadlo se na to dívat. Já to beru tak, že já jsem normální a všichni okolo jsou jaksi divně prťaví![]()
Taky jsem to nikdy moc nebrala jako překážku spíš jsem v tom hledala pozitiva ![]()
@Petiik píše:
Měřím 175 cm a jsem spokojenáAle zajímalo by mě, kolik příspěvků by měla diskuze s názvem: Kolik vážíte?
Já bych se do ní asi nehrnula
Nooooo
to je zajímavé asi se taky nepohrnu ![]()
Já mám 173 cm a jsem celkem spokojená, akorát přítel je o 3 cm menší, takže si nekupuju boty na podpatku, ale stejně je nosit nemůžu
![]()
@Petiik já bych se tam klidně nahrnula, s váhou jsem spokojená:-)
@Elilen
Tyhle mensi, co „nam“ vyzobavaj vysoky chlapy mam fakt nejradsi
. Ja 178, vyska asi v poho, ale to kilco by mohlo jit jeste dolu
. A manzel 186, takze Elilen prozatim odpoustim ![]()