Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já mám 180 a manžel 177…chtěla bych tak 10cm ubrat prosím
![]()
Já 170cm a jsem spokojená, ráda nosím vysoké podpadky a jelikož manžel má skoro dva metry tak si můžu obout jakkoliv vysoké
kdybych měla o pár entáků víc nevadilo by, že nejsem meněí jsem ráda.
@tterka píše:
No to je tedy téma… Hned po ránu budu mít zase depku![]()
. Měřím 158 cm a kdybych měla alespoň o 10 cm více, byla bych spokojenější. Jsem prcek a děsně mě to štve
mně někdy řeknou 158, jindy 156 a já se klidně k těm 156 hlásím
manžel mi říká „trpaslíčku“ a já mu na to klidně odpovím, že má být rád, aspoň má přes mě přehled
jasně, že jsem chtěla být větší v pubertě a tak…nebo bych si jednou chtěla koupit džíny, co nebudu muset stříhat.
Takhle holt přes jezevčíka nevidím na tramvaj, no a co
Navíc žiju v NL a holanďani jsou nejvyšší národ na světě
…víš, jak mi ale záviděj lidi v letadle??? Jsem v pohodě skladná ![]()
Já mám 154cm… Spokojená teda zrovna moc nejsem, od dětství se mi posmívali, každé kalhoty, šaty i sukně musím zkracovat, dlouhé rukávy ohrnovat..
Jedinou výhodou je snad to, že se vyspím i na malém prostoru, např. na sedadle v autobuse.. ![]()
174 cm a nespokojena, chlap má 207cm, takže jsem proti němu prcek ![]()
Mam 158, vyska by mi nevadila, jen bych potrebovala zatocit s lenosti, abych hnula s. vahou smerem dolu
Kalhoty taky diky tomu musim vzdy zkracovat, aspon mam na zaplaty
chlap ma neco malo pod 2m, sice ma prehled, ale kdyz jsme v kramu, tak me nejak nevidi mezi stojanama s oblecenim treba ![]()
@hankaaaa taky mám 180, v pubertě to byl dost velký problém, ale už jsem si nějak zvykla. Vždycky jsem ale záviděla malým, všechno na nich nějak líp vypadá a můžou nosit podpatky.
Ale výhoda výšky je v tom, že když jsem v davu, mám přehled. Když někoho hledám, stačí stoupnout na špičky a málokdo je vyšší než já
.
Chlap je menší a dobrý.
Já se též hlásím k prckum. Mám 164 cm Ale vůbec mě to nevadí, alespoň můžu nosit potpatky ![]()
@hankaaaa píše:
Tak já mám 180 a manžel 177…chtěla bych tak 10cm ubrat prosím![]()
Já mám 160 cm, když se narovnám a neskutečně mi to vadí. Bohužel s tím nic nenadělám. Kdybych k tomu byla aspoň drobná, tak se to dá, jenže mám průměrnou kostru při podprůměrné výšce a šestky prsa. Žádné oblečení nesedí, nedosáhnu v obchodě do regálů atd. Teď se jenom modlím, aby syn nebyl zakrslý po mně, to by byla ještě větší tragédie.
Mám 174cm…celkem spokojenost. Klidně bych brala i kolem 180cm. Ale menší bych nechtěla být.