Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, docela by mě zajímalo, co si myslíte o Babišovi a té jeho ANO. Věříte mu? Já se poduvuji, že mu takhle rostou preference. Nestačilo lidem ono VV. Mám spolužačku, která sedí v poslanecké sněmovně za VV. V březnu zvažovala, že by vstoupila do nějaké strany, dokonce zvažovala ODS, o politice věděla houby, neprošla ani regionální politikou, v červenci už nám vesele rozesílala z PS vtipné hlášky, taky byla mezi rebelujícími. Co vede lidi k tomu, uvěřit dalšímu slepenci s tak kontroverzní osobou ve vedení? Věříte mu? Já ani slovo.
NE nevěřím mu ani slovo, viděla jsem debatu, má nacvičenou jednu větu, neví skoro nic, pořád jen mele jak on umí dát lidem práci.
On žije v jakémsi bludu, že řídit firmu (a brát tučné dotace) je stejné jako řídit stát.
Ne nevěřím, ten chce prosazovat jen velké firmy. Chtěla jsem úsvit, ale co ten blb předvedl tento týden
jsem opět na začátku, prostě nevím koho volit ![]()
@terinka4444
Co vede lidi k tomu mu věřit?
Podle mě to, že ti co to teď dělali skoro 25 let to dotáhli tam, kam to dotáhli.
Takže si myslím, že lidé jsou v situaci kdy už nemají co ztratit, tak to zkouší takhle.
Naprostá znechucenost celou starou politickou scénou?
Nevím. Jsem ráda, že jsem v termínu voleb mimo republiku a nemusím to řešit. Televizi nezapínám, zprávy na internetu už taky nesleduji.
Ne, neverim. Bohuzel ale neverim ani dalsim stranam, letos opravdu nevim, koho volit. Male strany se predvedly dost (vv, strana zelenych), velke ukazaly, ze na program se nehraje…
On a že dává lidem práci?! A to kde jako??? Tady u nás v okrese skoupil plno firem a jen a jen propouští lidi a firmy likviduje!!! Je mi z něho na blití
a z těch jeho lží a keců… jak je možný, že mu to někdo věří netuším!
![]()
Neverim nikomu kdo tam je, ani kdo se tam snazi dostat nove. Vzdy jsem spise volila nove strany a uz dvakrat jsem se seredne spalila.
Uz nekolik let radsi nevolim, stejne jsem v zahranici a nebudu si kvuli tomu zarizovat listek a volit na konzulatu. I kdybych byl v ČR, volit bych asi nesla. ![]()
je jedno kdo tam bude.
No mě zajímá, jestli jsou lidé jen tak zoufalí, že přemýšlí o volbe Babiše jako ze zoufalství, že není nic lepšího. Nebo se jim prostě zdá pravdomluvný a věří mu. Já koukala ve čtvrtek na debatu s ním a ještě půl hodiny jsem seděla nevěřícně s hubou dokořán. Teď kliknu seznam, tam Babiš a stb, Babiš a jeho výsledky z průzkumů, tak mi vrtá hlavou, jestli mu někdo věří a hlavně proč.
Babiše neřeším, vím že budu stejně zas volit TOPku (metodou nejmenšího zla) a s ohledem na zachování vlastního duševního zdraví se na politické debaty a spol. raději nedívám.
@Heineken píše:
@terinka4444
Co vede lidi k tomu mu věřit?
Podle mě to, že ti co to teď dělali skoro 25 let to dotáhli tam, kam to dotáhli.
Takže si myslím, že lidé jsou v situaci kdy už nemají co ztratit, tak to zkouší takhle.
jen tak ze zvědavosti, myslíš, že to šlo jako dotáhnout nějak lépe, když se podíváš na svět okolo, myslíš, že kdyby tu byl kdokoliv jiný, že by se to dotáhlo někam jinam a nějak jinak?
Lidi chtějí změnu a těm známým prostě nevěří a věřit jim ani nejde
. a babiš je neokoukaný
. osobně jsme zvědavá jak to celé dopadne. hodně mě zajímá kam spadne OD, vždy byla první nebo druhá a ted budou rádi když se tam vůbec dostanou. ono akt neni koho volit
tak proto si mylsim že lidi chtějí někoho jiného ![]()
Lidé, co volí Babiše ani neznají jejich program (no řekla bych neprogram), jen to vidí jako jediné východisko, novou tvář, úspěšného podnikatele…a nejde jen o Babiše, jde o lidi co má pod sebou, oni ani neví co mají za program a ani lídři jednotlivých krajů se nejsou schopni domluvit na tématu jako jsou např. poplatky u lékaře ![]()
Celý současný vládní a politický systém je na ho… Nevěřím mu, ani Babišovi, ani jinému nenasytnému vychcánkovi. Až budou volby, budu volit, jako MUDr. Hnízdil. Tomu věřím. V tomhle systému je to stále jen o korytech. ![]()
@catherine100 píše:
Lidé, co volí Babiše ani neznají jejich program (no řekla bych neprogram), jen to vidí jako jediné východisko, novou tvář, úspěšného podnikatele…a nejde jen o Babiše, jde o lidi co má pod sebou, oni ani neví co mají za program a ani lídři jednotlivých krajů se nejsou schopni domluvit na tématu jako jsou např. poplatky u lékaře
no právě, oni snad program nemají, kdyby někdo řekl, volím babiše, protože v jeho progarmu se líbí to a to, jeho názory na to a to se mi zdají dobré a mají potenciál, ale to nikdo, oni program nemají a jeho nápady a výžblepty, no tak to je fakt jen na učení s hubou dokořán. To mi neříkej, že lidí volí podle toho, že je neokoukaný
![]()