Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel u Babiše to horké je a dost. Slibuje lidem práci a přitom v reálu dělá pravý opak. Skoupil spoustu zemědělských podniků, které udržovali zaměstnanost na vesnicích, ostatním, které se potýkají s finančními problémy hned po sklizni nadiktoval minimální výkupní ceny, protože ví, že prodat musí, aby měli vůbec na mzdy (téměř veškeré výkupy patří jeho firmám, tak jako distribuční firmy hnojiv, chemie, krmných směsí atd… až po potravinářské firmy viz mlékárna Hlinsko, Kostelecké uzeniny, Vodňanské kuře, Penam…),. Takže ať se jde bodnout, zmetek jeden vyčúranej. Byznys nepatří do politiky a hospodaření státu. Jenže on na údržbu krajiny a zaměstnanost nehledí, s 3000 ha zaměstnává 10 lidí, zvířata vybil, zaměstnance vyhodil a pobírá na tuto plochu 18 mil. Kč ročně!!! Teď už zbývá jenom sednout si do sněmovny právě teď, když se vyjednávají pravidla na čerpání dotací pro následující 5 leté období, že.
K9Girl":https://www.emimino.cz/profil/k9girl/ tak horké to nebude.
@Boriska respekt nečtu.@terinka4444 píše:
to je pěkný volební program, a jak toho chce docílit? Kdyby dostal nadpoloviční většinu a mohl to udělat? Jak by to udělal? Jak? Nijak, tohle jsou jen blbé volební kecy, které nejdou splnit, nic jiného to není. Solidární společnost bez zneužívání sociálního systému, kdyby to nebylo tragické, byl by to vtip roku, jak by to udělal? Nijak, nelze, jsou to jen blbé populistické kecy, sesbírané řeči, co by lidé chtěli a hozené na papír.
Zvýhodní zaměstnání handicapovaných, další kecy z obory, nemá to jak motivovat, už dneska je motivace obrovská, platí se peníze, firmy mají sankce, pokud nezaměstnají handicapované nebo neodeberou výrobky od nich, přesti ti lidé nemají práci. Všechno jen kecy, kecy, kecy.
kdo ty kecy nemá, prosím tě? ![]()
Vybrala sis tu jednu stranu, do které šťouráš, zpochybňuješ její program, kritizuješ - ale propánajána, to můžeš udělat s jakoukoliv jinou stranou!
Budu volit pravici, podle lidí, co kandidují za Karlovarský kraj, pravděpodobně ODS. Já jsem tohle nechtěla pojmout jako anketu, koho kdo bude volit, spíš mě prostě naprosto zarazilo, když jsemviděla dneska ten koláč, kolik lidí je ochotno uvěřit Babišovi, chtěla jsem vědět proč, jsem si říkala, že je třeba něco, co jsem přehlídla, něco, co jsem nepochopila, něco, co v něm je, žetáhne lidi. Bohužel, zatím vidím jen populistické kecy, nemůže splnit ani jednu jedinou věc z toho programu, co tady dávala Lucka, je to jak báseň k budování šťastné společnosti, práce při postižené a absolventy a lidi pdesát plus, škoda, že zapomněl na matky s dětmi, štědrý solidární nezneužívaný sociální systém, sen všech lidí a politiků, snížení daní, no tleskám, to když mu přestanou zneužívat ten socsystém, nepotřebuje tolik peněz…mohla bych pokračovat, všechno z toho by nedokázal ani kouzelník.
@terinka4444 taky dumám kde to vzal. teď když vidím, že by ho nevolil vlastně nikdo překvapuje mě to ještě víc
@sovicka1 píše:
kdo ty kecy nemá, prosím tě?Vybrala sis tu jednu stranu, do které šťouráš, zpochybňuješ její program, kritizuješ - ale propánajána, to můžeš udělat s jakoukoliv jinou stranou!
já si celkem můžu zpochybňovatz co chic a koho chci, zrovna tak kritizovat, myslím, že žádná jiná strana nemá tolik planých slibů. To je jedno, jen mě zajímalo, co konkrétně na téhle rychlokvašce s stbákem ve vedení lidé vidí, kecají všichni, o tom žádná, jen mě zajímal babiš, protože ten jaksi atakuje přední místa, a já nechápu proč, myslela jsem, že třeba někdo vysvětlí, co na něm je.
Někdo ho volit musí, pokud si ty průzkumy uměle necucají z prstu, tak jsem si říkala, že třeba někdo napíše proč, to že se někomu líbí ten jejich program neberu za důvod. Kdyby byla jen jedna jediná věc reálně splnitelná, má můj hlas, kdyby bylo reálné, že může splnit a dodržet třeba jen polovinu toho, co mají v tom volebním programu, pošlu mu svou mateřskou na ten spravedlivý sociální systém. řeci všichni musí vědět, že nic z toho nemůže reálni splnit ani se k tomu přiblížit. nechápu to, tisíce lidí propouští, ale chce místa pro absolventy a postižené a staré. Kdybych mohla věřit alespoň těm postiženým, ani tonemůže dokázat. Ikdyby měl většinu. Leda, že by si je zaměstnal sám.
@terinka4444 píše:
já si celkem můžu zpochybňovatz co chic a koho chci, zrovna tak kritizovat, myslím, že žádná jiná strana nemá tolik planých slibů. To je jedno, jen mě zajímalo, co konkrétně na téhle rychlokvašce s stbákem ve vedení lidé vidí, kecají všichni, o tom žádná, jen mě zajímal babiš, protože ten jaksi atakuje přední místa, a já nechápu proč, myslela jsem, že třeba někdo vysvětlí, co na něm je.
No, tak já pevně doufám, že jak koupil některý média, tak si koupil i volební průzkumy ![]()
@Gina108 píše:
No, tak já pevně doufám, že jak koupil některý média, tak si koupil i volební průzkumy
jo jo, já taky doufám
Já zas nepochopím, jak někdo může vůbec uvažovat o volbě ODS nebo ČSSD. Nadáváte tady na nový strany, ale tyhle dvě už tam byly tolikrát a je jen jejich vina, že to je v té p. rdeli, ve které to tady je. Tohle mi snad přijde ještě slepější postoj. Někdo ti dá po tlamě, x krát ukáže, že jen kydá, a ty mu zase věříš?? Absolutně nechápu, že nejsou v propadlišti dějin hlavně tyhle dvě strany. ![]()
Neverim mu ani slovo. Prijde mi naprosto nepochopitelne, jak ma vysoke preference. Snad jedine, ze to koupil, jak jste zminovaly. Jinak si to fakt nedovedu vysvetlit. Jeho politicke sliby jsou absolutne nerealne. Vzdyt to bije do oci.
Nevim, jestli to tady nepadlo, ale cetly jste titulni clanek Reflexu c. 39 o Babisovi od Karla Krize? V dalsim cisle na to Babis reagoval a Kriz na nej zpatky. Dost souhlasim s tim, co Kriz psal. Babis si zalozil stranu jako vlastni kralovstvi, kde vladne. Je sam sobe kmotrem atd.
Neverim a volit ho nebudu.On chce mit jen velkou moc!