Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuckaPt píše:
Tohle je jeho program
Priority Žijeme a pracujeme v České republice. Chceme, aby zde žily i naše děti. Chceme pro ně lepší budoucnost. Chceme lepší podmínky pro české firmy a živnostníky, kteří zde platí daně. Chceme lepší životní standard pro ty, kteří chtějí pracovat a mají odvahu stát na vlastních nohou, ať už žijí ve městech či na vesnicích. Chceme prosperující stát, který zajistí lepší podmínky mladým rodinám, sociálně slabým, dlouhodobě nemocným i důstojný život seniorů. Proto jdeme do politiky.1. Dáme lidem práci
»Zvýhodníme zaměstnávání absolventů, občanů nad 50 let a hendikepovaných »Snížíme DPH, nezvýšíme přímé daně »Budeme důsledně vybírat daně, zamezíme únikům peněz z veřejných rozpočtů »Prosadíme investice do infrastruktury a zlevníme energie »Zajistíme jednoduchá a stabilní pravidla pro firmy a investory
To se mi líbí2.Stejná pravidla pro všechny »Zrušíme trestní a přestupkovou imunitu poslanců a senátorů »Zajistíme nezávislou kontrolu majetkových přiznání politiků a vysokých úředníků »Prosadíme zákon o státní službě »Odpolitizujeme vedení NKÚ, státního zastupitelství i policie »Omezíme hazard, zamezíme lichvě, zabráníme zneužívání exekucí
Aby tu chtěližít inaše děti »Chceme solidární společnost bez zneužívání sociálního systému »Chceme zdravotně nezávadné, kvalitní a cenově dostupné potraviny »Vrátíme prestiž českému školství, zdvojnásobíme finanční prostředky na vědu a výzkum
Já ho volit budu. Proč? Protože nevěřím těm ostatním.
to je pěkný volební program, a jak toho chce docílit? Kdyby dostal nadpoloviční většinu a mohl to udělat? Jak by to udělal? Jak? Nijak, tohle jsou jen blbé volební kecy, které nejdou splnit, nic jiného to není. Solidární společnost bez zneužívání sociálního systému, kdyby to nebylo tragické, byl by to vtip roku, jak by to udělal? Nijak, nelze, jsou to jen blbé populistické kecy, sesbírané řeči, co by lidé chtěli a hozené na papír.
Zvýhodní zaměstnání handicapovaných, další kecy z obory, nemá to jak motivovat, už dneska je motivace obrovská, platí se peníze, firmy mají sankce, pokud nezaměstnají handicapované nebo neodeberou výrobky od nich, přesti ti lidé nemají práci. Všechno jen kecy, kecy, kecy.
@terinka4444 zrovna hendikepovaní jsou teď velmi žádaní. Na zřízení pracovního místa dostaneš až 200 litrů, příspěvek na jeho plat a když je jich víc i na jejich dopravu. Sociální podnikání se tomu říká (veřejno prostěšná společnost)
Podle mého je to falešňak? co se před lety u Krause chvastal, ze on do politiky nee a ted uz se hrne taky ke korytu komanč. Asi budu volit Kdu-csl chtej levnější plínky prosadit
![]()
@Timinka píše:
@terinka4444 zrovna hendikepovaní jsou teď velmi žádaní. Na zřízení pracovního místa dostaneš až 200 litrů, příspěvek na jeho plat a když je jich víc i na jejich dopravu. Sociální podnikání se tomu říká (veřejno prostěšná společnost)
to všechno vím, nedostaneš 200, ale max stotisíc na jedno pracovní místo, ale to je fuk, pracuji s nimi, přesto ti jich na jedno vypsané pošle životopis 50 během jednoho dne, už teď jsou zvýhodnění jak hrom, přesto práci nemají, proto je celý ten jejich program totálná nesmysl, jen líbivékecy s nemožností to splnit.
Jinak, Lucko, odkud jsi ten jejich program okopčila? Co je pramenem toho kousku programu?
@Niqitka píše:
Podle mého je to falešňak? co se před lety u Krause chvastal, ze on do politiky nee a ted uz se hrne taky ke korytu komanč. Asi budu volit Kdu-csl chtej levnější plínky prosadit![]()
i ty proti inkontinenci, ty by se časem šikly ![]()
@Niqitka píše:
Podle mého je to falešňak? co se před lety u Krause chvastal, ze on do politiky nee a ted uz se hrne taky ke korytu komanč. Asi budu volit Kdu-csl chtej levnější plínky prosadit![]()
aby to stihli, dokud je budete potřebovat
Nečetla jsem diskuzi, jen chci říct, že mu rozhodně nevěřím. Program má krásný, chytlavý. Ten dopis, co nám přišel, jeden by se zaradoval… Marketingově, myslím, velmi vydařené. Lidi mu to žerou!!!
Ale já četla knížky o Mrázkovi a tak vím, že Babiš je obyčejný mafián a rozhodně nevydělal ty peníze poctivě bez korupce, jak tvrdí ![]()
Takže ANO je líbivé, ale rozhodně nic pro mě!!! ![]()
Nevěřím, ale ráda bych se mýlila, vzhledem k tomu, kolik lidí se ho chystá volit. Já ho volit nebudu.
@Boriska píše:
naprosto tě chápu, Fialu bych brala, já bych tak potřebovala volit napříč, abych si mohla vybrat lidi, o který si myslím, že jsou slušní, nekorumpovaní a nekorumpovatelní a né stranu…ale v našem systému by se to bez stran zase zvrhlo, o tom žádná![]()
i tak volím já, volím člověka v našem kraji, jehož práci znám, znám ho z malé regionální politiky coby starostu, vím, co umí, co dokáže, jak schopný člověk to je, co dokázal.
@Timinka píše:
@Sibyla0 no kdyby to šlo, volím někoho jako je on. Ale kde jsou lidi jako on? Už asu bohužel vymřeli. je to ohrožený druh asi
Aha
Já jsem při sobotě nějaká zabržděná. Jinak souhlasím, takoví jako on určitě ještě existují, nicméně rozhodně ne na naší politické scéně.
@Teeeri píše:
Babis?Slovák a estébák.
Neexistuje.
pěkně jsi to shrnula ![]()
Nevěřím už asi nikomu. Letos je to krize. Spíš řeším kojení než volby. Volila bych TOPku, ale je tam ten volodroid Kalousek, takže nic. Asi tam šoupnu Svobodné.
Babišovi nevěřím nic - využívá situace, kdy je hodně lidí znechucených a chce si na tom přihřát polívčičku
no jsem zvědavá, jak to dopadne.
Přinejhorším se nastěhujeme na chalupu na ves, pořídíme kozy, ovce, prase, slepice, kachny. Konečně zprovozním skleník na rajčata, oku a papriky a prát budu v potoce, co nám protéká pod zahradou