Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka no právě, že je po smrti, tak mě ta věta nedávala smysl. No pořád nedává ![]()
@terinka4444 píše:
No mě zajímá, jestli jsou lidé jen tak zoufalí, že přemýšlí o volbe Babiše jako ze zoufalství, že není nic lepšího. Nebo se jim prostě zdá pravdomluvný a věří mu. Já koukala ve čtvrtek na debatu s ním a ještě půl hodiny jsem seděla nevěřícně s hubou dokořán. Teď kliknu seznam, tam Babiš a stb, Babiš a jeho výsledky z průzkumů, tak mi vrtá hlavou, jestli mu někdo věří a hlavně proč.
Myslím si, že mu lidi věří. On umí dobře mluvit a to bohužel někdy v politice stačí. Navíc on pořád mluví, že toho hodně dokázal, což je pravda a lidi mu proto věří. Nevidí to, že když tam bude tak si bude prosazovat zákony podle toho, aby se on a jeho firmy měli hlavně dobře. On nepotřebuje poslanecký plat, ale potřebuje měsíčně ty milionové dotace a výhody. ![]()
@Bananas to není pravda, nejvíc je z Babiše vyprdlá ČSSD, prootže jí sebral nejvíc hlasů (pak teda ODSce), to jsou totiž ti voliči, kteří volí populisty ![]()
Diskusi jsem necetla, ale nad Babisem nijak nepremyslim - estebaky nevolim, i kdyby se rozkrajeli (a jeho STB minulost je mne dobre znama).
Koblihy at rozdava komu chce, ze se lidi nestydi si ji vubec vzit
. Proste stado. Ale tak je to vsude.
@Sibyla0 no kdyby to šlo, volím někoho jako je on. Ale kde jsou lidi jako on? Už asu bohužel vymřeli. je to ohrožený druh asi
@LuckaPt vzhledem k tomu, že už ovládl zemědělství a média, tak si myslím, že bude ![]()
Páč lidi jsou primitivové a dávaj přednost jednoduchým řešením, proto mu rostou preference
Jako fakt někdo věří bejvalým stbákovi, co slibuje 500 tis pracovních míst?
Mmch nikde jsem se teda nedočetla, jak je chce vytvořit. Navíc je dost starej.
@terinka4444 píše:
blik blik blik![]()
tak to jo, to mi zcela uniklo, já to viděla jednou se mihnout na obrazovce a viděla jen bálý Jágrův chrup, tak to mi uniklo, já fakt myslela, že je to na Vodňanský kuře
Že ho vlastní Babiš netuším, budu ho muset začít trochu sledovat
tyjo já si tam taky žádnýho Babiše nevšimla, nic si z toho nedělej
akorát jsem se podivovala, proč má někdo jako Jágr potřebu lézt do reklamy ![]()
@catherine100 píše:
@Bananas to není pravda, nejvíc je z Babiše vyprdlá ČSSD, prootže jí sebral nejvíc hlasů (pak teda ODSce), to jsou totiž ti voliči, kteří volí populisty
Tak to je to, co se mi na něm (asi jako jediné) líbí, každý hlas, který půjde jinam něž ČSSD je (pro mě osobně) dobrý… ideálně tedy aby neměli hlasy ani komunisti, ale ty mají příliš disciplinované voliče, než aby jim je nějaký populista přetáhl.
@terinka4444 nevěřím mu ani žle a děsí mě přestava, že má tolik procent
člověk, který netuší, co je minimální mzda, přitom zaměstnává vedoucí za 11 tis hrubého je pro mě xindl, nic víc.. a lidi jsou nepoučitelní.
@terinka4444 Já třeba nevěřím nikomu. Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali
..Ať si to strčí někam tu zku…ou propagandu
..Naprosto nic nesleduju a volit taky nejdu ![]()
@Sibyla0 nevíš?
byl za kDU myslím, je po smrti už dáááávno