Babiš, věříte mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
19.10.13 19:11

http://www.novinky.cz/…nik-sme.html

Babiš to je prolhanej zlatokop!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.10.13 19:11

Ne, nevěřím mu ani slovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
19.10.13 19:12

Ja to nejak nesleduju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.10.13 19:14

Já teda Babiše určitě volit nebudu. Možná je zkušený obchodník, ale ne politik. Stát nemuže fungovat jako firma což on by si to tak představoval. Bohužel stále nevím koho volit budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.10.13 19:18

Ne, nevěřím a štve mě to, že chce spolupracovat s Monsanto
 http://www.svetkolemnas.info/…-nasem-stole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
19.10.13 19:27

Převrátila bych to - komu z kandidujících stran věříte? Hlavně by mě zajímal názor těch, co tu píší, že Babišovi nevěří ani slovo a podobně.

PS: stále nevím, koho volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.10.13 19:29
@sovicka1 píše:
Převrátila bych to - komu z kandidujících stran věříte? Hlavně by mě zajímal názor těch, co tu píší, že Babišovi nevěří ani slovo a podobně.PS: stále nevím, koho volit.
čteš mi myšlenky, taky by mě zajímalo, koho chcete teda volit a proč? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
19.10.13 19:30

Nevěřím nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.10.13 19:32
@terinka4444 píše:
Jágr není reklama na kuře, ale je na Babiše? No tak to je tuplovaný, když mu věří Jarouš, tak to potom jo :zed:

Ale jo, primárně to je reklama na kuře, ale takhle před volbami je to spíš maskovaná politická kampan - jakási snaha ukázat Babiše s lidskou tváří širokým masožravým vrstvám. :mrgreen: Aspon tak to vnímám já. Kdyby nebylo před volbami, tak se určitě miliardář Babiš neobtezuje ucinkovat v reklame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.10.13 19:34

Je to Slovák a bývalý komunista.. to je blbá kombinace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.10.13 19:35

@Lolllo hlavně polické strany reklamu v televizi mít nesmí :roll:, proto to udělal tak nenápadně :zed:, teda ne on, ale ta jeho PR agentura z USA :P
stejně tak Kostelecké uzeniny, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
19.10.13 19:35

@sovicka1 no nevim, já tam nemam nikoho koho volit, z těch co tam byli, ted jim vláda padla tak se tam hrnou zpět takže je mě z toho celkově na :poblion: :poblion: takže jestli půjdu tak to bude rozhodnutí v tu chvíli :jazyk:. ne neni tam nikdo o kom bych řekla ano této straně důvěřuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.10.13 19:36

Já jsem pravičák, takže volím z tohoto spektra…a bude to TOPka…ne nejsou dokonalí, udělali chyby, ale pořád je mi jejich program nejbližší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
19.10.13 19:36
@sovicka1 píše:
Převrátila bych to - komu z kandidujících stran věříte? Hlavně by mě zajímal názor těch, co tu píší, že Babišovi nevěří ani slovo a podobně.PS: stále nevím, koho volit.

Ja nevim…stare srany mne stvou, je to furt to same dokola. Roky jsem volila ODS a aktualne neni strana s pravicovym programem, ktere bych duverovala. Babis a jeho program mi neni uplne nesympaticky, ale vidim v tom kopii VV a i pres vysoke preference neverim, ze dokaze dostat tomu, co ma v programu. Takze ja osobne porad nevim a s nejvetsi pravdepodobnosti poprve volit nepujdu… :oops: :nevim: nemam koho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.10.13 19:39

Já taky vybírám z pravice a taky mi vychází jedině TOP 09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...