Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.novinky.cz/…nik-sme.html
Babiš to je prolhanej zlatokop!!!
Já teda Babiše určitě volit nebudu. Možná je zkušený obchodník, ale ne politik. Stát nemuže fungovat jako firma což on by si to tak představoval. Bohužel stále nevím koho volit budu.
Ne, nevěřím a štve mě to, že chce spolupracovat s Monsanto
http://www.svetkolemnas.info/…-nasem-stole
Převrátila bych to - komu z kandidujících stran věříte? Hlavně by mě zajímal názor těch, co tu píší, že Babišovi nevěří ani slovo a podobně.
PS: stále nevím, koho volit.
@sovicka1 píše:čteš mi myšlenky, taky by mě zajímalo, koho chcete teda volit a proč?
Převrátila bych to - komu z kandidujících stran věříte? Hlavně by mě zajímal názor těch, co tu píší, že Babišovi nevěří ani slovo a podobně.PS: stále nevím, koho volit.
@terinka4444 píše:
Jágr není reklama na kuře, ale je na Babiše? No tak to je tuplovaný, když mu věří Jarouš, tak to potom jo
Ale jo, primárně to je reklama na kuře, ale takhle před volbami je to spíš maskovaná politická kampan - jakási snaha ukázat Babiše s lidskou tváří širokým masožravým vrstvám.
Aspon tak to vnímám já. Kdyby nebylo před volbami, tak se určitě miliardář Babiš neobtezuje ucinkovat v reklame.
@Lolllo hlavně polické strany reklamu v televizi mít nesmí
, proto to udělal tak nenápadně
, teda ne on, ale ta jeho PR agentura z USA ![]()
stejně tak Kostelecké uzeniny, že ![]()
@sovicka1 no nevim, já tam nemam nikoho koho volit, z těch co tam byli, ted jim vláda padla tak se tam hrnou zpět takže je mě z toho celkově na
takže jestli půjdu tak to bude rozhodnutí v tu chvíli
. ne neni tam nikdo o kom bych řekla ano této straně důvěřuji ![]()
Já jsem pravičák, takže volím z tohoto spektra…a bude to TOPka…ne nejsou dokonalí, udělali chyby, ale pořád je mi jejich program nejbližší ![]()
@sovicka1 píše:
Převrátila bych to - komu z kandidujících stran věříte? Hlavně by mě zajímal názor těch, co tu píší, že Babišovi nevěří ani slovo a podobně.PS: stále nevím, koho volit.
Ja nevim…stare srany mne stvou, je to furt to same dokola. Roky jsem volila ODS a aktualne neni strana s pravicovym programem, ktere bych duverovala. Babis a jeho program mi neni uplne nesympaticky, ale vidim v tom kopii VV a i pres vysoke preference neverim, ze dokaze dostat tomu, co ma v programu. Takze ja osobne porad nevim a s nejvetsi pravdepodobnosti poprve volit nepujdu…
nemam koho ![]()