Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys
To mi přijde ale taky pěkně zaslepený. Radši budu volit furt sračky, ale budu je volit, protože je znám a jsou tu roky? To mi taky nedává smysl. No a VV, a co TOP 09? Taky nová strana, sice se nerozpadli, ale co předvádí? A co se týká Karla, při volbě prezidenta mi nikdo nebyl schopnej říct o něm nic pořádnýho kloudnýho, na otázku, v čem je tak úžasnej, jsem vždycky dostala jen negaci Zemama, ale něco konkrétního o něm ani omylem. Vždyť je úplně odtrženej od reality.
A k tomu citátu Karla Kryla, i ta prasata, co už musí být za tu dobu přežraná, se cpou pořád víc a víc, nevypadají, že by se nasytila a uskrovnila.
@Gina108 píše:
No nevím jestli dost dobrý, ale píšu - nejlepší, co jsme kdy v ČR po revoluci měli.prostě lepší bohužel nikdo nebyl, no.
No, to mi u tak podstatnýho resortu k smíchu moc nepřijde.
@Gina108
Mně je celkem fuk, kolik zastánců má Babiš, já bych byla mnohem radši, kdyby se rozsvítilo těm, co chtějí zas a znova dokolečka volit ODS, ČSSD a TOP 09. Tam se modlím, aby v den voleb ochořeli a nikam se nedobelhali.
@Camael Jako já třeba nemám pocit, že jsem si za časů ODS žila špatně. Nemám ten pocit ani teď.
Takže možná i proto jsem neměla potřebu experimentovat. A volba prezidenta - myslím, že Miloš už se ukázal, jakej byl skvělej výběr ![]()
A kdo bude volit piráty? Už vidím titulky v novinách. Piráti navrhují změnu zákona
Piráti navrhli nový obchodní zákoník ![]()
@Jemys
No, on ten výběr byl buď drátem do jednoho, nebo druhýho oka, tam to asi bylo, koho spíš ne. Ale třeba mě totálně znechutilo to, co se kolem toho rozběhlo, ten Karlofanatismus. Nemám pocit, že by v případě výhry s tím chrápáním něco vytrhnul, jen by byla výhoda, že by mu narozdíl od Miloše aspoň nebylo rozumět.
@Gina108 píše:
@jakuve ani nepopralo, on tu Babiš má tak 3-4 zastánkyně, víc ne.
Vic se jich asi neodvazilo se k tomu priznat
Nedavno tu byla diskuze koho budete volit nebo tak nejak a tam bylo zastancu Babise celkem dost. Ale chapu, ze ne kazdemu se chxe v. sobotu vecer rozebirat politika ![]()
@omites píše:
Ne, nevěřím a štve mě to, že chce spolupracovat s Monsanto
http://www.svetkolemnas.info/…-nasem-stole
@Timinka píše:
A kdo bude volit piráty? Už vidím titulky v novinách. Piráti navrhují změnu zákonaPiráti navrhli nový obchodní zákoník
![]()
Já, pravděpodobně, mám s nimi největší názorovou shodu.
Já mu věřím a budu ho volit.
@Camael píše:
@Gina108 @Jemys
Můžete mi jen říct, co volí ti (a ty), kteří ho tak zavrhují? To by mě vážně zajímalo, bez rejpání, kde je ten protipól.
Taktéž Stranu zelených. Strana se stabilní členskou základnou (tj. žádná rychlokvaška, je za ní kus práce v komunální politice) a přijatelným moderním programem (bez nějakých výrazných populistických vějiček, jen by teda mohl být kratší), nezatížená korupcí (jediní prošli tím známým testem). Je vidět, že nemají prachy na kampaň, ovšem když si člověk uvědomí, kde jiné strany ty prachy berou…
Ale klip mají s přehledem nejmíň trapnej:) http://www.simindr.cz/…-je-zelenej/
No jak pravil Kalousek osobne, volby do PS jsou volbami ideí, ne osobnosti. A program ANO je pro me nejlepsi. Vlastne jedina (volitelna) strana, co chce podporovat podnikatele a soucasne nechce totalne zregulovat zdravotnictvi.
@Pudloslava a prave ANO je strana zalozena na silne osobnosti. Ty ideje by bez pana Babise a jeho penez neznamenaly nic.
@Pudloslava píše:
No jak pravil Kalousek osobne, volby do PS jsou volbami ideí, ne osobnosti. A program ANO je pro me nejlepsi. Vlastne jedina (volitelna) strana, co chce podporovat podnikatele a soucasne nechce totalne zregulovat zdravotnictvi.
ANO, strana ANO bude podporovat podnikatele. Jednoho - pana Babiše.