Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NE. Nevěřím mu ani slovo. Podle mě je to psychopat a rozhodně nechci, aby nám něco takového
velelo.
@martina.se píše:
@terinka4444 nevěřím mu ani žle a děsí mě přestava, že má tolik procentčlověk, který netuší, co je minimální mzda, přitom zaměstnává vedoucí za 11 tis hrubého je pro mě xindl, nic víc.. a lidi jsou nepoučitelní.
a kolik maj čistého?
@kamce takže tím vlastně volíš všechny a nemáš si co stěžovat, co se tu děje…
Presne. Bejvalej stbak. Nikdy v zivote bch nekoho takovyho nemohla volit. A slyset ho mluvit? No leda bych si neco slehla, abych po techhle vykonech sla volit ANO
![]()
Budu volit v Brne ODS s Fialou. Jeden znamy mi radil, ze pokud vaham, precetl by si poradne zivotopisy kandidatu, o kterych by uvazoval a pak se rozhodl. Fiala je pro me opak Babise, diametralni rozdil, kdyz se podivam jak se choval za totace. V komunismu jsem nezila dlouho, ale pokud nekdo projevil statecnost nepodlehnout rezimu, v mych ocich je to jasna volba. Jinak volim pravicove strany, takze hledam v techto vodach.
Samozrejme me taky spousta veci vadi a nadeje, ze se neco zmeni me uz temer opousteji. Volit ale pujdu kazdopadne.
@j.a.n.i1 Když myslíš, s nikým se nechci hádat
..Volby naší zemi nepomůžou…
@kamce píše:
@j.a.n.i1 Když myslíš, s nikým se nechci hádat..Volby naší zemi nepomůžou…
S tímhle spektrem voličů ne ![]()
@j.a.n.i1 Ano přesně těch, co se nechají ovlivnit žvástama v médiích, opravdu objektivní
… (tím to není myšleno na Vás), ale na většinu otupělých spoluobčanů,..např. joo říkali to v TV tak toho budu volit ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@kamce takže tím vlastně volíš všechny a nemáš si co stěžovat, co se tu děje…
Normální manipulativní kecy.
@suvik píše:
Presne. Bejvalej stbak. Nikdy v zivote bch nekoho takovyho nemohla volit. A slyset ho mluvit? No leda bych si neco slehla, abych po techhle vykonech sla volit ANO![]()
![]()
Budu volit v Brne ODS s Fialou. Jeden znamy mi radil, ze pokud vaham, precetl by si poradne zivotopisy kandidatu, o kterych by uvazoval a pak se rozhodl. Fiala je pro me opak Babise, diametralni rozdil, kdyz se podivam jak se choval za totace. V komunismu jsem nezila dlouho, ale pokud nekdo projevil statecnost nepodlehnout rezimu, v mych ocich je to jasna volba. Jinak volim pravicove strany, takze hledam v techto vodach.
Samozrejme me taky spousta veci vadi a nadeje, ze se neco zmeni me uz temer opousteji. Volit ale pujdu kazdopadne.
naprosto tě chápu, Fialu bych brala, já bych tak potřebovala volit napříč, abych si mohla vybrat lidi, o který si myslím, že jsou slušní, nekorumpovaní a nekorumpovatelní a né stranu…ale v našem systému by se to bez stran zase zvrhlo, o tom žádná
![]()
@kamce No a právě proto si říkám, že každý, komu zůstala alespoň trocha zdravého rozumu by měl jít volit, i když je výběr dost problém, aby nevolili jen ti podle TV
nebo jako s naším úžasným panem prezidentem ![]()
@j.a.n.i1 Prezidenta jsem volit byla, volila jsem proti Schwarzenbergovi
..Jinak mělo by se u nás udělat to co na Islandu, to by naší zemi pomohlo, ne nějaké ubohé volby co naprosto nic nezmění…
@martina.se Jinak teda ve vodňanech obyč zaměstanec chlap čistého 17-20tis.
@Gina108 píše:
http://www.novinky.cz/…pavelka.html
Takže se asi moc nemýlím, prolhanej estébák. ![]()