Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jako Babiš zlikvidoval vepře v ČR tak zlikviduje ostatní zemědělce, a poté postupně ovládne republiku…všichni budeme žít v Babišově království a sloužit králi Andrejovi I.
Ja budu volit Svobodne, protoze se mi libi jejich volebni program.
Tohle je jeho program
Priority Žijeme a pracujeme v České republice. Chceme, aby zde žily i naše děti. Chceme pro ně lepší budoucnost. Chceme lepší podmínky pro české firmy a živnostníky, kteří zde platí daně. Chceme lepší životní standard pro ty, kteří chtějí pracovat a mají odvahu stát na vlastních nohou, ať už žijí ve městech či na vesnicích. Chceme prosperující stát, který zajistí lepší podmínky mladým rodinám, sociálně slabým, dlouhodobě nemocným i důstojný život seniorů. Proto jdeme do politiky.
1. Dáme lidem práci
»Zvýhodníme zaměstnávání absolventů, občanů nad 50 let a hendikepovaných »Snížíme DPH, nezvýšíme přímé daně »Budeme důsledně vybírat daně, zamezíme únikům peněz z veřejných rozpočtů »Prosadíme investice do infrastruktury a zlevníme energie »Zajistíme jednoduchá a stabilní pravidla pro firmy a investory
To se mi líbí2.
Stejná pravidla pro všechny »Zrušíme trestní a přestupkovou imunitu poslanců a senátorů »Zajistíme nezávislou kontrolu majetkových přiznání politiků a vysokých úředníků »Prosadíme zákon o státní službě »Odpolitizujeme vedení NKÚ, státního zastupitelství i policie »Omezíme hazard, zamezíme lichvě, zabráníme zneužívání exekucí
Aby tu chtěližít inaše děti »Chceme solidární společnost bez zneužívání sociálního systému »Chceme zdravotně nezávadné, kvalitní a cenově dostupné potraviny »Vrátíme prestiž českému školství, zdvojnásobíme finanční prostředky na vědu a výzkum
Já ho volit budu. Proč? Protože nevěřím těm ostatním.
Jinak jsem dneska nad tím uvažovala, proč mu tak stoupají preference. Všimněte si, jak do něj ODS a TOPka kope a jen ho pomlouvají. A lidi teď zrovna nemají tyto dvě strany v lásce, takže koho jiného z „pravice“ volit?
@jakuve A co TOPka? Přijde mi, že pravicový volič by měl lovit v těchhle vodách. Dejme jim šanci.
terinka4444 píše:
jen tak ze zvědavosti, myslíš, že to šlo jako dotáhnout nějak lépe, když se podíváš na svět okolo, myslíš, že kdyby tu byl kdokoliv jiný, že by se to dotáhlo někam jinam a nějak jinak?
Jsem přesvědčenej že ano.
Nemělo se privatizovat tak rychle, myslím si že by se podařilo více firem prodat lépe, podobně jako Škodu Auto.
Měly se napřed privatizovat banky, aby ty fungovaly a samy si prověřovaly projekty, jestli jsou kvalitní nebo ne a nevrážely státní peníze do něčeho co nemohlo fungovat.
Mély být takové zákony, aby se peníze z privatizace investovaly do toho, co bylo za komunismu zanedbané, tedy hlavně do infrastruktury.
Tam si myslím, že jsou ty největší problémy, které už se pak jen zvětšovaly.
Zdědili jsem po 40-ti letech zanedbanou zemi, všechno patřilo státu a stát místo toho, aby řádně hospodařil a prodával postupně a se ziskem, který by reinvestoval, tak to z velké většiny rozdal lidem co byli u toho, ještě jim přes státní banky půjčil a banky pak sanoval z našich daní o 10 let později.
Ale takových věcí bylo mnohem víc, vypíchl jsem jen jeden.
Stát vlastně pořád funguje špatně, neefektivně, často chce po občanech zbytečnosti, které jen obtěžují a stojí zbytečně moc peněz, přitom má ještě tu drzost, vymlouvat se na Evropskou unii, že nám něco nařizuje.
Přitom donedávna jsme měli právo veta, tedy nešlo nám nic nařídit.
Jako příklad můžu uvést povinnou výměnu řidičáků, je naprosto zbytečná, stojí to moc peněz a nové řidičáky mají na rozdíl od předchozích platnost 10 let, takže je budeme každých 10 let měnit.
Ale nikomu to nevadí, nikdo neprotestuje, přitom takových drobností jsou tisíce, není divu, že to z daní neutáhneme a musíme si každý rok sto miliard půjčit.
Ještě mě napadá rozšíření dálnice D1 v každém směru o 75 centimetrů, vždyť to je naprostý nesmysl, to vůbec nic neřeší, když už ji chtěli rozšířit, tak proč ne vždy o jeden celý pruh do kopce, to by aspoň mělo smysl a vyšlo by to řádově stejně.
Ale opět to nikomu nevadí, nikdo neproestuje, jediné co se řeší je to, že sdružení OHL ŽS - ALPINE má na stavbě málo dělníků, případně že navýšení ceny bude o šílených 6.000.000, přitom že 20 miliard vyletí komínem, nikoho nezajímá.
Proto jsem přesvědčen, že to šlo dělat lépe a takovým excesům se vyhnout.
@terinka4444
A to ti v té debatě vyrazil dech Babiš? Mně teda Němcová, ale já tu babu nemůžu ani vidět, to je chodící arogance. Ta už se vidí být premiérkou, ale co vypouští z pusy! to je tragédka, která tady asi ani nežije.
@Netrpělivá píše:
@jakuve A co TOPka? Přijde mi, že pravicový volič by měl lovit v těchhle vodách. Dejme jim šanci.
No upřímně, mě se při pohledu na Kalouska zvedá žaludek a ty jeho neskutečné kecy taky stojí za to.
@Timinka píše:@sovicka1 píše:
Převrátila bych to - komu z kandidujících stran věříte? Hlavně by mě zajímal názor těch, co tu píší, že Babišovi nevěří ani slovo a podobně.PS: stále nevím, koho volit. [/cit
nikomu:nevim: Kde jsou takoví lidé jako třeba Lux?
Příspěvek upraven 19.10.13 v 19:41
@LuckaPt protože pak se podnikatelé mǔžou jít houpat, protože království je zničí ![]()
@Bananas
Jsi mi to vzala z pusy. Tenhle hajzl tady udělal tolik zla a ještě se všem tlemil do tváře, fujtajbl.. ![]()
@LuckaPt píše:
Tohle je jeho program
Priority Žijeme a pracujeme v České republice. Chceme, aby zde žily i naše děti. Chceme pro ně lepší budoucnost. Chceme lepší podmínky pro české firmy a živnostníky, kteří zde platí daně. Chceme lepší životní standard pro ty, kteří chtějí pracovat a mají odvahu stát na vlastních nohou, ať už žijí ve městech či na vesnicích. Chceme prosperující stát, který zajistí lepší podmínky mladým rodinám, sociálně slabým, dlouhodobě nemocným i důstojný život seniorů. Proto jdeme do politiky.1. Dáme lidem práci
»Zvýhodníme zaměstnávání absolventů, občanů nad 50 let a hendikepovaných »Snížíme DPH, nezvýšíme přímé daně »Budeme důsledně vybírat daně, zamezíme únikům peněz z veřejných rozpočtů »Prosadíme investice do infrastruktury a zlevníme energie »Zajistíme jednoduchá a stabilní pravidla pro firmy a investory
To se mi líbí2.Stejná pravidla pro všechny »Zrušíme trestní a přestupkovou imunitu poslanců a senátorů »Zajistíme nezávislou kontrolu majetkových přiznání politiků a vysokých úředníků »Prosadíme zákon o státní službě »Odpolitizujeme vedení NKÚ, státního zastupitelství i policie »Omezíme hazard, zamezíme lichvě, zabráníme zneužívání exekucí
Aby tu chtěližít inaše děti »Chceme solidární společnost bez zneužívání sociálního systému »Chceme zdravotně nezávadné, kvalitní a cenově dostupné potraviny »Vrátíme prestiž českému školství, zdvojnásobíme finanční prostředky na vědu a výzkum
Já ho volit budu. Proč? Protože nevěřím těm ostatním.
jako hm pěkné, ale nějak pan Babiš zapomíná říkat jak… a omílá tři věty do kola jako mantru, stačí si přečíst článek v respektu, jak mu sekundoval Telička…
@Boriska přesně to jsem psala v prvním příspěvku, má naučené věty, jak se ho zeptají na něco jiného jen mele dokola to samé a vlastně vůbec neodpoví ![]()