Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K původní otázce, ne, nevěřím, popravdě, mám z něj docela strach.
@Pudloslava píše:
No jak pravil Kalousek osobne, volby do PS jsou volbami ideí, ne osobnosti. A program ANO je pro me nejlepsi. Vlastne jedina (volitelna) strana, co chce podporovat podnikatele a soucasne nechce totalne zregulovat zdravotnictvi.
Chce, to tam mají v každé druhé větě programu. Já bych toho chtěla. Jak to udělat ovšem nepíšou.
@Sibyla0 píše:
Myslíš, že se dostanou do Sněmovny? Já s nimi taky koketuju, ale bojím se, že to bude „zbytečný“ hlas.
to je moje jedina obava, jinak by to byla jasna volba pro me
@Timinka nasla jsrm to u Zdeňka matejicka v knize takto, existuje několik verzi
Mi stačí, když vidím jaké almužny platí svým zaměstnancům
a voliče se snaží podplatit tím, že dělá kampaně se vším zadarmo
fakt nechápu
za mě nikdy ![]()
@jessikka píše:
A on nějaký program existuje? Nemyslím „uděláme to a to“ a ale „uděláme to tak a tak“. Jaké mají idee?
Já určitě nebudu volit populisty. Žádné.
@Lucake píše:
to je moje jedina obava, jinak by to byla jasna volba pro me
@terinka4444 tak zrovna u prezidentských jsem mela jasno
ale jinak souhlasím ze do jistě míry dělají volby průzkumy a nevolit je největší blbost
@Timinka píše:
A kdo bude volit piráty? Už vidím titulky v novinách. Piráti navrhují změnu zákonaPiráti navrhli nový obchodní zákoník
Ja budu volit piraty
. Je to jedna z mala stran co pokryva moje priority.
Babiše rozhodně volit nebudu, plnem souhlasím s tím co tu bylo napsáno, ale nechápu ani oblíbenost TOP 09 s Karlem.
Babiš je pro mne horor- nechápu tu krátkou paměť národa ![]()
budu nakonec volit KDU-čsl, zas po cca deseti letech. U nás kandiduje několik lidí, kteří jsou čestní a už i zkušení, takže se nedají tak lehce zviklat, tak je zakroužkuju. Tady se tahle strana moc nevolí, takže není tak těžké vykroužkovat č. 1, které za moc nestojí.
ANO je VV s více nulama na kontech a podle toho taky tak dopadne po volbách. Jako podnikatelsko-polititické projekty na jedno použití všude v postkomunistické části Evropy.
Prostě ti užiteční idioti na kandidátce po volbách zjistí, že byli za užitečné idioty a role stafáže se jim přestane líbit.
Babiš je dle mého velmi nebezpečný člověk. Jako business plán je ANO dobrý, tisíckrát lepší než žabař Bárta, ale jako politická strana? Cha, cha. A Babiš? Sledujete, jak kupuje pily, lesní školky aj.?…no, nikdo mu to zprivatizování lesů asi nechtěl udělat, tak holt musel do politiky sám. Stejná spanilá jízda, kterou předvedl napříč zemědělstvím a potravinářstvím nás čeká českými lesy. A to je dle mého jedním z důvodů vstupu do politiky. Jen mě zaráží, že si to nedal do slibovacího plánu ![]()
Nezávidím schopným lidem úspěch a peníze, závidím, když k nim přijdou slušně a čestně. Tady opravdu závidět není co…a teď si nás tu kúpí fšecky…
(no i ten humor přejde…)
Prosím vás, Zcela seriózní otázka. Kde se dá sehnat NEvodnanske kuře?
Nechci toho člověka podporovat a nechci kupovat jeho výrobky.
Jenže v supermarketech je to samý agrofert, i když pod různými značkami. Vocilka, pikok jsou taky agrofert.
Očekávám seriózní odpověď.
Díky
@Mango_Lassi píše:
Prosím vás, Zcela seriózní otázka. Kde se dá sehnat NEvodnanske kuře?
Nechci toho člověka podporovat a nechci kupovat jeho výrobky.
Jenže v supermarketech je to samý agrofert, i když pod různými značkami. Vocilka, pikok jsou taky agrofert.
Očekávám seriózní odpověď.
Díky
Mimino je taky Babiše.
![]()