Babiš, věříte mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8686
20.10.13 09:59

K původní otázce, ne, nevěřím, popravdě, mám z něj docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.10.13 10:37
@Pudloslava píše:
No jak pravil Kalousek osobne, volby do PS jsou volbami ideí, ne osobnosti. A program ANO je pro me nejlepsi. Vlastne jedina (volitelna) strana, co chce podporovat podnikatele a soucasne nechce totalne zregulovat zdravotnictvi.

Chce, to tam mají v každé druhé větě programu. Já bych toho chtěla. Jak to udělat ovšem nepíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
20.10.13 13:22
@Sibyla0 píše:
Myslíš, že se dostanou do Sněmovny? Já s nimi taky koketuju, ale bojím se, že to bude „zbytečný“ hlas.

to je moje jedina obava, jinak by to byla jasna volba pro me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
20.10.13 14:04

@Timinka nasla jsrm to u Zdeňka matejicka v knize takto, existuje několik verzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.10.13 14:09

Mi stačí, když vidím jaké almužny platí svým zaměstnancům 8o a voliče se snaží podplatit tím, že dělá kampaně se vším zadarmo :zed: fakt nechápu :think: za mě nikdy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.10.13 14:23
To jsi moc hezky napsala, znovu opakuju, že napsaný volební program mají fakt pěkný, fakt jo, nad tím programem by se zatetelil blahem každý, skoro každý, ale ani jedna jediná věc není podložena nějakým tím uděláme to asi takhle, takhle by to šlo. Páč nešlo, jeden jediný bid z toho jejich programu nepůjde, kdyby reálně šel udělat, mají ho v programu všechny strany, kdyby to šlo bezbolestně a tak nějak to pěkně udělat, dělaly by to všechny strany, žádná strana primárně nechce jít proti lidem, nechce naštvat lidi, nejsou blbí, jenže takhle prostě chod státu nefunguje. Nikde, bohužel. Ani Babiš nedokáže zajistit zaměstnání absolventům a starším lidem, protože to neovlivňuje politik, ale zaměstnavatel, pokud babiš sníží daně, a věřte mi, taky bych si to moc moc přála, aby to šlo, zvýší schodek, přidá dvakrát tolik někde? Bude muset někde ubrat.Tak to prostě je, každé straně a to včetně Kalouska je jasné, že jak sáhne lidem na prachy, bude zle. Vážně si myslíte, že to dělají jen tak, aby nás naštvali a ne proto, že jiná možnost není? Další kec, kvalitní potraviny pro všechny. Jak by to chtěl jako z pozice státu udělat? Nijak, jen líbivé volební heslo. Nikdy v životě nebude mít z pozice státu takovou možnost, aby tohle ovlivnil coby politik. Kontrola tady funguje bezvadně, insekce jede na plné obrátky a odhaluje, dovozci a prodejci si dělají jen to, co chtějí, jedině jim znásobit pokuty. Tohle dokáže ovlivnit jen sám spotřebitel, až to lidi přestanou kupovat, až zapojí mozky, pak se to změní. alenedokáže to změnit ani sám pan velký Babiš. Všechno v tom programu je jen populistický kec, kéž by nebyl, kéž by šel takový program zrealizovat. Neslyšela jsem jedno jediné, alespoň nějaký návrh, jak by šel alespoň jeden bod toho programu zrealizovat. Stát není firma, nevede se stejně jako firma.
@jessikka píše:
A on nějaký program existuje? Nemyslím „uděláme to a to“ a ale „uděláme to tak a tak“. Jaké mají idee?
Já určitě nebudu volit populisty. Žádné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.10.13 14:29
Takhle to bylo u prezidentských voleb, naservírovali nám průzkumové koláče a spousta lidí si řekla, že aha, tak sice tohle je zajímavý kandidát, aůe nemá šanci, hm, je podlední, tak to je zbytečně promrhaný hlas. Pak jsme měli na výběr to, z čeho jsme museli vybírat. Ikdyby ten hlas byl fakt k nišemu a ta strana se nedostala, jakíkoliv z nich, lepší je volit, neý nejít k volbám. Volit podle sebe, nikoliv podle průzkumů.
Oč jsou regionálky jednodušší, tam člověk ví, co zaškrtává za lidi.
@Lucake píše:
to je moje jedina obava, jinak by to byla jasna volba pro me
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
20.10.13 14:39

@terinka4444 tak zrovna u prezidentských jsem mela jasno :) ale jinak souhlasím ze do jistě míry dělají volby průzkumy a nevolit je největší blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
20.10.13 15:34
@Timinka píše:
A kdo bude volit piráty? Už vidím titulky v novinách. Piráti navrhují změnu zákona :mrgreen: Piráti navrhli nový obchodní zákoník :mrgreen:

Ja budu volit piraty ;). Je to jedna z mala stran co pokryva moje priority.

Babiše rozhodně volit nebudu, plnem souhlasím s tím co tu bylo napsáno, ale nechápu ani oblíbenost TOP 09 s Karlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
20.10.13 15:46

Babiš je pro mne horor- nechápu tu krátkou paměť národa :nevim:

budu nakonec volit KDU-čsl, zas po cca deseti letech. U nás kandiduje několik lidí, kteří jsou čestní a už i zkušení, takže se nedají tak lehce zviklat, tak je zakroužkuju. Tady se tahle strana moc nevolí, takže není tak těžké vykroužkovat č. 1, které za moc nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
21.10.13 08:17

ANO je VV s více nulama na kontech a podle toho taky tak dopadne po volbách. Jako podnikatelsko-polititické projekty na jedno použití všude v postkomunistické části Evropy.

Prostě ti užiteční idioti na kandidátce po volbách zjistí, že byli za užitečné idioty a role stafáže se jim přestane líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
23.10.13 20:08

Babiš je dle mého velmi nebezpečný člověk. Jako business plán je ANO dobrý, tisíckrát lepší než žabař Bárta, ale jako politická strana? Cha, cha. A Babiš? Sledujete, jak kupuje pily, lesní školky aj.?…no, nikdo mu to zprivatizování lesů asi nechtěl udělat, tak holt musel do politiky sám. Stejná spanilá jízda, kterou předvedl napříč zemědělstvím a potravinářstvím nás čeká českými lesy. A to je dle mého jedním z důvodů vstupu do politiky. Jen mě zaráží, že si to nedal do slibovacího plánu :-)))
Nezávidím schopným lidem úspěch a peníze, závidím, když k nim přijdou slušně a čestně. Tady opravdu závidět není co…a teď si nás tu kúpí fšecky… :lol: (no i ten humor přejde…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.1.16 19:02

Prosím vás, Zcela seriózní otázka. Kde se dá sehnat NEvodnanske kuře?
Nechci toho člověka podporovat a nechci kupovat jeho výrobky.
Jenže v supermarketech je to samý agrofert, i když pod různými značkami. Vocilka, pikok jsou taky agrofert.
Očekávám seriózní odpověď.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
mowla
19.1.16 19:06
@Mango_Lassi píše:
Prosím vás, Zcela seriózní otázka. Kde se dá sehnat NEvodnanske kuře?
Nechci toho člověka podporovat a nechci kupovat jeho výrobky.
Jenže v supermarketech je to samý agrofert, i když pod různými značkami. Vocilka, pikok jsou taky agrofert.
Očekávám seriózní odpověď.
Díky

Mimino je taky Babiše. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
69235
19.1.16 19:06

V Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek