Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
189cm-obvodní dr.
191cm-nemocnice
jsem spokojená-chlap 186cm
178cm, podpadky občas vytáhnu taky ![]()
Manžel - když jsme se poznali, měl 183cm. Po 5ti letech soužití vyrostl na 191cm. Jak je to možné, čert ví ![]()
Koukám, že z prcků zatím vedu. 153cm
. Nenosím podpadky, ničím to nekompenzuju mě to vyhovuje. Na vtipy jsem si zvykla. Že mě manžel nemůže najít mezi regálama bere už jako samozřejmost. Prej jsem praktická, všude se vejdu a málokdy si stěžuju, že mám málo místa. Má to nevýhody zkracování oblečení, zas se ale nestane, že by mi bylo měco krátké.
No a v krámě se na mě sem tam usměje chlap, když skáču u poloprázdného regálua zeptá se jestli to nechci náhodou podat. ![]()
Mám 170, manžel 192 a děti zatím vypadají že bude jeden hodně malý, druhý průměr a třetí vysoký ![]()
@tterka píše:
No to je tedy téma… Hned po ránu budu mít zase depku![]()
. Měřím 158 cm a kdybych měla alespoň o 10 cm více, byla bych spokojenější. Jsem prcek a děsně mě to štve
měřím úplně stejně. Nedosáhnu ani dozadu do kuchyňský linky, pořád sebou tahám židli. Ve 12 letech jsem se zasekla a už nevyrostla. ![]()
Tak já se hlásím ke skladným miniaturám. Měřím 164 cm. V pubertě jsem chtěla mít tak o 10cm víc, ale teď si nestěžuju. Jsem celkově drobná, takže mi lidi hádají tak o 5-10 let míň, než mi je. V 26 letch jsem jednou musela ukazovat občanku, když jsem si chtěla koupit svařák.
165, a můj má 175
Podpatky nosím často, takže jsem někdy i vyšší než on, ale už si zvykl
![]()
Měřím 160,už jsem si zvykla, nosím hodně podpatky.Ale aspooooon 5cm by se mi hodilo
Když někam jdu bez podpatků tak slyším"jeee ty jsi malá"
Mám 171 a spíš mě to štve. Hlavně proto, že mám jen jednu kamarádku větší, než jsem já. Takže když někde jdeme s holkama spolu a já si vezmu ještě podpatky tak bych jim mohla dělat maminu a cítím se dost blbě, zdá se mi že všichni na mě čumí, že jsem takový golem. Chlapa mám ale vyššího, takže mám i deseti centimetrové lodičky a pořád můžeme jít vedle sebe. Menšího chlapa bych nezvládla, měla bych ještě větší komplexy ![]()
Mám 174 cm a jsem spokojená, nevadil by mi i nějaký cenťák navíc, aspoň všude dosáhnu. Muž má 190, takže podpatky si beru jaké chci ![]()