Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tterka píše:
No to je tedy téma… Hned po ránu budu mít zase depku![]()
. Měřím 158 cm a kdybych měla alespoň o 10 cm více, byla bych spokojenější. Jsem prcek a děsně mě to štve
nejsi sama prcek taky mám 160 a připaám si malá a štve mě to ![]()
@Petiik a já bych se klidně nahrnula, s váhou jsem celkem spokojená ![]()
Já 165 cm a manžel 189 cm a naprostá spokojenost (já, že mám tak velkého chlapa a on, že má drobnou ženu. U první ženy vlezl do jejich kalhot a to vážil cca 100 kg a to prý zrovna nebylo to pravé ořechové
)
@K82 píše:
@Elilen
Tyhle mensi, co „nam“ vyzobavaj vysoky chlapy mam fakt nejradsi![]()
![]()
.
To mi říkala kamarádka se 180cm taky
. Měřím 164cm, muž 186cm. Naše výšky považuju za celkem ideální (i když on by mohl být ještě o něco vyšší
).
@brouček123
Jo a pro vas, kterym vadi nizsi vzrust-nikdy nepochopim. Jste roztomile a vzbuzujete potrebu ochrany a pece, coz jsem u sveho vzrustu nikdy nepozorovala.. Takze hlavu vzhuru
![]()
Ja mám 176cm, na střední mi to vadilo, většina holek byla menší, do toho noha osmička no děs. ![]()
Teď už mi to nevadí. Spíš mám strach co děti. Manžel má 196cm, a nejstarší dcerka v jedenácti letech 172cm, nohu 43, tak doufám, že se s růstem už stopne, aspoň ta noha. Je z toho hodně nešťastná.
@Angua
dokud jsem měla 55 kg tak jsem to taky moc neřešila (pokud se mi nelíbil nějaký kluk o hlavu menší) ale teď po porodu jsem zůstala na 74 kg, nejsem tlustá, řekla bych, že jsem normální, ale když se postavím vedle kámošky, která má 165/55, tak to je opravdu děs ![]()
174 spokojená jsem. Ségra 178, no jako štvalo ji to. Ale teď má chlapa, co má dva metry a je spokojená. Pyšně si to vykračuje i na 10cm podpadkách.
@Deninina
Uplne te chapu. Ja jsem sice po porodu vse shodila, ale i tak mam 179 a 79 kg. Tzn. Ne tlusta, ale vzdy vetsi, nez valna vetsina kamaradek
. Ale uklidnim te-jedna z mych je jeste daleko rozlozitejsi 185 a tak 95kg), ale me to vubec neuklidnuje, naopak bych nam obema prala jeste lepsi vysledky. Ja na tom makam ![]()
Tak já mám 154cm… za chvíli mi bude 23 let, mám manžela a syna a pořád po mě chtějí vidět občanku
vždycky jsem si přála mít aspoň o 10cm víc… hlavně celkově působím mladší než jsem, takže fakt vypadám jak kdybych ještě navštěvovala základku
občasné pohledy kolemjdoucích když jdu s kočárem mě fakt baví ![]()
@K82 Jsem 2 měsíce od porodu, takže se na to chystám až budu úplně ok. Nejvíc, ale začnu makat až přestanu kojit, bojím se o mlíko, tak to teď nehrotím i když mě to občas přepadne a užírám se ![]()
@Deninina 55 kg jsem v životě neměla
To by ani nešlo
Mám teďka těch 74, trochu jsem se vyžrala, ale těch 67 bylo tak minimum… Chci shodit tak na těch 70. Ale teda fakt si jako golem nepřijdu
Já to beru jinak, prostě že "jiní! jsou ti ostatní ![]()
@Týna K. nic si z toho nedělej, mě je 31 a taky jsem už občas syšela, jestli jsem nechtěla s mimčem ještě počkat, že teď je trend spíš až kolem 30:-D
@Tinakaterina píše:Úplně stejně…včetně toho „stařeckého zmenšování“…taky nevím, jestli sem se nesmrskla…
Asi 165 na výšku. Potrebovala bych ale přeměřit, jestli se už stářím nezmenšuju.Každý doktor se mě jen ptá, ale nikdo neměří.
Jo a jsem spokojená. Mám ráda být menší než chlap.Příspěvek upraven 24.10.13 v 07:07