Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám 170 cm a jsem spokojená, je to takový průměr řekla bych. ![]()
Tak ja merim 165cm, muj chlap ma 189cm. A spokojenost velika
I kdyz jsem z rodiny nejmensi (az teda na deti) a vsichni mi rikaji Čudlino ![]()
Ja mam 170cm, a taky se mi zda, ze zeny okolo jsou tak nejak mensi ![]()
185
a spokojenost? Rozhodne ne! Mam silene dlouhe nohy, takze kdyby na me slo sehnat obleceni, tzn. kalhoty a bundy bez litani, zkouseni, nervu tak pak by mi vyska nevadila.
@Jaruna zkus internet - obchody např. asos, dorothyperkins, topshop mají kolonku tall s prodlouženými délkami..já jsem miniatura, ale mám sestřenku 185cm a kolegyni 182cm..
@Sidsel píše:
Tak z toho nechápu, jestli jsi větší či menší…164 cm, naprostá spokojenost
nižší…mne to otravuje, protože většinou jsou mi krátké kalhoty a jsem lína dojít si je nechat upravit ![]()
185 cm a noha 42 - celou pubertu deprese, že jsem žirafa - ale ulovila jsem manžela 195 cm
![]()
@lentilka248 ja vim, uz mam prolezle vsechno a kdyz se mi nikam nechce, objednavam si tall velikost v Nextu z UK
.
@Angua Dobrý přístup, zkusím to při další schůzce s holkama
já bych se chtěla dostat na 60, tak jak přestanu kojit, tak do toho půjdu naplno ![]()
@n.evill píše:
Co blbneš, to jsou spíš kámošky přehnaně malé. Já teda kolem sebe o moc menší lidi nemám - spíš starší generaci, ale ta střední generace a ještě úplní mlaďoši jsou velcí jak ďas, já si spíš mnohdy připadám jako prcek se 174
Asi se pohybuji ve špatné společnosti ![]()
@Jaruna mám stejně jako ty a kalhoty kupuju v Espritu a šlapu si na ně ![]()
Co blbneš, to jsou spíš kámošky přehnaně malé
. Já teda kolem sebe o moc menší lidi nemám - spíš starší generaci, ale ta střední generace a ještě úplní mlaďoši jsou velcí jak ďas, já si spíš mnohdy připadám jako prcek se 174