Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi píše:och jak jsou ti muzi stejni
tak zas ale pokud tohle dělá většina žen, tak to snižuje tu šanci na milenku ![]()
@joaska píše:
tak zas ale pokud tohle dělá většina žen, tak to snižuje tu šanci na milenku
@blorchi bez výčitek k muži, jistě. Ale jak se zbavit výčitek, že zanedbávám děti? ![]()
@SarkaNovo pro toho mého jsem dokonalá já
Jinak těžko říct, každý chlap je jiný. Ale můj mi jasně řekl, máš mozek, používej ho, když něco chceš, řekni to na rovinu, nesnaž se mě překecat, stejně je to marný. Řídím se tím a nestěžuje si ![]()
No, pro mého manžela bych byla dokonalá, pokud bych byla víc jako jeho matka
. Vzhledem k tomu, že jsme každá úplně jiná, tak je to nesplnitelné přání
.
@blorchi píše:To ti neporadim, ja stiham naprosto vsechno
no tak to jsi asi supermatka, co? já, lítám jak hadr na koštěti. a nestíhám a pak píšu deníčky, jakej je to mazec s dětma
![]()
ale e-slepičárnu(jak říká muž) a ulici stíhám
![]()
@Týna K. píše:
Podle mě je pro muže dokonalá žena ta, co drží hubu a krokNe, tak chlap chce mít vedle sebe asi ženskou, se kterou si může normálně pokecat, zasmát se, která ho nebuzeruje za každou kravinu… prostě pohodářku
I když můj manžel říká, že mě strašně rád provokuje, protože miluje když se vztekám
No s tou provokací naprostý souhlas.
A nejvíc mě nasírá tím, když dělá, že neslyší a já 3× opakuji no a až pak mi dojde, že si dělá srandu. ![]()
@joaska píše:
@martina.se to je ukázka dokonalé komunikace
@joaska píše:
no tak to jsi asi supermatka, co? já, lítám jak hadr na koštěti. a nestíhám a pak píšu deníčky, jakej je to mazec s dětma![]()
ale e-slepičárnu(jak říká muž) a ulici stíhám![]()
pssss to nemuzes rikat nahlas, ze nestihas, tady je kazda supermatka
![]()
Zajimave tema… ocenila bych i vice postrehu ![]()
rekla bych taky pohodarstvi…smysl pro humor… muj partner ma rad i hezku vzhled…kdyz se zena umi hezky presentovat… jemnost ![]()
zenskost.
jinak nedelat bourku kvuli malym vecem ale to mame radi snad vsichni…
‚drzet hubu‘? bohuzel musim v jistym smyslu souhlasit…
videla jsem super citaci - damy, kdyz muz rekne ze to udela…tak to udela..neni treba mu to pripominat kazdych 6 mesicu ![]()
![]()