Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pěkný den ženy.:-) Je mi 31 a jsem jak puberťačka, už mě to fakt štve, co sakra s tím? Na kožním mi s tím nikdy moc nepomohli. Chtěla bych zkusit homeopatika, je tu prosím nějaká odbornice která by mi poradila? Děkuji
Mám stejný problém na zádech, používala jsem Garnier PureActive roll on na akné, ten se ale bohužel vytratil z obchodů
![]()
@ňou Píšeš akné, ale myslíš pořádný jebáky, co?
U někoho prostě jsou déle, u někoho jsou projevem třeba hormonální nerovnováhy, důsledkem stravy, stresu, životního stylu, prostředí, prostě příčin může být mnoho.
Homeopatiky nic nezkazíš, zkus i změnu stravy, životního stylu (pohyb a slunce léčí skoro vše), odbourat stres (to se lehko řekne, hůře udělá) a zkus názor jiné lékařky (i gynekolog, pokud bereš HA).
Je velká pravděpodobnost, že existuje způsob, jak to zcela odbourat nebo velmi omezit.
A nedělej si z toho velký trápení, radši půjdu na oběd s jebákovou královnou, která je veselá a hodná, než s nějakou nafintěnou zlatokopkou ![]()
@Premek_Orac píše:
@ňou Píšeš akné, ale myslíš pořádný jebáky, co?U někoho prostě jsou déle, u někoho jsou projevem třeba hormonální nerovnováhy, důsledkem stravy, stresu, životního stylu, prostředí, prostě příčin může být mnoho.
Homeopatiky nic nezkazíš, zkus i změnu stravy, životního stylu (pohyb a slunce léčí skoro vše), odbourat stres (to se lehko řekne, hůře udělá) a zkus názor jiné lékařky (i gynekolog, pokud bereš HA).
Je velká pravděpodobnost, že existuje způsob, jak to zcela odbourat nebo velmi omezit.
A nedělej si z toho velký trápení, radši půjdu na oběd s jebákovou královnou, která je veselá a hodná, než s nějakou nafintěnou zlatokopkou
Nemáš to na obličeji. Jinak bys mluvila, kdybys měla.
Hodně mi pomohla řada Vichy Normaderm z lékárny. Krém, péče na na noc, jen make-up mi nesedí. Nosit krátké nehty a neskrabat to. Anonym z osobních důvodů.
Přeeesně, jebáky!
Tys to vystihl!
Ty si jako nějaký odborník? Já jen než se ti tu začnu svěřovat, přeci jen je to tu jinak samá baba. ![]()
@Anonymní píše:
Nemáš to na obličeji. Jinak bys mluvila, kdybys měla.
Hodně mi pomohla řada Vichy Normaderm z lékárny. Krém, péče na na noc, jen make-up mi nesedí. Nosit krátké nehty a neskrabat to. Anonym z osobních důvodů. [/citacePrávě že především v obličeji. Že je mám na zádech mi tolik neva, v dekoltu a na ramenou od sluníčka zase zmizí, ale ten obličej už mě pěkně sere! Hlavně takový ty veeelký pupence s nepřehlédnutelnou žlutou čepicí.
Ahoj, je mi skoro třicet aje to čím dál horší…navic jsem mastna, no fakt hnus nekdy…pecuju o sebe stále, myslím že nejsem ošklivá, o to vic mě štve že ty jebaky mě hyzdí oblicej, záda, trochu hrudnik…už jsem zkousela vsechno možné, pomohla jen ha kterou kvuli snažení o dítě jaksi nemohu…jinak jsem ve své pleti už utopila pěkné sumy a nic…kamarádka má 40 a je na tom stejně, navic na té zralejsi pleti to vypadá ještě hůře…na zazraky už moc nevěříme, jedině se naucit kouzlit s makeupem a korektorem.
Osobne me akne zpusobuje mlecne a cokolada. Kdyz to nejim, plet v poho.
@ňou Moje firma pracuje mimo jiné pro farmaceutické firmy a lékárny… Nechci to rozvádět.
@Oplatečka píše:
Ahoj, je mi skoro třicet aje to čím dál horší…navic jsem mastna, no fakt hnus nekdy…pecuju o sebe stále, myslím že nejsem ošklivá, o to vic mě štve že ty jebaky mě hyzdí oblicej, záda, trochu hrudnik…už jsem zkousela vsechno možné, pomohla jen ha kterou kvuli snažení o dítě jaksi nemohu…jinak jsem ve své pleti už utopila pěkné sumy a nic…kamarádka má 40 a je na tom stejně, navic na té zralejsi pleti to vypadá ještě hůře…na zazraky už moc nevěříme, jedině se naucit kouzlit s makeupem a korektorem.
Ahoj, stojí to za prd fakt jo.:-( Je to tak měsíc co to je ještě horší, strašně se mi mastí obličej, o to jsou i dříve mastné vlasy a beďary si vesele raší.
@Premek_Orac píše:
@ňou Moje firma pracuje mimo jiné pro farmaceutické firmy a lékárny… Nechci to rozvádět. [/citacTakže jak by jsi mi teda mohl pomoct? Co ty homeo?
@Verun83 píše:
Osobne me akne zpusobuje mlecne a cokolada. Kdyz to nejim, plet v poho.
Já jím pořád tak nějak stejně, ale prostě za poslední měsíc se to dost zhoršilo. Hrozně se mi mastí pleť a o to i víc vlasy, o beďarech ani nemluvím. Přijde mi že čím víc se starám tím to je horší.
Mám 40+… a prostě takovej typ pleti. Pomáhá nestresovat, být na čerstvým vzduchu, peeling, sauna
@analoja píše:
Mám 40+… a prostě takovej typ pleti. Pomáhá nestresovat, být na čerstvým vzduchu, peeling, sauna
Jako já mám taky odjakživa spíš horší pleť, nikdy jsem ji neměla čistou. A taky jsem od přírody stresař bohužel, s tím souvisí dost věcí no. Ale poslední měsíc je to už masakr, pořád si utírám čelo, jak ho mám mastný, vlasy se víc mastí a beďarů víc a víc.