Akné po třicítce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
24.8.17 13:54

Akné po třicítce

Pěkný den ženy.:-) Je mi 31 a jsem jak puberťačka, už mě to fakt štve, co sakra s tím? Na kožním mi s tím nikdy moc nepomohli. Chtěla bych zkusit homeopatika, je tu prosím nějaká odbornice která by mi poradila? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
24.8.17 14:01

Mám stejný problém na zádech, používala jsem Garnier PureActive roll on na akné, ten se ale bohužel vytratil z obchodů :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
24.8.17 14:02

@ňou Píšeš akné, ale myslíš pořádný jebáky, co?

U někoho prostě jsou déle, u někoho jsou projevem třeba hormonální nerovnováhy, důsledkem stravy, stresu, životního stylu, prostředí, prostě příčin může být mnoho.

Homeopatiky nic nezkazíš, zkus i změnu stravy, životního stylu (pohyb a slunce léčí skoro vše), odbourat stres (to se lehko řekne, hůře udělá) a zkus názor jiné lékařky (i gynekolog, pokud bereš HA).

Je velká pravděpodobnost, že existuje způsob, jak to zcela odbourat nebo velmi omezit.

A nedělej si z toho velký trápení, radši půjdu na oběd s jebákovou královnou, která je veselá a hodná, než s nějakou nafintěnou zlatokopkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.17 14:17
@Premek_Orac píše:
@ňou Píšeš akné, ale myslíš pořádný jebáky, co?

U někoho prostě jsou déle, u někoho jsou projevem třeba hormonální nerovnováhy, důsledkem stravy, stresu, životního stylu, prostředí, prostě příčin může být mnoho.

Homeopatiky nic nezkazíš, zkus i změnu stravy, životního stylu (pohyb a slunce léčí skoro vše), odbourat stres (to se lehko řekne, hůře udělá) a zkus názor jiné lékařky (i gynekolog, pokud bereš HA).

Je velká pravděpodobnost, že existuje způsob, jak to zcela odbourat nebo velmi omezit.

A nedělej si z toho velký trápení, radši půjdu na oběd s jebákovou královnou, která je veselá a hodná, než s nějakou nafintěnou zlatokopkou :-)

Nemáš to na obličeji. Jinak bys mluvila, kdybys měla.
Hodně mi pomohla řada Vichy Normaderm z lékárny. Krém, péče na na noc, jen make-up mi nesedí. Nosit krátké nehty a neskrabat to. Anonym z osobních důvodů.

• Citovat
  • Upravit
95
24.8.17 14:19

Přeeesně, jebáky! :lol: Tys to vystihl! :lol: Ty si jako nějaký odborník? Já jen než se ti tu začnu svěřovat, přeci jen je to tu jinak samá baba. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.8.17 14:22
@Anonymní píše:
Nemáš to na obličeji. Jinak bys mluvila, kdybys měla.
Hodně mi pomohla řada Vichy Normaderm z lékárny. Krém, péče na na noc, jen make-up mi nesedí. Nosit krátké nehty a neskrabat to. Anonym z osobních důvodů. [/citace

Právě že především v obličeji. Že je mám na zádech mi tolik neva, v dekoltu a na ramenou od sluníčka zase zmizí, ale ten obličej už mě pěkně sere! Hlavně takový ty veeelký pupence s nepřehlédnutelnou žlutou čepicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
24.8.17 15:28

Ahoj, je mi skoro třicet aje to čím dál horší…navic jsem mastna, no fakt hnus nekdy…pecuju o sebe stále, myslím že nejsem ošklivá, o to vic mě štve že ty jebaky mě hyzdí oblicej, záda, trochu hrudnik…už jsem zkousela vsechno možné, pomohla jen ha kterou kvuli snažení o dítě jaksi nemohu…jinak jsem ve své pleti už utopila pěkné sumy a nic…kamarádka má 40 a je na tom stejně, navic na té zralejsi pleti to vypadá ještě hůře…na zazraky už moc nevěříme, jedině se naucit kouzlit s makeupem a korektorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.8.17 19:39

Osobne me akne zpusobuje mlecne a cokolada. Kdyz to nejim, plet v poho.

• Citovat
  • Upravit
10242
25.8.17 09:20

@ňou Moje firma pracuje mimo jiné pro farmaceutické firmy a lékárny… Nechci to rozvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.9.17 13:35
@Oplatečka píše:
Ahoj, je mi skoro třicet aje to čím dál horší…navic jsem mastna, no fakt hnus nekdy…pecuju o sebe stále, myslím že nejsem ošklivá, o to vic mě štve že ty jebaky mě hyzdí oblicej, záda, trochu hrudnik…už jsem zkousela vsechno možné, pomohla jen ha kterou kvuli snažení o dítě jaksi nemohu…jinak jsem ve své pleti už utopila pěkné sumy a nic…kamarádka má 40 a je na tom stejně, navic na té zralejsi pleti to vypadá ještě hůře…na zazraky už moc nevěříme, jedině se naucit kouzlit s makeupem a korektorem.

Ahoj, stojí to za prd fakt jo.:-( Je to tak měsíc co to je ještě horší, strašně se mi mastí obličej, o to jsou i dříve mastné vlasy a beďary si vesele raší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.9.17 13:36
@Premek_Orac píše:
@ňou Moje firma pracuje mimo jiné pro farmaceutické firmy a lékárny… Nechci to rozvádět. [/citac

Takže jak by jsi mi teda mohl pomoct? Co ty homeo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.9.17 13:39
@Verun83 píše:
Osobne me akne zpusobuje mlecne a cokolada. Kdyz to nejim, plet v poho.

Já jím pořád tak nějak stejně, ale prostě za poslední měsíc se to dost zhoršilo. Hrozně se mi mastí pleť a o to i víc vlasy, o beďarech ani nemluvím. Přijde mi že čím víc se starám tím to je horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
5.9.17 13:43

@ňou Začal bych změnou stravy a vyšetením štítné žlázy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
5.9.17 13:49

Mám 40+… a prostě takovej typ pleti. Pomáhá nestresovat, být na čerstvým vzduchu, peeling, sauna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.9.17 14:03
@analoja píše:
Mám 40+… a prostě takovej typ pleti. Pomáhá nestresovat, být na čerstvým vzduchu, peeling, sauna

Jako já mám taky odjakživa spíš horší pleť, nikdy jsem ji neměla čistou. A taky jsem od přírody stresař bohužel, s tím souvisí dost věcí no. Ale poslední měsíc je to už masakr, pořád si utírám čelo, jak ho mám mastný, vlasy se víc mastí a beďarů víc a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová