Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky trpíme a u nás bude původ v alergii. Má potravinové alergie a začínají se ji přidávat pyly. Minuly týden jsme to resili na alergologii, dostala kapky a taky čekáme na podzim
.
@Arjev35 dobrý den, jak to u Vas vypadá? Řešíme něco podobného, jsme též z Prahy, jsem zvědavá na zkušenosti. Děkuji.
@Arjev35
Dobry den, a je to jisty ze to ma od alergie? ja sice nejsem dite ale opakovane sem trpela na zanety cervenani oka a svetloplachost a az odbery krve ukazali pravou pricinu..
@panikralickova infekcni puvod v tele. divim se ze vam neudelali krevni rozbor kdyz se ty zanety opakujou, u me je udelali hned
dostala sem kapky proti cervenani oka a na svetloplachost a jeste masticku ale hned me poslali na odbery ![]()
@panikralickova teda pardon, az ted sem si vsimla ze nejste zakladatelka..tak nevim jak to mate vy.
A nemůže mít neprůchodné slzné kanálky. Dcera má také záněty + teda neustále slzící
Oko a má neprůchodný kanálek pravděpodobně nás čeká zákrok na očním.
@panikralickova @Mamina87 Dobrý den, celé léto je syn díkybohu bez potíží, zítra ho čeká vyšetření na alergologii, tak uvidíme… Napíšu, jak tam dopadl.
Dobrý den, tak poslušně hlásím
.. Synkovi dnes udělali testy a všechny byly negativní. Dost mě to překvapilo, čekala jsem, že tam vyjde bříza nebo něco, co kvete časně z jara a ono nic. Nicméně jsem ráda. Taky mu brali krev a výsledky budou mít komplet až za 14 dní. Add @Mamina87, uvidíme, co nám odběry ukážou. Add @zuzan co se týče neprůchodnosti kanálků, to by snad už poznali na očním nebo se pletu? Lze to poznat z běžného vyšetření nebo se ty kanálky něčím proplachují?
@Arjev35 a on měl zánět spojivek? Červené oči, slzení, výtok???
Testy předpokládám dělali ty kožní, že?
Jsem zvědavá na ty výsledky z krve, určitě napište.
A na očním říkali alergie?
Jsou to ale záhady, co???
@panikralickova No, začalo to tím, že měl po ránu totálně zalepené oko, výtok z očí (žlutý), zarudlé spojivky a červené oteklé oko. Poprvé jsme jeli do Motola na pohotovost (bylo to o víkendu), tam nám řekli, že je to zánět spojivek a nasadili Kanamycin. Ten zabral ale asi po týdnu, kdy byl klid, se mu to vrátilo. To jsme řešili s dětskou lékařkou - opět konstatovala zánět a nasadila Tobrex. Pak zase cca 14 dní klid a pak opět to samé, tak jsme šli na oční, tam dostal Ofloxacin, ale já už si dupla, že chci výtěry (oko, nos ústa- jestli mu tam necestuje nějaká bakterie), výtěry byly neg. Všechna ATB zabrala, ale zánět se vracel. Naše dětská říkala, že je kluk prototyp alergika (měl do toho ještě vodovou rýmu, ale tu má skoro pořád, protože nechce smrkat, tak se mu to tam hromadí…). Poslední léčba byla opět na očním, kde dostal kapky pro alergiky a od poloviny června je klid. Oční i dětská nás poslaly na alergologii, ale kožní testy neprokázaly nic. Tak já nevím…
čekáme na tu krev. Samozřejmě budu ráda, když to alergie nebude!!! Infekční to ale taky asi nebylo, syn má dvojče (bratra), vždy od sebe hned všechno chytnou a v tomto případě byl ten druhý úplně v pohodě.
Teď jsem si objednala kapky Oculfit, dneska jsem začala užívat, tak zatím neporadím, jestli pomáhají. Po dokapání ATB je dobrý kapat Ocuflash.
Gummoterapie, tam ty kapky Oculfit mají, je to tam pěkně popsané.