Colostrum,které koupit pro děti?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2606
23.6.17 19:18

Colostrum,které koupit pro děti?

Dobrý Den, chtěla bych dětem koupit colostrum na posílení imunity, dětem budou 3r a v září jdou do školky. Chtěla bych se zeptat které konkrétně kupujete a jestli mám kupovat jen to drahé od LR nebo jestli máte některá dobré zkušenosti s colostrem od jiné firmy? Moc děkuji za rady. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
23.6.17 21:12

@Leenuska : koupila jsem Colostrum od LR a u nás tedy žádný efekt nemělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
24.6.17 04:27

@cell: tak to je zajímavé, většinou jsem slyšela ze si to lidé chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.6.17 06:16

Me taky zajima, jestli to funguje nebo ne. Jsou na to nejake studie? Zkoumal to nekdo? Nemyslim jedna pani povidala a marketingove povidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
24.6.17 07:29

@olga1975: Oli, me několik maminek ve skupině dvojčat říkalo ze colostrum používají a ze funguje, ze právě jim nic jiného nezabralo ale dost prý záleží na tom a by to bylo kvalitní colostrum a můžeš prý používat i v tobolkach, me teď jde právě o to jestli někdo kupuje i jiné než to LR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.6.17 10:43

@Leenuska
Ja taky premyslim, jestli to koupit, ale nevim, jestli to nejsou vyhozene penize :-(. Slysela jsem v par diskuzich, ze to lidem pomaha, ale to nevis, jestli nepisou prodejci. Potrebovala bych nejakou duveryhodnou studii, ktera potvrzuje, ze to fakt pomaha. Protoze pokud to fakt pomaha, proc to neni oficialni lek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
24.6.17 12:19

@olga1975: jak říkám ka mam info pouze od maminek dvojčat ale věřím jim. Vyzkoušíme a uvidíme, konkrétně jedna maminka říkala že kupuje tohle pro 4leté a ze to funguje.Taky ale nechapu proč to není uznané jako lék ale prý ji to doporučila přímo doktorka ke které chodili skrz slabou imunitu kluků. Ja to určitě vyzkouším, třeba to pomůže a když ne, tak uŽ to nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová