Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, v poslední době se mi začalo dělat akné ať nato používám cokoliv ne a ne se ho zbavit nemáte nějaký osvědčený přípravky které opravdu zabírají?
Hydratace, nesahat, dobrá a vyvážená strava, pořádně čistit pleť ráno a večer. A značka bioderma
@lachtanice86 no pleť hydratuju a snažím se nesahat čistim ráno i večer přes víkend i víckrát biodermu jsem zkoušela jenže nic boužel nepomohlo…
@MaminkaLucka no právě o miminko se snažíme již půl roku, takže antikoncepce nepřichází v úvahu…
Ja vyzkousela kde co (i veci od kozniho dr.), az jsem to vzdala. Pak jsem ve svych asi 37 prestala jist cukr a akne se ztratilo… ![]()
Jidlo, bez cukru, bez lepku, bez mleka…prirodni oleje na cisteni i hydratovani…
@lachtanice86 no z jídelníčku se snažím vynechat sladké jim hodně zeleniny a ovoce, začala jsem ještě brát zinek který mi byl doporučen kamarádkou ze by měl taky údajně pomoct na pleť jenže zlepšení nikde není…
Karel Hadek, oleje na odlicovani, oleje na oblicej-ma i mini baleni na vyzkouseni, Saloos olejicky, Dr. Popov masti, kokosovy olej, arganovy olej.
No a neznam nikoho, komu se povedlo o vanocich se vyhnout cukru… Cokoliv clovek sni a je pro nej drazdive se projevi na obliceji cca 76hod potom, treba rajcata, papriky, celer. Ovoce s pesticidy-napr. jablka jich maji nejvic. Chce to nejdriv vyzkouset, co cloveka drazdi a pak se tomu vyhybat.
@lucykrej píše:
@MaminkaLucka no právě o miminko se snažíme již půl roku, takže antikoncepce nepřichází v úvahu…
Tak to jo, to antikoncepci ne ![]()