Akné v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.6.13 11:11

Ahoj, také se přidávám do klubu :-( jsem 20tt a zhruba tři týdny mám šílené akné-červené pupínky na zádech, ve výstřihu a trochu na čele. Nikdy jsem to neměla, ani v pubertě. Zatím mi to manžel čistí pleťovou vodou s alkoholem. Aspon trochu se to snažím vysušit.
Markusek: a víš, co čekáš? Já tohle v minulém těhu neměla (mám chlapečka) a manžel ted říkal, že je to tutově holka, že mi bere krásu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.6.13 09:50

Take se pridavam :) jsem v 18 tt a moje vzdy bezchybna plet je ted sami pupinek :D myslela jsem, ze to bude holka, ale jsem po odberu plodove vody a rikali ze to bude kluk. Tak snad je to prechodny stav a plet se zase zlepsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 20:40

Ahoj Leni, cekame chlapecka, bude se jmenovat Markus-proto Markusek :lol: a jinak ziji v Nemecku a tady to vykladaji presne naopak, pry u chlapecka mas horsi, spatnou plet, ja jim rikala, ze u nas se to rika u holcicky, ze bere mamince krasu :D Kazdopadne je spousta jinych „povidacek“, uz z dob nasich pra prababicek :lol: Uz manzelova maminka mi od pocatku tehotenstvi tvrdila, ze cekam holcicku, ze mi tak chutnaji kolace-sladke, rikam, dobre buchty ty mi chutnaly vzdycky :jazyk: Je to dano hormony a jinak gratuluji ;) Chlapecek ma kolik let? Zda uz bude mamince pomahat? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 20:44

Urcite je to jen prechodny stav :kytka: musime jen vyckat casu :palec: a jinak gratuluji ;) a proc ten odber plodove vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
4.9.14 11:18

jake masticky muzu v tehu?

Nevite nekdo jake masticky z lekarny se muzou v tehu na akne? co treba sebium global od biodermy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
4.9.14 11:40

Ja myslim, ze na oblicej to nemusis vubec resit. Bioderma, eucerin - maji takove serum, mam s tim super zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
6942
4.9.14 11:42

Holky, buďte rády, že to máte takhle, já to mám přesně naopak - pleť jsem měla pěknou jenom v těhotenství (mmch, čekala jsem kluka) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
4.9.14 11:56

@fenny no ja mela trochu akne i pred tehu ale nic hrozneho a az ted ke konci tehu mi to poradne vyskakalo ze se stydim i nekam jit, a cekam holcicku tak mi asi opravdu bere krasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
7.9.14 14:27

Holky, nechci strašit, ale já zatím kojím a že by se mi pleť nějak zlepšila, to se říct nedá… spíš naopak… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.15 16:03

Ahoj Holky,

nevíte někdo čím zmírnit akné v těhotenství..??? Sem z toho docela zoufalá :(
když si dám make up tak mám zase obličej hrozně vysušenej, fakt sem z toho na prášky:( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
23.4.15 16:14

@Kristynka1990 kdyz si dam make-up ja vypada to jako kdybych si oblicej ostrouhala stuhadlem, a to mam kvalitni make up a pouzivam i podkladovou bazi. Vesmes se malovani vyhybam, pred tehotenstvim jsem mela krasnou plet, doufam, ze se to vrati zpet… jinak zkousela jsem mazat hermankovou masti, pomohlo to jen na chvilku a diky tomu, ze je to mast na „oplatku“ mi vyskakali pupinky, bedar na nose mam uz treti tyden - ani se to nechce zhojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
23.4.15 17:52

Nic, vydržet, po porodu se to srovna. Ja jsem v obou twhotenstvich jako bych mela nestovice, ale marne, nepomáhá nic, jsou to hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí