Dovolená v osmém týdnu těhotenství

15
30.6.10 18:14

prosím maminky o radu..

Dobrý večer prosím Vás o radu,Jsem v 5tt a za 3 týdny máme s manželem odjet do Itálie.Zatím je semnou všechno v pořádku,ale minulý rok mi v 10tt děťátku přestalo bít srdíčko,momentálně sem na rizikovým těhotenství.Moje gynekoložka mi to nezakazuje,ale ani nedoporučuje,tak opravdu nevím,na dovolenou sem se moc těšila,ale na miminko víc,kdybysme neodjeli přišli bychom o 15tis což neni málo,opravdu nevím jak to udělat. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
30.6.10 18:23

Pokud se neco ma stat-stane se to ,at uz doma,nebo v Italii… :nevim:

Nic bych nerusila a JELA BYCH SI TO HEZKY UZIT-s malinkyma omezenima samozrejme(neprehrivat se atd atd)

HEZKY POBYT PREJU :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22201
30.6.10 18:45

Taky bych jela, ale dodržovala hooodně klidový režim - lehátko ve stínu, žádné přímé sluníčko, žádné experimenty s jídlem, procházky v podvečer, až bude chládek, po obědě šlofíček, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30379
30.6.10 18:55

Já bych asi ještě doporučila pro jistotu pojištění na pobyt v nemocnici, zda to ještě funguje. Přeci jen u těhotné hrozí hospitalizace víc než u netěhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.6.10 18:55

jen upozornění - pokud jsi na rizikovém těhotenství, tak většina pojišťoven má ve všeobecných podmínkách vyjímku, že na komplikace rizikového těhotenství se pojištění nevztahuje. takže v případě komplikací si zdravotní péči budeš hradit sama.

• Citovat
  • Upravit
22201
30.6.10 19:03
neczuz píše:
jen upozornění - pokud jsi na rizikovém těhotenství, tak většina pojišťoven má ve všeobecných podmínkách vyjímku, že na komplikace rizikového těhotenství se pojištění nevztahuje. takže v případě komplikací si zdravotní péči budeš hradit sama.

Hmmm… vidíš, tak to jsem nevěděla… tak je-li to opravdu tak, to bych možná nejela… to bys mohla přijít o víc než o 15 tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.6.10 19:13

ja mam taky dilema mame jet za 3 tydny do chorvatska a jsem v 7tt,minule mi nevyslo a bylo to ZT,tak taky nevim zda jet ci nejet,rikam si co kdybych zacala krvacet ,kde se tam na koho obratim,zaroven mi je to lito tesila jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.6.10 19:35

Já bych asi nejela, pokud bych byla na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.10 19:38

Pokud jseš na rizikovém těhu doma na neschopence, tak nesmíš vycestovat a nikdo tě nepojistí, takže je to na tvé triko a rozhodnutí je jen na tobě.

• Citovat
  • Upravit
30309
30.6.10 19:52
Hanule píše:
Já bych asi nejela, pokud bych byla na neschopence.

Tak to ja brala jako samozrejmost-pokud bych chtela jet,urcite bych se nechala uschopnit!!! :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.6.10 19:55

Jenže víš jak, ty se necháš uschopnit, tím pádem jsi dost zdravá i na to aby jsi mohla pracovat a jsi v bludným kruhu… Bych se bála že by mi za to dali výpověď, že bych se uschopnila, jela na dovolenou a zas zneschopnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.6.10 19:55

Je to těžké rozhodnutí,ale asi bych taky nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.6.10 19:56
Hanule píše:
Jenže víš jak, ty se necháš uschopnit, tím pádem jsi dost zdravá i na to aby jsi mohla pracovat a jsi v bludným kruhu… Bych se bála že by mi za to dali výpověď, že bych se uschopnila, jela na dovolenou a zas zneschopnila…

Mne tyhle souvislosti zcela unikaji :roll: Je videt,ze tech sest let v domacnosti dalo zabrat :think: :think: :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
30.6.10 20:39

já osobně bych nejela..ale já jsem v tomhle hysterka, taky jsem na rizikáči a manžela posílám na dovolenou samotnýho. bojím se, že když přijde nějaká komplikace nebudu v dosahu mých lékařů, kteří znají můj stav a vědí co se mnou… poslala bych asi za sebe někoho jiného :think:

• Citovat
  • Upravit
opicek
1.7.10 09:28

Ono taky uvidíš, jak ti bude - mně bylo v osmém týdnu tak špatně, že jsme museli dovolenou zrušit, protože bych ani nedojela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky