Test ve druhém trimestru

Andulinečka
30.6.10 10:23

test ve druhém trimestru

Ahojte holky :mrgreen: ,chtěla jsem se zeptat,jak probíhá druhý screeningový test ve 20.týdnu a na co se dělá?co se při něm zjištˇuje?První test mám v pořádku i triple testy,tak asi není důvod k obavám. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
30.6.10 10:28

ahojky, ve 20tt je to velký utzv, kdy se kontroluje drobek, jestli má všechno kde má mít, hlavně srdce, žaludek, jestli čůrá apod., taky postavení nožiček, mozek, atd.
ty krevní testy předtím jsou zaměřené na genetické vady apod, tohle spíše na možné orgánové problémy.

je to docela hezký zážitek, mimčo dr. prohlíží dost dlouho a pokud je hovorný, tak ti i všechno ukáže.. většinou je i vidět pohlaví miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.7.10 08:21

U mě to probíhalo naprosto stejně jako u prvního screeningu. Jen myslím krev mi nebraly. A partnera určitě sebou doporučuji. Je to hezký zážitek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
1.7.10 13:26

Manžel semnou byl i na prvním screeningu a byl úplně dojatej,když viděl miminko a když pan doktor říkal kde má orgány,bylo to super.Už se tam těšíme. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6868
2.7.10 11:37

Ahojda,

okolo 16.týdne by ti měli nabrat krev a ve 20týdnu jdeš na „velký“ UZ. Tam si určitě vezmi manžela se s sebou (tomu mému se pěkně zaleskli oči, když tam viděl našeho mimíska).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JajinaP
22.2.12 12:40

ahojte..taky jsem byla na 1.testu s přítelem teď jsem v 16. týdnu a už se těším, až našeho drobka uvidíme na dalším testu..který snad také proběhne v pohodě, 1. byl v pořádku..tak snad ten druhý bude také..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky