Prosím o radu

58
29.6.10 10:20

prosím o radu

Ahoj holky,
je normální, že mě bolí hodně pravý bok, třeba při chůzi, někdy i když stojím… je to takové tlačení až píchání a trvá jak kdy, někdy pár sekund, jindy minutu, i dvě… Včera jsem byla u dokt.na bežné kontorle, dělala i UTZ a vše je v pořádku, akorát má maléj na pravé straně hlavičku - jsu ale v 26tt a tak je možný, že se motá sem a tam. Ale dnes mi to příjde teda dost, tak nevím. Jsu z toho krapet nervozní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
29.6.10 10:23

Maji já si myslím, že můžeš být v klid, že to je normální. Mě takhle často bolí zase levý bok. Mimi už je dost velké a může ti třeba tlačit na nějaké svaly nebo vazy a taky se roztahuje děloha, tak to může bolet. Hlavně žádný stres :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
29.6.10 10:28

Děkuji :roll:
a ještě mám jeden dotaz, tak kdo víte, poraďte pls… Dělali vám všem test na cukrovku? Mě totiž ne a ani se nic neplánuje, protože jsu ve 26tt, teď jdu na kontorlu až v 29tt a to se dělá myslím to 28tt,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
29.6.10 10:31

Já to v této době začala mít taky, hlavně při větší námaze. Stačilo jít rychle, jak jsem byla zvyklá před těhu. Kolikrát jsem si i musela sednout na lavičku, abych si ulevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.6.10 10:31

Maji někde ho nedělají vůbec. Já n něm byla už ve 24tt. Pokud ho chceš, tak si nech od doktora vypsat žádanku. Myslím, že by v tom neměl být problém. Myslím, že je ten test dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
29.6.10 10:35
maja 69 píše:
Děkuji :roll:
a ještě mám jeden dotaz, tak kdo víte, poraďte pls… Dělali vám všem test na cukrovku? Mě totiž ne a ani se nic neplánuje, protože jsu ve 26tt, teď jdu na kontorlu až v 29tt a to se dělá myslím to 28tt,ne?

Cukrovku by jsi měla mít hotovou do 28tt, ale u mě ten první test vyšel hraničně, tak mě poslali ještě jednou ve 30tt. Tak to možná tolik nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
29.6.10 12:22

Majo,u nás dělají ty testy podle nejnovějších norem z května mezi 28.-32.tt Tak máš ještě čas :wink: To píchání v boku je normálka :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
29.6.10 12:58

Buď ráda, že tě na cukrovku neženou. Test může těhu cukrovku i spustit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
29.6.10 22:45

Já bych se bez toho zátěžovýho testu taky obešla, kor v těchhle vedrech,ale doktor mě na něj poslal, asi kvůli dvojčatům.. :evil: slyšla jsem,že se na to prý posílají maminy, které mají nadváhu, už porodily mimčo nad 4 kg nebo je tam z jiného důvodu zvýšená pravdepodobnost cukrovky..Jinak, píchání je opravdu normální, mně se to stává ,když jdu rychle, daleko a nebo treba dlouho stojim.. Tak bud v pohode a uzivej volna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
30.6.10 08:07

Mě dělali vyšetření na cukrovku ve 24 tt. Stačí jen říct doktorovi, aby ti vypsal žádanku, že bys na ten test jít chtěla a neměl by být problém. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.1.15 19:03

Dobry den muzete mi nekdo pomoci mel ste nekdo skusenost z mimodeloznim tehotenstvim? a jak to probigalo? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí