Malování pokojů v těhu?

dalmatinka2004
30.6.10 15:58

Malování pokojů v těhu?

Ahojky, na jedné diskusi jsem se zmínila, co všechno doma dělám i přes to, že jsem těhu. (20tt) Mimo jiné doděláváme domeček a já vymalovala už skoro všechny místnosti a ještě mi zbývá ložnice a koupelna. Jedna slečna/paní mi tam radila, že bych to měla nechat na muži, páč jsou prý výpary z barvy nebezpečný pro mimi - už jste o tom některá slyšela nebo četla? :oops:
Nerada bych prcckovi ublížila, ale zase bych ráda doma pomohla, dokud jsem k něčemu užitečná… :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
30.6.10 16:05

Ahojky..já jsem taky malovala a to dokonce v 8.měsíci :-D a myslím, že když v té místnosti nebudeš zavřená a necháš jí pořádně větrat a budeš mít kvalitní barvu, tak to ničemu nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
30.6.10 16:07

Já taky malovala a všechny testy jsou OK, tak předpokládám, že to mimču neublížilo :wink: Myslím, že bys neměla natírat třeba fitra, nebo lakovat dřevo, ale primalex a podobné barvy asi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.6.10 16:07

urco nevadi.densni barvy uz skodlive enjsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
30.6.10 16:28

Malovala jsem v prvním těhu taky několik místností, natírala jsem i futra, dveře - vše vodou ředitelnou barvou a všechno o.k. Teď se schystám zase na ložnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
30.6.10 16:40

Ahojky, taky jsem slyšela, že ty výpary škodí, ale co je na tom pravdy nevím :nevim: .
Ve třetím měsíci jsem malovala obývák, ale v osmém měsíci vymalovat ložnici už mi všichni zakázali :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.6.10 16:49

A čím maluješ? Primalex je OK, dokonce i voní? :mrgreen: a kdyby to bylo něco horšího, věřím, že bys sama utekla, těhotnou nikdo neotráví. Spíš bych věřila, tomu, že ve vyšším stupni těhu to může vyvolat porod, zejména když maluješ stropy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.6.10 16:54

ahoj já si takhle budu malovat dětský pokoj… podklad a strop primalex a namíchaná barva je vodou ředitelná..takže se ničeho nebojím,ale ono se to nedopručuje,páč naše babičky a maminky žijou ještě v tom,že nesmíš dávat ruce nad hlavu a natahovat se ( např. věšení prádla,malování stropů atd),protože se ti může pupční šňura omotat kolem krku miminka-je to ale kravina … pupeční šňůru okolo krku si zamotá miminko samo :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
30.6.10 17:11

ahoj také jsem malovala pokoje někdy kolem 5měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.6.10 17:43

Ahoj, taky jsem malovala, v 7 mesici tehotenstvi, malemu to neublizilo a barva mi naopak voněla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.6.10 19:24

Taky jsem malovala, v prvnim trimestru, a v pohode. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.6.10 19:25

taktéž v 7 měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
30.6.10 19:29

Vodou ředitelné barvy by snad měly být ok, ne?
Já lezla na štaflích a škrabala strop a stěny pár dní před druhým porodem. Maloval manžel, umí to líp.
V barvě bych problém neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
30.6.10 22:22

Maluju Primalexem a samo větrám o stošest… jednak to líp schne, pak je tam děsný vedro a barva teda nijak nesmrdí - spíš voní .. :D To s tím natahováním jsem taky slyšela, že se nemá, ale nevím proč? :) Ten pohyb mi dělá naopak docela dobře na „střevní oběh“ :D :oops: :mrgreen: Zase jsem dnes vymalovala kus ložnice - teda téměř celou … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky