Akné v těhotenství

Anonymní
1.7.10 13:02

Akné v těhotenství

Bohužel patřím mezi těhulky co je toto postihlo:(Na jaře to bylo dobrý make up pomohl ale ted když se občas jede na koupalko se přece nebudu mazat makeupem.Problém je,že se hrozně stydím.Přijde mi že se na mě každý kouká,že si na mě hned ukazují a šeptají jak hrozně vypadám,…prostě ted jakmile jedem k vodě tak jsem zamindrákovaná těhule:(Omlouvám se za anonym ale fakt se stydím,i když vím že nejsem jediná těhulka.Zažila jste tohle taky některá?Jak jste to řešili na tom koupalku?Vím že si mám říct prd na lidi stejně je to nezajímá ale tomi nějak nejde…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
1.7.10 13:19

Heh, tak já na akné trpím celý život. Mindráky jsem moc neřešila, neboť jsem brzo zjistila, že každý, zejm. na plavečáku se spíš zaobírá tím svým problémem, než že by čuměl na druhé. Já teda blbý poznámky nikdy neslyšela (asi jsem hluchá), ale když někdo vyloženě blbě čuměl, začala jsem blbě čumět na jeho nedostatek, třeba špek na břiše, nebo na pleš a to bys koukala, jak to zafungovalo, zrudli jak řepy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
1.7.10 13:22

to je dobrý tip gino :mrgreen: určitě to někdy vyzkouším, kdyby se mi něco podobného stalo, já mám pleť zatím docela dobrou, make-up používám minimálně, takže teď přes léto to nemusím moc řešit, stačí se trochu opálit a nikdo nic nepozná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.10 13:27

gino to je opravdu dobrý typ to zkusím taky :palec: no já se snažím si ten ksichtík opálit ale prostě to nejde jeslti je to tím že používám pletové tonikum atak ale všude se opálím jen na obličeji ne:(U mě je bohužel fakt rozdíl když se namaluju to jsem dá se říct hezká ženská a když ne to jse jak strašák doslova:(Já ví že každý má nedostatek at je to špek na břiše,velký zadek nebo akné…já třeba taky nic neslyšela naposled když jsme byli na koupališti tka se šla na wc a tam byli holčiny no pubertačky sotva 14 roků jak mě viděli začaly si něco šeptat…nevím jeslti bylo terčem moje akné nebo pupík,ale od té chvíle si připadám ještě hůř:(Já vím že je to asi blbost no časem až porodím se to zlepší)jedno dítě už mám takže vím že se to zlepší,bylo to u něj to samé)ale i tak.

• Citovat
  • Upravit
9943
1.7.10 13:29

nooo tak já vždycky měla ukázkovou pleť, samozřejmě se zvyšujícím se věkem už to není, co bývalo, ale pořád myslím, že za normálních okolností mám pořád pěknou pleť. V prvním těhu jsem měla akné tak možná ze začátku, v tom prvním hormonálním návalu :lol: , ale ne nic dramatického. Teď jsem sice zatím 6+4, ale to je teda síla-i na zádech-připadám si jakobych měla neštovice…nikdy jsem toho tolik na sobě neměla ani v pubertě. Na koupáku jsem zatím ještě nebyla, ale až tam pujdu spíš budu mít mindrák celkově ze své postavy,která před prvním těhu byla asi poloviční, než z akné. Na to dlabu. CHlapi už stejně v tomto stavu asi balit nebudu :mrgreen: z blbých puberťaček si nic dělat nemusím a dospělé ženské dobře ví, že v těhu je možné všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
1.7.10 13:30

Tak já zase zapomněla,že v těhotenství se dělají pigmentové skvrny a v klidu lezla na sluníčko a nenamazala si obličej!!!!Výsledek___Mám flekatý pihatý obličej a to vypadá fakt děsně!!!! :cert: Pihy mám normálně každé léto,ale rovnoměrně.Jenže ted díky těhu-vypadám jak flekoun :cert: :cert: :cert: :cert: No co nadělám že.Na lidi kašlu a co si o tom myslí,mě je ukradené :lol: A přesně jak píše Gina-stačí se mrknout kolik nedostatků maj ostatní a je po stresu :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
1.7.10 13:31

taky jednou poznají, co to je, být starší a nemít míry modelky, z toho si nic nedělej, každý máme nějaký mindrák, ať už zjevný na první pohled nebo ho důkladně před okolím skrýváme, já bych si z nich nic nedělala a zkusila bych tip giny, třeba holky měly moc make-up, což se k bazénu moc nehodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
1.7.10 13:48

Tak já na sluníčko radši nelezu, protože u mně to akné ještě zhoršuje. Já s ním tak nějak bojuju celej život, ale tenhle začátek těhu stál fakt za to.:twisted:. Tolik pupínků jsme v životě neměla, strašně se mi mastily vlasy, z hlavy se mi odlupovaly doslova kusy, nic na to nezabíralo. U mně to taky dost zhoršovaly ty hormony, co jsem brala, co jsem je vysadila, hlavně Prednison, tak je to docela v pohodě, i vlasy zase vypadají normálně. Ale zase mi začalo dělat akné ve výstřihu. :cert: A na lidi kašlu, jestli na mně zíraj nebo ne. V poslední době mám problém přežít ty vedra, tak ještě koukat, jestli na mně někdo nezírá, to už fakt nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
1.7.10 13:51

mě se začalo dělat akné ve výstřihu, ale zatím je to v únosné míře a zvládám to :-) Jinak problémy zatím nemám, ale co není, může být. Horka taky moc nemusím a když už bych se šla koupat, byla bych schovaná ve stínu. Jak ale koukám z okna, dneska to na pařák nevypadá :-) a o víkendu nebudou taky takový teploty, jak slibovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
1.7.10 13:54

No já to mám horší, že starší dítko by mně neustále tahalo ven a já tam fakt trpím, sedím na hrišti půl hodiny a začnou mi odcházet záda 8-o a ještě máme před barákem kolotoče, to je zkáza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
1.7.10 13:57

kolik je staršímu dítku? že by mohlo chodit ven samo a ty ho jenom kontrolovat z bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
1.7.10 15:45

Pět, takže by nemohla, navíc na to hřiště nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
31.5.13 16:22

Ahoj holky :mavam: Oživuji diskuzi :pankac: Myslela jsem, že se to v tom druhém trimestru trochu srovná, ale přijde mi to stejný, možná ještě horší :zed: Teď jsem ve 22tt :pankac: Chtěla bych teda jen poradit co vám zaručeně pomohlo :pankac: Jakej přípravej je podle vás nejlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.13 20:27

Ahoj holky :kytka: No Katuli, ja taky cekala, ze se ma plet ve druhem rimestru, (nyni jsem ve 20.tt), trochu zlepsi, ale nic :( Jen kvalita vlasu se mi vratila do puvodniho stavu :potlesk: A me proti tvorbe akne doposud nepomohlo NIC :think: tak jsem ten boj s „prirodou“ proste vzdala, je to hormonalni akne a proti nemu nejsou zadne prostredky, tedy zatim o zadnych nevim..Dochazela jsem k dermatolozce pravidelne od pocatku tehotenstvi, jelikoz jsem predpokladala, ze se akne v tehotenstvi dostavi, projevi a chtela tomu zaroven predejit, bo jsem vedela, ze se jdeme na zacatku cervna brat a ja nechtela byt nevesta jen s peknym briskem, ale i s peknou pleti :palec: Jiz od prvniho mesice tehu se zacaly vyskytovat male pupinky, dnes uz je to obcas i bolave, zanicene hormonalni akne na obliceji a dekoltu :,( Tak s pani dermatolozkou jsme zacaly u Skinorenu (na noc), vypadalo, ze pomaha cca prvnich desed dni, po te uz ne, neskutecne me tesne po naneseni Skinorenu palil, kousal cely oblicej kazdy vecer cca 20min., bylo to, jako bych si oblicej nalozila do skelne vaty :cert: Takze jsem od nej s radosti upustila. Po dalsi kontrole nasledoval Duac krem(na noc), tim, ze se uskladnuje v lednici, tak me v chladnem stavu na obliceji nepalil, nevim zda mi nejak pomohl, rekla bych ze tak nejak jen malinko, po mesici se zacaly dostavovat cervene a suche fleky na obliceji, takze jsem ho prestala radeji nanaset. Na dalsi kontrole mi predepsala vodu na potirani akne acid salicyl(potirat rano i vecer a na noc i nejakou zelenou, smardlavou pastu vyrobenou v lekarne, strasne neprakticka, mela jsem od ni cele povleceni a rano ji umyt z obliceje, to jsem si vzdy privstala!)pri tom natirani postizenych mist tim acidem salicylem me to neskutecne palilo, horel mi cely oblicej a uz po tydnu jsem mela na obliceji jen suche liseje, takze radeji jen to akne nez mit plet i vzhledu 100lete babiny :,( tak od pani dermatolozky jsem upustila :cert: Nasla si „specializovanou kosmeticku“ s laserem a posledni tri tydny pred svatbou podstoupila pet laseru aaa vysledek…akne pretrvava porad, vyhladilo a sjednotilo to jen mista, kde uz akne nemam, takze asi doporucuji jen po akne, tim trochu „vyretusovat“jizvicky :palec: Vcera jsem na svatbe nasi pani fotografku jednoduse pozadala o nejakou retusi me pleti, kde pujdou videt znamky akne,(preci jen je to pamatka na cely zivot), s usmevem odpovedela, ze to neni zadny problem :palec: a svadebcane muj stav pleti plne chapali vzhledem k tehotenstvi a jejich pohledy vzdy smerovaly spise jen k memu brisku :kytka:, takze ikdyz je to pro nas velice neprijemna vec „to akne“ :cert: tak kazit naladu si nim uz rozhodne nehodlam a tesim se uz jen z prichodu naseho milacka na svet :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
10.6.13 08:00

Ty jo, holky, jak to tu čtu, tak nadějné vyhlídky nic moc :D jsem teprve v 5+3, zatím žádný výrazný příznaky těhotenství nemám, až na to akné, na které jsem fakt nikdy netrpěla, teď to je minimálně 1 beďárek denně a navíc pěkně bolí… a jestli to tak bude celých 40 týdnů, tak nevim :D

ale na lidi kašlu a vy byste měli taky, ať si klidně šeptaj, vezměte si, co máte, čekáte miminko, to přece předčí všechny mindráky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí