Akné vzadu na krku

Anonymní
9.8.21 22:16

Akné vzadu na krku

Ženský, pomoc.. :roll:
Omluvte anonym, ale tímto se veřejně chlubit nepotřebuju :oops:
Je mi 37.., 3 a půl roku po porodu, mám hormonální tělísko, to jen na úvod..
Akné mě trápilo vždy, teď už je to lepší. obličej mám v rámci možností dobrý, ale v poslední době řeším výsev akné vzadu na krku a nevím co s tím? Jedná se hlavně o podkožní akné. Mám vlasy krátké, takže to jde vidět a stydím se za to, pomohlo někomu něco? Není to zničehonic nic, řeším to delší dobu a nerozumím tomu, proč se tak hodně množí zrovna na tomto místě.., ložní se snažím měnit často :think:
Díky :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kalbe
9.8.21 22:29
@Anonymní píše: Ženský, pomoc.. :roll:
Akné mě trápilo vždy, teď už je to lepší. obličej mám v rámci možností dobrý, ale v poslední době řeším výsev akné vzadu na krku a nevím co s tím? Jedná se hlavně o podkožní akné. Mám vlasy krátké, takže to jde vidět a stydím se za to, pomohlo někomu něco? Není to zničehonic nic, řeším to delší dobu a nerozumím tomu, proč se tak hodně množí zrovna na tomto místě.., ložní se snažím měnit často :think:
Díky :kytka: :andel:

Já na to také trpím (26, 1 dítě), jednou jsem to měla tak ošklivé, tak mi manžel předepsal antibiotika a zmizelo to. Teď po delší době se to děje zase ale níž než jsem to mívala. Teď mám ve zvyku používat občas dezinfekci na ruce tak to tím taky máznu :nevim: ale nemůžu se toho zbavit. Je to nepříjemné, až mi z toho doslova běží mráz po zádech. Přitom bych mohla s jistotou říct, že se o sebe starám dobře :dance: tak nevím čím to je, budu taky ráda Když tu někdo poradí

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
9.8.21 23:10

Me se to tam obcas dela tez a to zrovna po te Mirene, kterou uz mam ale pres rok venku. Po ni se mi silene zhorsila plet a, dodnes, jsem se toho, bohuzel, nezbavila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
9.8.21 23:13

Já na to beru calcichew, nic hnusnějšího snad není, ale pomáhá to suprově 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.21 23:20
@Asiina píše:
Já na to beru calcichew, nic hnusnějšího snad není, ale pomáhá to suprově 😊

co je to? ;)
Jinak po dřívějších zkušenostech, již nějaké kortikoidní masti už užívat nechci..

• Citovat
  • Upravit
1554
9.8.21 23:30

Žvýkací tablety vápník a vitamín D, asi by to šlo brát i zvlášť, ale vím že tohle funguje, tak neměním 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.21 23:36
@Asiina píše: Žvýkací tablety vápník a vitamín D, asi by to šlo brát i zvlášť, ale vím že tohle funguje, tak neměním 😁

slyším prvně, že zrovna vápník a vitamin D má nějak více pozitivní vliv na akné.. :think:
Já už delší dobu užívám déčko, céčko, železo a teď nově pár dní zinek, tak snad aspoň trochu uvidím rozdíl :andel:

• Citovat
  • Upravit
1554
9.8.21 23:48

Taky jsem netušila, první odzkoušela známá, pak já a teď už i mamka a zabírá :palec: tak držím palce ať se toho zbavíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
9.8.21 23:49

Vit D hodne zlepsuje jakykoliv kozni problem.:) a hlavne skoro vsichni ho maji nedostatek🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.21 23:53
@Tykaja píše:
Vit D hodne zlepsuje jakykoliv kozni problem.:) a hlavne skoro vsichni ho maji nedostatek🤷‍♀️

to je sice hezký, ale u mě očividně nefunguje, beru ho denně :think:
teď mám doma vim D3 2500, beru půl tablety denně, na sluníčko taky občas vylezu…

• Citovat
  • Upravit
10651
10.8.21 00:12
@Anonymní píše:
to je sice hezký, ale u mě očividně nefunguje, beru ho denně :think:
teď mám doma vim D3 2500, beru půl tablety denně, na sluníčko taky občas vylezu…

A co máš za vitamíny? To máš nějaký doplněk stravy nebo předepsaný od lékaře? Nedávno zrovna byly testy dostupných doplňků vitamínu D a obsah tedy nic moc.
Na svůj problém si najdi dobrého kožního, který nebude předepisovat jen kortikoidy a taky změn stravu. A třeba zkus non toxic domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
10.8.21 09:42

nosíš nějaké řetízky na krku? Mně to celkem spolehlivě způsobují tyhle doplňky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 10:05
@vulpes píše:
nosíš nějaké řetízky na krku? Mně to celkem spolehlivě způsobují tyhle doplňky…

už dávno ne, taky jsem je sundala, protože jsem si myslela, že se to zlepší a nic :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex