Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Původní zakladatelkaDěkuji za reakce. Nemyslím si, že je to ta dermatitida. Koukala jsem na fotky na netu a to vypadá jinak, než co mám na puse já. Navíc se skoro nemaluju, neplácám na sebe tuny přípravků, tak mi to přijde nepravděpodobné, že by to byla reakce na nějakou složku v kosmetice. Ale samozřejmě se můžu plést. Vzhlwdem k tomu, že jsem vyzkoušela všechno, co se na léčení akne může zkusit zvenku - tedy krémy, olejíčky i masti od kožního, tak si myslím, že problém bude vevnitř. Disbalance hormonů nebo něco podobného. Tak se upínám k těm hormonálním testům, ale pokud výsledky budou v normě, tak budu dost zklamaná a zase budu úplně na začátku a nevědět kam dál.
já tomu věřím, že je to hormonama. Při antině, jsem měla pleť jak dětskou prdýlku a ted hrůza. Nebo celkově stavem organismu, stravou atd. Já mám třeba problém se žaludkem, neustále střevní problémy, a prý to může být i z toho.
A-
Když jsem byla se synem na 15leté preventivce u pediatra, tak mu na zmírnění akné doporučil omezit vejce a kuřecí maso.
A akné kolem pusy z celostní medicíny může poukazovat na potíže se střevami/trávícím traktem.
M.
Já jsem teda dneska byla u kožního. posilala jsem vcera ty dve fotky akne a dostala jsem antibiotika(prášky ) ze mam proste nejakou infekci tsk uvidime jak to dopadne
Špatnou kůži mám odjakživa. Taky jsem vystřídala během puberty hromadu krémů, mastí, vodiček, léků a preparátů. Nic nepomáhalo, postupně jsem se na všechno vykašlala. Pomohlo vysadit HA, nechat tělo odpočinout a najet na přirozený rytmus.
Moje citlivá kůže taky špatně snáší šminky - když už se namaluju, musím se večer důkladně odlíčit. Krémy, vodičky, mastičky - nepoužívám absolutně nic. Po odlíčení (chemií) důkladně omyju čistou vodou, jinou péči můj obličej nezná. A je klid ![]()
Já mám prsa D a žádné zvětšení nepozoruji, naštěstí.
Jo, je to naprd, ale pro mě furt lepší, než osypaná záda. A já doufám, že to vysadím, vždycky to zkusím a uvidím. Jsou to jen bylinky.
@dasajur to je taky na prd, vysadíš stimulen a hned to máš zpátky. Ale přece to nemůžeš brát do smrti. Koukám, že v popisu je že napomáhá zvětšení prsou, máš s tím zkušenosti? Mám je velký až dost, žádný další zvětšení nechci
A-