Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Anonymní
24.7.17 18:38

Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto zákrokem u tohoto lékaře? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
24.7.17 18:45

Nemám, ale asi budu, Byla jsem u něho před týdnem, prima chlap.ty si už u něho byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.7.17 20:29

Je super. No právě jsem dneska od gynďáka dostala doporučení a vypadá to na plastiku hráze. Doporučil mi v Praze Tomáška- prý je to práce pro plastického chirurga a ne urogynekologa tak pořád váhám. Popravdě mě to více táhne k Otčenáškovi… takže to musím zvážit a někam se objednat, aby mě prohlídli. Tak povídej… jak to tam probíhá? Já jsem rok a čtvrt po druhém porodu a měla jsem rupturu hráze 3. stupně s dost poraněným svěračem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.7.17 20:32

Kašlu na to, nebudu se ukrývat za anonym :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.7.17 21:04

Taky mám problém s hrází + další věci:-) po zavolání mě objednal za 3 tydny, vzal mě na cas, je to prima chlap. vysetroval mě dost podrobně a všude možne :oops:

Závěr: indikace k operaci, ale ještě mě poslal na fyzio, jestli nepomůže.

Ty máš nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.7.17 21:42

Také problémy s hrází + něco navíc, ale hlavně mě trápí bolest při MS, která se fakt nedá vydržet. Křečovitá bolest vystřelující z oblasti pod kostrče do levé půlky zadku a kyčle a tahle bolest mi dost dělá problémy při vykonávání potřeb :( takže vyšetření nepříjemné? To mi neříkej, že ti doporučil rehabky. Já pocstivě od porodu cvičila Kegelovy cviky a pak podle Mojžíšové a stejně mi to bylo k prdu s prominutím ;) :zed: Za jak dlouho se máš přijít ukázat? Jo a nevíš, jestli u něj proplácí operaci pojišťovna? Promiň, že a tebe pálím tolik otázek :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.7.17 00:14

Vůbec to nebolelo, asi to chtěl s tou fyzio jen zkusit, aby mě nehnal zbytečně na operaci, prý je to velká operace 8o je to na 5 dní hospitalizace a 6 týdnů na neschopence, ji se jen kasovita strava, aby se to znovu neroztrhlo. Jelikož jsem nic neplatila a na webu taky cenik nema, tak jede na pojistovnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.7.17 09:46

Oj, takže předpokládám, že taky těžký porod :? Tak držím pěsti, ať ta fyzio zabere ;) za jak dlouho se máš jít ukázat? Já tam budu volat dneska tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.7.17 10:07

Až to odchodim:-/ to nevím, na jak dlouho je :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.7.17 18:16

Tak jsem se dnes objednala a jdu až 4.září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.7.17 18:40

Teda, tak asi je pan doktor na dovolené :-) ja zkoušela hledat něco o této operaci ale nic moc jsem nenasla,hl.co se týče bolestí a jak dlouho to boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.7.17 20:03

:D jen ať si dovču užije… :D určitě toho má jinak mraky :think: to mi povídej, nikde se o tom nic moc nepíše. Mě třeba zajímá, jak je to s taháním těžkých věcí. Přeci jen mám dvě malé děti, které chtějí občas pochovat… a navíc syn má 14 měsíců, váží 14 kilo a zatím ještě nechodí. Dočetla jsem se ale aspoň to, že pan doktor operuje na třech různých místech. Jednodenní hospitalizace dělá prý v Říčanech. Jinak o to hojení nikde nic moc.. To fyzio co ti napsal, to je určitě na posilování pánevního dna, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.7.17 20:11

Jojo panevni dno, Mě říkal že operuje Gyncentru nebo urologii - kde přesně nevím. Já se jen dočetla, že je to machr, super doktor. Tak snad to nebude tak hrozny..me se trošku nelíbí ta tekuta strava snad celou dobu 6 týdnů a ještě i před operací. Ty do toho půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.7.17 21:04

Tak to se ti nedivím, že se ti to nelíbí :? Těžko říct, jestli do toho půjdu..ráda bych měla klid, ale uvidím co mi řekne v tom září - třeba mi řekne, že není potřeba nic opravovat, ale to pochybuju.Ta tekutá strava určitě platí jen pro operace konečníku ne? Jinak mě v porodnici kvůli šití dávali Lactulosu a mohla jsem jíst normálně. Ta napomohla řidší stolici, ale musela jsem ji užívat celých šest týdnů ;) váháš s tou operací? Třeba opravdu potřeba nebude a fyzio zaberou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.7.17 21:44

Jo a ještě prosím: Jak dlouho u něj trvalo to vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí