Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemám, ale asi budu, Byla jsem u něho před týdnem, prima chlap.ty si už u něho byla?
Je super. No právě jsem dneska od gynďáka dostala doporučení a vypadá to na plastiku hráze. Doporučil mi v Praze Tomáška- prý je to práce pro plastického chirurga a ne urogynekologa tak pořád váhám. Popravdě mě to více táhne k Otčenáškovi… takže to musím zvážit a někam se objednat, aby mě prohlídli. Tak povídej… jak to tam probíhá? Já jsem rok a čtvrt po druhém porodu a měla jsem rupturu hráze 3. stupně s dost poraněným svěračem. ![]()
Taky mám problém s hrází + další věci:-) po zavolání mě objednal za 3 tydny, vzal mě na cas, je to prima chlap. vysetroval mě dost podrobně a všude možne ![]()
Závěr: indikace k operaci, ale ještě mě poslal na fyzio, jestli nepomůže.
Ty máš nějaké problémy?
Také problémy s hrází + něco navíc, ale hlavně mě trápí bolest při MS, která se fakt nedá vydržet. Křečovitá bolest vystřelující z oblasti pod kostrče do levé půlky zadku a kyčle a tahle bolest mi dost dělá problémy při vykonávání potřeb
takže vyšetření nepříjemné? To mi neříkej, že ti doporučil rehabky. Já pocstivě od porodu cvičila Kegelovy cviky a pak podle Mojžíšové a stejně mi to bylo k prdu s prominutím
Za jak dlouho se máš přijít ukázat? Jo a nevíš, jestli u něj proplácí operaci pojišťovna? Promiň, že a tebe pálím tolik otázek
![]()
Vůbec to nebolelo, asi to chtěl s tou fyzio jen zkusit, aby mě nehnal zbytečně na operaci, prý je to velká operace
je to na 5 dní hospitalizace a 6 týdnů na neschopence, ji se jen kasovita strava, aby se to znovu neroztrhlo. Jelikož jsem nic neplatila a na webu taky cenik nema, tak jede na pojistovnu. ![]()
Oj, takže předpokládám, že taky těžký porod
Tak držím pěsti, ať ta fyzio zabere
za jak dlouho se máš jít ukázat? Já tam budu volat dneska tak uvidím.
Teda, tak asi je pan doktor na dovolené
ja zkoušela hledat něco o této operaci ale nic moc jsem nenasla,hl.co se týče bolestí a jak dlouho to boli.
jen ať si dovču užije…
určitě toho má jinak mraky
to mi povídej, nikde se o tom nic moc nepíše. Mě třeba zajímá, jak je to s taháním těžkých věcí. Přeci jen mám dvě malé děti, které chtějí občas pochovat… a navíc syn má 14 měsíců, váží 14 kilo a zatím ještě nechodí. Dočetla jsem se ale aspoň to, že pan doktor operuje na třech různých místech. Jednodenní hospitalizace dělá prý v Říčanech. Jinak o to hojení nikde nic moc.. To fyzio co ti napsal, to je určitě na posilování pánevního dna, viď?
Jojo panevni dno, Mě říkal že operuje Gyncentru nebo urologii - kde přesně nevím. Já se jen dočetla, že je to machr, super doktor. Tak snad to nebude tak hrozny..me se trošku nelíbí ta tekuta strava snad celou dobu 6 týdnů a ještě i před operací. Ty do toho půjdeš?
Tak to se ti nedivím, že se ti to nelíbí
Těžko říct, jestli do toho půjdu..ráda bych měla klid, ale uvidím co mi řekne v tom září - třeba mi řekne, že není potřeba nic opravovat, ale to pochybuju.Ta tekutá strava určitě platí jen pro operace konečníku ne? Jinak mě v porodnici kvůli šití dávali Lactulosu a mohla jsem jíst normálně. Ta napomohla řidší stolici, ale musela jsem ji užívat celých šest týdnů
váháš s tou operací? Třeba opravdu potřeba nebude a fyzio zaberou ![]()
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto zákrokem u tohoto lékaře? Děkuji