Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Qwentin
31.7.17 18:19

@Anik6 Takže ruptura III. stupně? To jsi měla tak těžký porod?

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 18:22

@Qwentin nemyslim si, že to byl III. stupen,resp.ve zprávě mám jen I. a II. stupen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 18:26

@Anik6 No tak to budeš mít něco podobného co já. Mně to tam uvnitř museli celé předělávat, a nic příjemného to není. Ještě uvažuji, že si to nechám zúžit, předtím jsem tam měla „díru“ jako vrata :-o.

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 18:36

@Qwentin tu mám taky to je šílený… řekla bych, že to mam, tak, jak je na foto c.1 na webu precizia.cz To mi snad taky upravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 18:48

@Anik6 Teď jsem se dívala na ty fotky a je mi mdlo… :poblion:,no tak já jsem to měla ještě horší než na těch fotkách. A ten dr. Tomášek je hodný, byla jsem u něj v Podolí, rozumí tomu.

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 19:17

@Qwentin vypadá Tak, akorát nedela na pojistovnu. V Podolí už neni.. Ale Otcenasek je taky třída :) Tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 19:19

@Anik6 Jojo,určitě je, jde na něj jen samá chvála a dr. Tomášek mi ho doporučil. Škoda že nedělá na pojišťovnu, ty zákroky teda musejí být drahé…Na ceník jsem se nedívala. Ale zase když se do zprávy pro pojišťovnu napíše, že to dotyčnou nějak omezuje, tak by to pojišťovna mohla proplatit.

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 20:18

@Qwentin píšeš o Tomaskovi, Že? Otcenasek je normál na pojišťovnu :) ono to tak nefunguje,dr.musi mit s poj. smlouvu, pokud nemá, Tak zprávu a uctenku si můžeme ledatak zaramovat :) neproslo by to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 20:21

@Anik6 No chápu to dobře, že u dr. Tomáška to je nadstandard a spíš estetika-vzhled, takže tam to neproplácí pojišťovna, ale když jsou třeba velké problémy s tou rupturou, tak by to měla pojišťovna uhradit, tak jsem to měla já. I když v tom byla i ta estetika částečně taky…

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 20:37

@Qwentin to pak musíš najít takového dr. ktery to dělá na pojistovnu. Já mám skoro 2 roky po plastice břicha - převis a rozestup brisnich svalu. Původně jsem si to chtěla zaplatit cca 40tis, ale pak jsem hledala na internetu, tak pokud máš zdrav. Problém, což rozestup je, tak se to dá dat cele na pojistovnu a tak jsem ušetřila 40tis.,byla jsem na operaci ve Vinohradsky nem. Ty placený jsou většinou z estetického hlediska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.7.17 21:03

Holky… doufám, že si o sobě dáme vědět i déle.. abychom věděli, jak to s námi dopadlo ;)

@Anik6 Hele kde jsi s tím rozestupem byla než tě poslali na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
31.7.17 21:08

@JanetX šla jsem rovnou na plastickou chirurgii FNKV. Bez objednani, bez doporučení a dr.ti hned rekne, jestli mas/nemáš a jestli na pojišťovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 21:33

@Anik6 Přesně tak, já jsem měla taky operaci ze zdravotních důvodů, nikoliv estetických, to potom pojišťovna hradí. A ještě asi půjdu, chci to tam trochu zúžit, už jsem plánovala termín operace, ale zatím se mi tak hned nechce. Doktor říkal, že když je to tam dole „rozbité hodně“,tak v hodně vysokém věku to pak prý vypadává ven… :roll:

• Citovat
  • Upravit
59
13.8.17 20:44
@Qwentin píše:
@Anik6 Přesně tak, já jsem měla taky operaci ze zdravotních důvodů, nikoliv estetických, to potom pojišťovna hradí. A ještě asi půjdu, chci to tam trochu zúžit, už jsem plánovala termín operace, ale zatím se mi tak hned nechce. Doktor říkal, že když je to tam dole „rozbité hodně“,tak v hodně vysokém věku to pak prý vypadává ven… :roll:

Můžu se zeptat, kam plánuješ jít na to zúžení? Zase k Otčenáškovi nebo jinam? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
13.8.17 21:00

@Hasil Oni to dělají ze zdravotních důvodů snad v každém větším městě na gynekologickém oddělení, do Prahy se mi nechce, mám to daleko. Kdyby nebyla ta dálka, šla bych za panem doktorem Otčenáškem, ale nejspíš pojedu tady do Opavy nebo Ostravy…,ty plánuješ jít taky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa