Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.17 12:19

@Anik6 tak přeju ať ti to pomůže. Kdy tě to čeká? Já dam pak vědět, jak to vypadá až mě oddrenujou, odcevkujou a budu moct vstát.

• Citovat
  • Upravit
5165
13.9.17 12:21

Az 8.11. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
13.9.17 13:10
@Anonymní píše:
@Qwentin budu doufat. Po CS jsem jí měla taky a bylo to bez problémů.

Držím pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.17 19:02

@Anik6 to čekání nezávidím. Čekala jsem dva a půl měsíce a stačilo.

• Citovat
  • Upravit
59
14.9.17 09:41
@Anonymní píše:
@Anik6 tak přeju ať ti to pomůže. Kdy tě to čeká? Já dam pak vědět, jak to vypadá až mě oddrenujou, odcevkujou a budu moct vstát.

Ahoj, tak jak se citis? Ja dost bolava, jen lezim a leduju. Kdy te ceka vyndani stehu? Nedali ti vstrebatelny? Jak se jmenuje tvuj proktolog? Ja mela 95% problemu v gyndo oblasti, ktery sem ted resila, ale myslim, ze toho proktologa budu muset jeste taky navstivit. Ten nas na okrese byl pri prvni navsteve sice vstricnej a ochotnej, ale pri druhy me poslal nekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.17 11:39

@Hasil ahoj, taky mě to furt bolí, ale nic horšího jak po porodu.dnes mi vyndali drén, ještě mi zůstala cevka, tu budu mít do soboty a v neděli snad domu. Poveze me sanita, nesmím sedět a mám to 130km. Proktolog na Bulovce dr. Šlauf. Strašně hodný a milý pán. Myslím, že mi to pomohlo. Stehy mi vyndavat budou, nevím kdy, to sem ještě pojedu. Co máš ještě za problémy? Jestli se můžu zeptat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.17 14:43

Ahoj, hlásím se z Bulovky. Cévku jsem usmlouvala, že mi jí vyndali už včera. Jak jsem začala chodit, neskutečně jsem si to tím drazdila a bolelo to. Musela jsem slíbit, že se budu po každém čůrání sprchovat a dávat si tam čerstvý obvaz s betadine. Chození je celkem v pohodě, až na to, že nesmím dělat dlouhé kroky a chodit do schodů nesmím. Dnes se mi podařilo jít i na velkou. Nebyl to žádný horor. Jen jak člověk nesmí tlačit, aby si to neurval, tak je to blbý. A zítra domů v deset hodin. Rozhodně to pomohlo. Uvidíme až se to zahojí celé jak moc.

• Citovat
  • Upravit
5165
16.9.17 15:34

Super, tak závidím, že to máš za sebou! Děkuji za zprávu a budu ráda za další, jak jsi na tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.17 17:09

Díky. Doufám, že to bude všechno v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
5165
19.9.17 11:48

Jakpak se dari? uz jsi doma? mam blbou otazku, sama si myslim, ze nebude potreba, ale abych kdyztak to mela s sebou… jsou potreba po operaci vlozky? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 16:56

@Anik6 ahoj, ano, v neděli mě přivezla sanitka. Nijak moc to nebolí, jen se moc nemohu zapojovat do běhu domácnosti. Nesmím sedět, dělat dlouhé kroky, chodit do schodů, ven chodím, ale moc toho neujdu, pak už mě to tam tlačí trochu jak po porodu a jsem ráda, že si doma lehnu. V pátek zase sanitkou zpátky do Prahy na kontrolu. Teď čekám, jak se to bude hojit. Jinak dali mi tam takové ty síťované kalhotky, ty nosim do teď, abyto vetralo a vložku jsem použila jen jednu při převozu, aby mi betadine, co jsem měla na prevazu, neprosakla na oblečení.

• Citovat
  • Upravit
5165
20.9.17 19:47

Dekuji, ale ja se zapomnela zeptat na to hlavni… pomohla Ti ta operace? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.17 21:03

@Anik6 určitě, začínám se učit od znova se svým tělem. Když na mě přišly první větry ještě v nemocnici, čekala jsem kdy to uteče a ono najednou nic. Najednou jsem cítila, jak to tam pracuje. Dneska dopoledne jsme měli nějaké pochuzky po doktorech a chtělo se mi na velkou - vůbec žádný problém nebyl. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5165
21.9.17 08:41

Tak to je super.. :palec: at je to jeste lepsi :-) ja jsem zvedava na sebe, zda to pomuze… :roll: jestli ne (dr.mi rikal, ze je mozne, ze se to operaci nevyresi) tak se budu trapit operaci zbytecne, jiny vetsi problem nez „uchazeni“ nemam.. tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.17 08:50

@Anik6 jsem z toho zatím mile překvapená. Je fakt, že mi to dělal doktor s velkým D. Prý za ním jezdí i ze Slovenska. A ty víš, proč máš takové problémy? Dr. mě vysetroval opravdu pečlivě a přesně věděl při operaci, co má dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa