Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
21.10.17 22:18

Tak držím palce, aby si to dotáhla do konce. Nervózní ještě ani nejsem.. v pondělí jdu na krev a čtvrtek vysledky s vyšetřením - predoperacni. Tak snad bude vše v pořádku. :) a máš nějaký cviky na ty svaly? Nebo ještě brzy? Bolesti už zmizeli? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.17 20:48

@Anik6 bolesti žádné, a to už několik týdnů. Už bych řekla, že jo o i celkem dobře vypadá, jen promazavam mastí, aby jizva zmekla. Cvičení spočívá pouze zatinani a povolování. Tak pak dej určitě vědět. Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
5165
31.10.17 09:50

Ahoj, volali mi minuly tyden od dr., ze mi operaci posouvaji o tyden dopredu, tzn. zitra a ja jsem tedka skoro na odchodu z domu a lame mi to srdce :-( co tam tak dlouho budu delat a hl. tam bude nuda a bez deti, bude se mi styskat. snad to probehne v poradku a budu rychle doma :-) tak ja se zitra ozvu, jak jsem na tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.17 11:22

@Anik6 ahoj, tak alespoň už to budeš mít za sebou. Když jsem se s dětmi loucila v nemocnici (120km) od našeho bydliště, tak jsem se tam na chodbě rozbulela s vidinou toho, že je celý týden neuvidím. Nakonec jsem byla ráda, že mě tak neviděli - všude mi trceli všelijaké hadičky a nevypadala jsem zrovna dobře. Nakonec to celkem i uteklo, ty večery byly nejhorší, ale v deset jsem si řekla o prášek na spaní a do půl 4 do rána jsem o sobě nevěděla. Po večerech jsem koukala do tabletu na seriály. Moc držím palce. Nejde moc o to jak ti bude po operaci - bolest se přežije, ale hlavně aby to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
5165
1.11.17 12:02

Tak stále čekám :cert: přesný čas nevim.. Tak snad brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 12:59

@Anik6 to znám, byla jsem na dvou operacích a po každé mi řekli, že jsem první na řadě. Při sekci jsem nakonec byla třetí, páč přede mnou byly dvě akutní sekce a o plastiky svěrače nevím co se stalo, ale nakonec jsem šla až v 10, místo v půl 8. Teď se mi to zdá jako chvilka, ale před tím to bylo šíleně dlouhé. Tak držím pěsti ať už si pro tebe přijdou.

• Citovat
  • Upravit
5165
1.11.17 19:50

Hlásím se z JIPky… Bolest na mě dost, cevka mi přijde blbě zavedena? Pořád se mi chce curat, ale funguje, moc se odvádí. Tak snad se vyspím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 20:53

@Anik6 ona je protivná, měla jsem jí čtyři dny :-( a drén k tomu. Když tak si řekni o prášek na spaní. Myslela jsem, jak nebudu po operaci unavená a budu spát a skutek utek. Nespala jsem pomalu celou noc. Pak už jsem si říkala každý večer. Myslela jsem na tebe. Tak pak dej vědět, jak jsi na tom.

• Citovat
  • Upravit
5165
1.11.17 21:02

Dekuji moc, budu dávat vědět, jak na tom jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.11.17 10:00

Ahoj, je to trošku lepší. za chvíli si zkusil stoupnout.. nakonec mám normální jídlo a lactuozu. pomohlo to dobře? Mám obavy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 10:13

@Anik6 já jsem tedy dostala najíst až druhý den večer a jedla jen kašovitou stravu, asi tři dny. Lactulosu jsem užívala ještě doma. Měla jsi klystir nebo nějaký výplach střev? Já měla v pondělí a poprvé šla na záchod až v sobotu. I dr. říkal, že to trvá déle po vyčištění střev. Už stoupnout? Ty jo! Já mohla až třetí den. Tak hlavně opatrně, ať si to neponičíš. Bolí? Ono to za chvilku přejde :hug:

• Citovat
  • Upravit
59
2.11.17 10:29

Ahoj, tak se mezi vás zase vetřu. První týden byl nejhorší a bez prášků na bolest to nešlo, ale pak se to hodně po týdnech lepšilo. Laktulózu jsem brala 6 neděl. Teď, 7 týdnů po operaci, nic nebolí a myslím, že to pomohlo. Inkontinence moči a rektokéla je fuč. Mně to vevnitř spravoval gynekolog přes pochvu, takže asi trochu jinak než vám, ale proktolog to kontroloval a byl spokojenej s výsledkem taky. Předčilo to moje očekávání. Věřím, že si byla u profíka a budeš s výsledkem taky spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.11.17 10:43

Tak já byla asi na něčem menším než ty Anonymni, najíst jsem dostala dnes ráno normální jídlo. I jsem se ještě preptavala sestry. Extra stravu tam nemám. No je to zajímavý… teďka mě to v klidu bolí na 1 z 10, pri pohybu tak 5-6 z 10. Ještě ani jeden „úprk“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.11.17 10:48

Pohyb a stání bylo nejhorší, skoro 2 týdny jsem proležela v posteli. Normální jídlo mi druhý den dali taky. Tak dej vědět, jak se hojíš. Začíná ti nový život bez úprků. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 12:45

Je to super bez „úprků“ :-) občas se mi tedy stane, že při chůzi něco uteče, ale v 95% ne a pobyt ve společnosti si vyloženě užívám a přesně jak říká @Hasil je to nový život. Budu doufat, že se těch 5% ještě vylepší. Příští pátek jdu na konečné vyšetření, tak uvidíme. Takže za tu bolest to opravdu stojí! Moc držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa