Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.9.17 08:24
@Qwentin píše:
Držím Ti pěsti, ať Ti to dobře dopadne, snad to úspěšně odoperují a budeš v pořádku. Musí to být hrozné, neumím si to představit. :nevim:

Díky, už se celkem těším, snad to k něčemu bude. Nedokážu si představit, že se s tímhle vrátím do práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.17 08:27

@Hasil ty blahi, to je taky sila. Jedině fakt najít doktora, který by s tim chtěl něco dělat. A u kterého jsi byla proktologa?

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
8.9.17 10:47
@Anonymní píše:
Díky, už se celkem těším, snad to k něčemu bude. Nedokážu si představit, že se s tímhle vrátím do práce.

Drž se, ať Ti to dopadne dobře :andel: :hug:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.17 10:55

@Qwentin díky, dám vědět, jak to probíhá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.17 07:40

Ahoj, hlásím se z Bulovky. Včera operace - plastika svaracu. Zatím to nijak nebolí, ale ještě dnes musím ležet. Nesmím si na to minimálně 10 dní sednout, aby se tam ty nervy nějak neskriply apod. Dneska poprvé jídlo, tedy kasovite. Pan doktor říkal, že to vypadá dobře, svaly reagovaly po spojení nervů tak uvidíme. Prý mi tam upravil i tu mojí zmasakrovanou hráz. Nicméně včerejšek jsem po narkoze problila. Bylo mi dost ouvej.

• Citovat
  • Upravit
5165
13.9.17 08:34
@Anonymní píše:
Ahoj, hlásím se z Bulovky. Včera operace - plastika svaracu. Zatím to nijak nebolí, ale ještě dnes musím ležet. Nesmím si na to minimálně 10 dní sednout, aby se tam ty nervy nějak neskriply apod. Dneska poprvé jídlo, tedy kasovite. Pan doktor říkal, že to vypadá dobře, svaly reagovaly po spojení nervů tak uvidíme. Prý mi tam upravil i tu mojí zmasakrovanou hráz. Nicméně včerejšek jsem po narkoze problila. Bylo mi dost ouvej.

Děkuji moc za informaci a drž se :kytka:
Máš cevku? Už jsi se postavila? Zvracení nesnáším :-( tak snad už je ti lépe.. :hug: říkal, jak dlouho budeš v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.17 09:38

@Anik6 vstat nesmím do zítřka, abych si to tam hned neurvala, takže mám cevku a dren. Říkal, že tak do neděle +-. Furt je mi všelijak. Potřebovala bych doplnit tekutiny, bolí z toho hlava, jenže když se napiju, tak se mi chce zvracet. Holt asi budu muset dostat ještě kapacku.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
13.9.17 09:47
@Anonymní píše:
@Anik6 vstat nesmím do zítřka, abych si to tam hned neurvala, takže mám cevku a dren. Říkal, že tak do neděle +-. Furt je mi všelijak. Potřebovala bych doplnit tekutiny, bolí z toho hlava, jenže když se napiju, tak se mi chce zvracet. Holt asi budu muset dostat ještě kapacku.

Držím pěsti, ať po cévce nenastanou komplikace, ať nemáš zánět, jako se to stalo mně.

• Citovat
  • Upravit
59
13.9.17 10:09

Ahoj. Tak se take hlasim, v pondeli operace (zadni plastika pochvy, vchodu, hraze), dnes 2. pooperacni den jdu domu. Boli to jako cert, leduju, + prasky na bolest, sedet se neda, chodi se blbe. Pooperacni rana pry klidna. Vecer po operaci mi taky bylo spatne, caj sel ven, ale dalsi den uz dobry. S curanim to byl prvnich par hodin boj, myslela jsem, ze to bez cevky nedam (po porodu jsem mela 3 dny), ale nakonec se to rozjelo a cevka nebyla potreba. Hlava me taky strasne bolela, po kapacce to preslo. Neboj, kazdej den je trochu lip. Drzim palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.17 10:25

@Qwentin budu doufat. Po CS jsem jí měla taky a bylo to bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.17 10:34

@Hasil tak doma snad bude lépe. Všude dobře… Já ani sedět nesmím! Prý možná až pojedu domu, budu muset ležet na zadních sedačkách. Máme to přes 130km :-( a dvě děti k tomu. To nevím. Neřekla bych že to bolí nějak šíleně, asi jako po porodu, ale uvidíme až si budu moct stoupnout a až půjdu na wc. Ani o prášky na bolest si neříkám.

• Citovat
  • Upravit
59
13.9.17 10:52

Ja sezeni vyslovne zakazany nemam, ale nesedam si, je to neprijemny, nemaj tady kruh a zidle jsou tvrdy. Domu to mam taky 150 km tak se na cestu netesim. O prasky na bolest si uz rikam, zacalo to bolet nak vic. Ale porod byl pro me celkove horsi. V doporucenich pisou 4 tydny omezit fyzickou aktivitu, do uplneho zahojeni (6 tydnu) nenosit vic jak 5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
13.9.17 11:08

Ty vado holky..jste skvele, jsem zvedava na sebe, me boli kazdy „pichnuti“ a hned si beru prasek… :lol: uz abych to mel taky za sebou a hl.,aby mi to pomohlo na ty moje problemy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.17 11:26

Vůbec si nedokážu představit jak budu fungovat s dětmi. Manžel tedy bude minimálně do konce září se mnou doma, tak uvidíme jaká bude rekonvalescence. Bojím se vyndavání stehů. Z toho mám fakt strach.
@Anik6 já mám lepší pocit už teď. Je pro mě po té době zvláštní pocit to, že když na mě jdou větry, tak prostě neutecou, zustaji pěkně schovaný u mě. :-D tak jen doufám, že to tam není sesite úplně.

• Citovat
  • Upravit
5165
13.9.17 12:03
@Anonymní píše:
když na mě jdou větry, tak prostě neutecou, zustaji pěkně schovaný u mě. :-D

mam ten stejny problem :oops: tak to se tesim… vzdycky utikam, kdyz jdu po ulici, aby to nikdo moc neslysel… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí