Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Qwentin
28.7.17 11:13

@JanetX
To už si moc nepamatuji, byly nějaké problémy s tím, kde se operace uskuteční. A těžké věci jsem vůbec netahala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.17 11:29
@JanetX píše:
Anonymní Ono to máš v podstatě jedno, jak to mimčo je veliké.. kamarádka rodila holčičku rovné 3kg. Porod postupoval hrozně rychle a dostala teda taky pěkně na frak 8o :? Díky moc :kytka: I manžel mi tenkrát říkal, že jsem byla statečná a že by ženská bejt nechtěl :mrgreen:

Já mela porod taky rychlý, praskla voda, za čtyři hodiny byla malá venku, dvě hodiny kontrakcí, kdybych mohla, rodim znovu. Nicméně trochu podeziram ošetřující lekarku :-( moc jsem jí nepadla do oka…

• Citovat
  • Upravit
220
28.7.17 12:38

@Anik6 škoda, já až ve 12 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.7.17 12:39

@Qwentin Řeším to kvůli dětem. Malej ještě zatím nechodí, má 14 kilo 8o a je to mazel a tomu to nevysvětlím, že ho nemůžu nějako extra tahat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.7.17 12:42

Anonymní Myslíš že to zpackala doktorka? Ty jsi dobrá :lol: já už bych rodit teda nešla :lol: Druhý taky celkem rychlovka: ve 12:35 píchnutá voda a v 17:18 už byl venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.17 13:30

@JanetX mno na to, že jsem byla „prvorodička“, tak ani v porodnici moc neverili, že to postupuje tak rychle, ani klystyr nestihli :oops: taky dobrá práce :potlesk: myslím, přišla jsem na kontrolu do nemocnice v sobotu odpo, to mi doporučil můj gynekolog, bylo mezi svátky a po CS chtěl, abych byla hlidana. Už ta doktorka sloužila a koukala na mě jak z jara co tam vůbec chcia že si vůbec odvazuji rodit přirozeně. Poslala mě domu, že se rozhodně nic neděje a že mám přijít v úterý po velikonočním pondělí a ve středu vyvolame. Nj, jenže jsem se jí tam vratila v 11 večer, evidentně rozespala mi rekla, že too bude až ráno a určitě s jiným doktorem. Asistentky jí volali v jednu, že rodim. Asi slouzila 24hodin. Moc milá nebyla, při šití na me pomalu štěkala, ať se nemrskam. Pp propuštění z nemocnice se mi něco nezdalo a hned druhý den jsem šla za svým doktorema ten byl evidentně v šoku ale sám nic eticky neřekl. Dr. ve mne zapomněla tampony a dreny a už to zacinalo hnisat, šití rozpadle a já celá modrá. Dr. Šlouf, teď ten proktolog, co jdu k němu na operaci říkal, že e ten zánět, infekce a rozpadle šití udelalo své. Určitě na tom má paní doktorka svůj podíl viny. Jen doufám, že po operaci budu zase normálně žít.

• Citovat
  • Upravit
220
28.7.17 15:37

Anonymní Ježiši.. k tomu nemám fakt co dodat!! 8o 8o Tak to je jasný, že ta doktorka na tom podíl má! Já věřím, že se vše vrátí do normálu a moc bych ti to přála!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.17 16:45

@JanetX mnohokrát děkuji, já v to doufam. Doufám v to, že každá z nás, která něco takového má, to bude mít v pořádku. Ničí to život.

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 15:22

@Qwentin Prosím,jako to bylo se stravou před a po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 15:35
@Anik6 píše:
@Qwentin Prosím,jako to bylo se stravou před a po?

Tak na operaci jsem šla nalačno,12 hodin před ní se nesmí jíst, najíst jsem dostala, až jsem se probrala z operace, byl guláš, ale všechno jsem hned vyzvracela, bylo mi blbě z narkózy. A málem mne chtěli poslat domů, protože jsem ze strachu měla strašně vysoký krevní tlak.Ale dali mi jakési léky, tak pak slezl dolů a vzali mne nakonec.

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 15:42

@Qwentin nemusela si mít tekutou stravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.7.17 15:45

@Anik6 Ne vůbec, před ani po.

• Citovat
  • Upravit
5165
31.7.17 16:03

@Qwentin a co ti dělali? Já jdu zřejmě na něco jiného

• načítám...