Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.7.17 22:22

Ahoj holky, skočím vám do řeči z trochu jiného soudku, pač na moje diskuze nikdo neodpovídá a toto se trochu podobá. Po porodu druhého jsem 16 měsíců a po pobíhání od doktora k doktoru jsem objednaná v září na plastiku - konkrétně levatorplastiku a overlapsfiknkeroplastiku, protože neudržím plyny a se stolicí mám také problém. Operovat mě tedy výše uvedený doktor nebude. Budou mě operovat v Pze na Bulovce. Nicméně jste mě celkem vyplašily tou rekonvalescencí - že to nebude žádná sranda to vím, že se o děti bude muset nějakou dobu starat manžel, jsem taky tušila, ale šest týdnů? To mu dají nějaký paragraf? Doufám, že o děti se tak po třech týdnech budu moct postarat sama.

• Citovat
  • Upravit
220
26.7.17 08:32

No někde píšou, že doba hojení 6 týdnů jako po porodu a úplné zhojení asi 3 měsíce. Záleží asi na tom, co ti budou konkrétně upravovat :nevim: V nějaké diskuzi jsem četla, že paní byla taky na plastice, ji ale přichycovali dělohu nějakou síťkou a ta měla přísný zákaz tahání těžkých věcí po celých 6 týdnů! Tady o tom co řešíme my, se právě nikde moc nepíše co a jak :roll: Taky bych nemohla 6 týdnů nechat děti růst jako dříví v lese :D Každopádně jsme domluvený s mužem, že jestli na tu operaci budu muset, vezme si na děti ošetřovačku a pomůže mi aspoň takhle. Zbytek budu muset sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 08:56

@JanetX my jsme tak take domluveni, že nejdříve si vezme osetrovacku na děti, když já nebudu moct a budu v nemocnici a pak u obvodaka na mě, ale takhle to pytlíkovat celé šestinedělí… Nicméně raději budu pytlíkovat, jen aby se to zlepšilo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.17 10:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, skočím vám do řeči z trochu jiného soudku, pač na moje diskuze nikdo neodpovídá a toto se trochu podobá. Po porodu druhého jsem 16 měsíců a po pobíhání od doktora k doktoru jsem objednaná v září na plastiku - konkrétně levatorplastiku a overlapsfiknkeroplastiku, protože neudržím plyny a se stolicí mám také problém. Operovat mě tedy výše uvedený doktor nebude. Budou mě operovat v Pze na Bulovce. Nicméně jste mě celkem vyplašily tou rekonvalescencí - že to nebude žádná sranda to vím, že se o děti bude muset nějakou dobu starat manžel, jsem taky tušila, ale šest týdnů? To mu dají nějaký paragraf? Doufám, že o děti se tak po třech týdnech budu moct postarat sama.

S těmi plynami a stolici to mám to samé. :-( řekli ti, že ti to na 100% pomůže a zbaví tě problémů?

• Citovat
  • Upravit
220
26.7.17 10:22

Anonymní ale já nepsala, že mám problémy s plyny a stolicí - to jsi zkopírovala svůj příspěvek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
26.7.17 11:03

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 11:05
@Anonymní píše:
S těmi plynami a stolici to mám to samé. :-( řekli ti, že ti to na 100% pomůže a zbaví tě problémů?
Řekli, že to pomůže, určitě to bude lepší, ale už to nikdy nebude takové jkao předtím. Už jsi s tím někde byla?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.17 11:19
@Anonymní píše: Řekli, že to pomůže, určitě to bude lepší, ale už to nikdy nebude takové jkao předtím. Už jsi s tím někde byla?

Ano byla, u dr. otcenaska, mám něco se svaly..termin operace ještě nemám, ty jo?

Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.17 11:42
@Anonymní píše:
Ano byla, u dr. otcenaska, mám něco se svaly..termin operace ještě nemám, ty jo?Anonym píše: Více

Já byla u dr. Šloufa na Bulovce, dělá proktologii. Různými vyšetření zjistil, že mám přerušený svěrač, což je i okem viditelné (velký nástřih, špatné zasiti, rozpadle šití, zapomenuté tampony v pochvě po porodu a zánět k tomu - jedno s druhým). Jdu 12.9.2017. Bývala bych asi mohla dříve, ale chtěla jsem užívat léto s detmi. Syn pak bude ve školce, tak bude mít trochu ulevíno.

• Citovat
  • Upravit
5165
26.7.17 19:40

@JanetX Ahoj,tak teďka nevím :) psala jsem dr.,že jsem nad tím přemýšlela, že bych tu fyzioterapii přeskočili a co si o tom myslí. Mi odepsal, že je to na mě :roll: tak a teďka nevím…preskocit a jít rovnou na operaci? Mě přijde, že ta fyzioterapie je ztráta casu.. ale myslela jsem si, že mi poradí teda více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.7.17 20:17

@Anik6 No tak jsem sama zvědavá, jak se rozhodneš ;) Upřímně ti řeknu že si myslím, že to ztráta času je :think: nevím přesně, jaké máš problémy, ale jsou věci, který se ani tím cvičením nezlepší. Já od porodu poctivě posilovala dost dlouho a několikrát denně pánevní dno. Díky tomu se sice něco upravilo a nějakým problémům se asi zavčasu zabránilo, ale třeba to, co mě teď momentálně trápí s tou hrází, na to mi nějaké cvičení nepomůže ani náhodou :( A jak to cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.7.17 20:25

Anonymní holky: promiňte, já přehlídla že tu jste dvě a omylem jsem reagovala ;) No jo.. tři a půl roku na mateřské a už blbnu.. a to mám ještě rok a půl před sebou :mrgreen: Když to čtu, tak Vás lituju, protože si taky užíváte :,(

Anonym 1: Můžu se zeptat jak to máš s těmi svaly? Jestli máš někde něco blbě sešitýho, od porodu si to sedlo a dělá to teď brikule… A tobě fyzio nedoporučil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 20:40
@JanetX píše:
Anonymní holky: promiňte, já přehlídla že tu jste dvě a omylem jsem reagovala ;) No jo.. tři a půl roku na mateřské a už blbnu.. a to mám ještě rok a půl před sebou :mrgreen: Když to čtu, tak Vás lituju, protože si taky užíváte :,(Anonym 1: Můžu se zeptat jak to máš s těmi svaly? Jestli máš někde něco blbě sešitýho, od porodu si to sedlo a dělá to teď brikule… A tobě fyzio nedoporučil?

Svaly panevniho dna mam v poradku-gynekolog mi pro jistotu delal urodynamicky test a tam je vse v poradku. Spatne sesita jsem zjevne byla, pac se mi to vsechno rozpadlo a pak jsme to s doktorem dohojovali a dohojovali. A p. Dr. Šlauf mi řekl, že fyzio a kdejaké cvičení by mi určitě nepomohlo, protože mám preruseny sverac.

• Citovat
  • Upravit
5165
26.7.17 20:41

@JanetX mám rozpadly sval kdesi, který je potřeba sesit. proto se mi stávají nehody :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.7.17 21:25

Anonymní Aha… no, to je teda hezký 8o A prosímtě ten test se dělá jak? To jen kdyby náhodou tak abych věděla, na co se popřípadě připravit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí