Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
26.7.17 21:27

@Anik6 To je taky hrozný 8o Hele a na ten rozpadlý sval ti přišel nějakým ultrazvukem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 21:33

@JanetX Já si nejsem úplně jistá, jestli se pan dr. Otcenasek specializuje na to samé co p. Dr. Šlouf. Dr. Šlouf je přímo proktolog. Vysetroval me samozřejmě pohmatem a pak takovou zavedenou trubickou do konečníku, v které je tekutina a ty různě stahujes a povolujes a podle tlaků na tu trubicku to pozná, kde to třeba nefunguje. A pak ještě takovou sondou-UTZ. Vůbec to nebolelo, nic.

• Citovat
  • Upravit
5165
26.7.17 21:45

@JanetX poznal to vyšetřením přes konecnik, stahovala jsem svaly a dle toho poznal, že jeden nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
27.7.17 09:46

Anonymní Aha tak to ne… pan Otčenášek je urogynekolog, ale tak v tomhle mít přehled taky určitě musí. Můžu být ještě zvědavá jestli neva… ;) co jsi měla stupeň poranění po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 09:59

@JanetX můj gynekolog je teda taky právě urogynekolog a také pohmatem poznal, že ten konečníku nefunguje jak by měl, tak mě poslal dal. To mi nikdo nerekl, ale rekla bych ze třetí. Porvana zvenka, zevnitr, konecnik.

• Citovat
  • Upravit
220
27.7.17 10:05

@Anik6 Fajn, tak i na tohle se připravím. ;) No ale jestli ti jeden nefunguje tak si nedovedu představit, kolik času bys musela strávit rehabkama, než by začal aspoň trochu třeba fungovat.. Já teda se zadkem musím zaklepat vcelku dobrý. Od porodu mi to asi teda 4× ujelo ( řidší stolice ) a nestihla jsem doběhnout včas- ale naposledy se mi to stalo někdy v březnu, to už častěji se mi stane, že mi vyleze po vykonání potřeby celej konečník a dost to bolí (a to netrpím na zácpy aby to bylo z toho). Měla jsem ten konečník šitej taky- ruptura hráze 3.stupně b).Spíš o dost víc mě sejří ta moje hráz no. Prostředek hráze má úplně mrtvej - na dotek necitlivej, hráz často otéká a dělají se na ni praskliny a z každého styku se dva až tři dny dávám dokupy, protože to pak hrozně táhne a pne že mám pocit, jako bych byla čerstvě po šití a ta hráz samozřejmě taky nateče :( no a v neposlední řadě nesnesitelně bolestivej menzes :,( vždycky jak dostanu menzes, začne mě vystřelovat hrozná křečovitá bolest(jako když vás chytne křeč do lýtka) v místech pod kostrčí. Ta bolest mi dál střílí do levé půlky zadku a kyčle a podbřišku. No a jen kvůli té bolesti, která přetrvává ještě dva dny po MS mám celou dobu problém s vykonáváním potřeb. Nemůžu se pořádně vyčůrat a o stolici ani nemluvím. Takže každej měsíc když se to blíží, je pro mě horor! :zed: :? Byla jsem i na vyšetření na neurologii, jestli nemám hnutou kostrč a tam je vše v pořádku. Ale proti Vám všem bych řekla, že moje problémy nejsou vůbec problémy. Omlouvám se za román ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
27.7.17 10:07

Anonymní Já se to dočetla ve zprávě z porodnice, co jsem měla za stupeň, jinak by mi to taky nikdo neřekl. Aha… no mě poslal gynďák rovnou sem tak uvidíme. Ale podle toho co píšeš, jsi musela mít 3. stupeň určitě, ale řekla bych, že c) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 11:17

@JanetX u nás to mají pořešené tak, že zprávu posílají rovnou gynekologovi, takže já neviděla ani jednu ze zpráv z porodů.

• Citovat
  • Upravit
220
27.7.17 12:56

Anonymní Aha, mě tu zprávu v porodnici vrazili do ruky a že ji mám předat gynekologovi na kontrole po šestinedělí. Takže jsem měla dost času na to si počíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.7.17 13:05

Já měla rupturu myslím 1.a 2.stupne, hráz vezmu mezi prsty, vchod mega obrovsky, průjem jsem tak 10× nedonesla a včera jsem málem i normal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.7.17 13:06

Kde jste rodily? Já v Podolí 2011 a 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 13:45

@Anik6 Strakonice, 2013 CS, 2016 spontánně
Anonym 1

• Citovat
  • Upravit
220
27.7.17 20:17

Já rodila dvakrát v Pardubicích 1. dítě 2014 (3500/51), 2.dítě 2016 (4400/55)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
27.7.17 20:19

@Anik6 Ty vado to je ale horor teda! 8o To se bojíš vzdálit od domova ne? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.7.17 20:35

@JanetX nene, stává se to vyjimecne… taky koukám, že jsi měla větší děti. kolik meris? Já 157cm a kluci měli 3930g a 54cm, druhy 3800g a 49cm. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí