Akneroxid 5% - zkušenosti?

171
7.2.20 12:44

Akneroxid 5% - zkušenosti?

Ahoj všem, už něco přes rok používám Duac gel, a nemuzu si ho vynachválit, jediný ze všech přípravku na akné, který zabral téměř okamžitě a zároveň neztratil účinek i po roce a stále zabírá, ale akném už netrpím, občas mi nějaký pupinek vyskočí, ale tím duacem se pro jistotu mažu cely oblicej každý vecer v slabé vrstvě, ze zacatku jsem se hrozne loupala, zčervenala, ale časem to zmizelo a plet si na nej suprove zvykla, takže když teď dam na pupinek vetsi vrstvu, nezčervená, a reaguje na nej dobre. No, každopádně k věci, momentálně je na trhu výpadek toho to kremu, a nemají ho nikde, ale pry by snad do měsíce zas mel být, tak uvidime, no každopádně..jsem místo nej dostala napsaný Akneroxid 5% a paní v lékárně mě upozornila, ze je hodne silný, a ze by se neměl mazat na velký plochy obličeje protože jednak vyběluje oblicej a je agresivní..a v některých diskuzich jsem četla, ze si to normalne mazání na cely oblicej, a rikam si, když to obsahuje stejnou složku jako Duac gel, tak bych si to taky mohla mazat na cely oblicej, ale bojim se, u duacu jsem byla zvykla, ze byla plet v poho nezčervenala nic, a bojim se teď i přestože akné už nemam, ze když si nebudu každý vecer pravidelně mazat oblicej ze mi to zase vyraší, co myslíte? A jaký mate zkušenosti s tím Akneroxidem? Díky všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
86
7.2.20 12:50

Ahoj, já si normálně před několika lety Acneroxidem mazala celý obličej a nikdy po něm začervenání nebylo (i když samozřejmě i já byla upozorněná, že by se to nemělo). Pocit vyběleného obličeje jsem rozhodně neměla, ale nemazala jsem to nijak extra dlouho (pár měsíců) a dost často zapomínala… Byl fajn, ale líp mi po čase působil 10%, na 5% si moje tělo nějak hodně ryche zvyklo a pak už to nefungovalo tak, jak by mělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.2.20 12:52

@psajka no a ještě jsem někde četla, ze se zpočátku po nem zhoršila plet, je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
8.2.20 09:22

Takovy pocit jsem nemela ;) ale kazda jsme jina, muze se urcite stat. Zkus to nejdriv kombinovat s tim Duacem, jeden den to, druhy ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.23 06:34

Prášky proti akné - https://nonacne.cz Měl jsem na obličeji ošklivé vyrážky víc jak 15 let a teď jsou všechny pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek