Opruzeniny na varlatech?

Anonymní
4.2.20 11:43

Opruzeniny na varlatech?

Ahoj maminky,
dnes jsem si při přebalování syna (18 měsíců) všimla že má úplně rudé varlata.. Má je i poškrábané. Hned jsem ho vykoupala a namazala Benpanthenem. Nevíte čím to může být? Případně jak se toho rychle zbavit? Pořád si tam sahá tak ho to určitě svědí nebo bolí.
Nechápu jakto že to má, ještě nikdy jsem tohle u něj neviděla. Já ho totiž učím na nočník, nechávám ho i bez plenky… v noci ho taky x krát přebaluju, tak to asi nemůže být opruzenina?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7961
4.2.20 12:29
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
dnes jsem si při přebalování syna (18 měsíců) všimla že má úplně rudé varlata.. Má je i poškrábané. Hned jsem ho vykoupala a namazala Benpanthenem. Nevíte čím to může být? Případně jak se toho rychle zbavit? Pořád si tam sahá tak ho to určitě svědí nebo bolí.
Nechápu jakto že to má, ještě nikdy jsem tohle u něj neviděla. Já ho totiž učím na nočník, nechávám ho i bez plenky… v noci ho taky x krát přebaluju, tak to asi nemůže být opruzenina?

Nejsem maminka, ale zkušenost mám. Asi bych šel k doktorovi, může to mít různý původ. Nezačala jsi ně čím novým krmit? Alergie na prací prášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 21:31
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,

Jak to u vás tehdy dopadlo prosím? Řeším u syna to samé a za boha nevím co s tím. Má i zárukou špičku…

• Citovat
  • Upravit
92
30.8.23 20:08
Take by mě zajimalo, jak to dopadlo nebo zda má někdo podobné zkušenosti☹️
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
30.8.23 20:42

Sudokrem, pomáhá i dospělým. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.8.23 23:42

@Johanka266 akorát jsme se vrátili z pohotovosti, syn 18m, zacervenala varlata, taková svraštělá, mě na pohmat přišla tepla, dělali utz. Aby vyloučili torzo, já jim říkala že nechci být za hysterku, ale že se bojím, řekli mi že jsem udělala dobře že jsem jela, že toto se nemá nechávat být, každopádně nevědí co to je, zítra máme jet znova dětskou chirurgii a tam se uvidí, může se rozjet zánět v našem případě nebo je to nějaký podráždění, ale nevím z čeho nic nového nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek