Ako prestat kojit

23.7.24 12:06

Ako prestat kojit

Zdravim vas

Neviem prestat kojit. Nie kvoli tomu, ze by mala moc chcela kojit alebo kvoli tomu, ze by velmi plakala ked jej nedam (vydrzi bez kojenia aj cely den v pohode, ma 15mesiacov).

Neviem prestat kojit kvoli tomu, ze sa neviem zbavit lutosti pri pomysleni na to, ze ja a ona uz toto puto nikdy nebudeme mat.😭 😭 A tiez si neviem predstavit, ako ju budem na obed uspavat 🤣 ale to je vedlajsie.

Mali ste niekto podobny problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
23.7.24 12:11

Však ji koj klidně dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.7.24 12:38

Tak nepřestávej, proč bys měla? :nevim: Já se naopak na odstav vždy moc těšila, konečně se mi vrátily hormony do normálních hladin a byla jsem to zase já, ne jen mlékárna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
23.7.24 12:43

Jaky mas vlastne duvod k ukonceni kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
23.7.24 12:47

@hviezdoslava89 zkoušela jsme v 1r7m a neslo to z psychiky. Ani já ani ona, nebyly jsme připravené. Dva měsíce po to přišlo prirozene a samo z obou stran. Jinak já začala obracene. Nejdřív jsem změnila uspavani bez prsa (dudlík nechtela) jen mazlenim a lezenim spolu v posteli. Pak první noční probuzení nejdřív napít… nakonec jsem kojila jen jednou denně dopoledne/po obědě jako doplnek ke svacine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.7.24 13:00

@hviezdoslava89
kojit v 15 měsících je zbytečné, zmiňuješ lítost, stejně jí jednou odstavíš, tak to udělej co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.24 13:10

Aha zabudla som - prestat kojit potrebujem kvoli tomu ze ide do jasliciek a ja do prace od septembra.

Ale ako pise @zuzanka1 tak ci tak to pride… ah jaj :) super rada @hospodki ved raz, dvakrat do dna kojit mozem aj potom ked pojde do skolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.7.24 13:10

Nahradila jsem kojení pro uspání zpíváním… první dva dny to trvalo a pak se to zlepšovalo natolik, že stačí jen lehnout a zavřít oči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.7.24 13:12
@hviezdoslava89 píše: Více

A to ti není líto, že už s ní nebudeš trávit tolik času? Jde jen o ten akt kojení? :nevim: Trošku zvláštní. Nicméne zachovat kojení třeba večer před spaním a ráno po probuzení klidně můžeš, na tom jestličky nic nemění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.7.24 13:12

@hviezdoslava89
kojené dítě ve školce? Jak to chceš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.7.24 13:15
@unuděná píše: Více

když dá dítě do jeslí, tak by jí to mělo být líto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
23.7.24 13:21

Tak normálně koj dál třeba ráno a večer, nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
23.7.24 13:22

A uspávat po obědě ji budou v těch jeslích. A o víkendu ji můžeš zas kojit. Nebo pohoupat v kočárku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.7.24 13:23

@zuzanka1 normálně, bude kojit ráno a odpoledne/ večer. V jesličkách asi nebude celý den ne? Teda aspoň doufám, že práce je na nějaký zkrácený úvazek @hviezdoslava89?

V jeslích bude i spát? Po obědě? Září se blíží. Nicméně děti jsou tvárné a pochopí, že v jeslích maminka a mlíčko nejsou a usne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.7.24 13:23
@zuzanka1 píše: Více

Tak pokud brečí, že musí odstavit kvůli přerušenému poutu, pak moc nerozumím, že jí nevadí, šoupnout takhle malé dítě do jesliček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová