Miminko má nedostatek železa - aktiferin, maltofer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kol.lucie
17.8.12 07:07

I zelezo jde nahradit homeopatiky(ferum metalicum 9 ch) a tinktura tamarysku ( jen teda obsahuje alkohol tak ji kapu do horke vody, at se alkohol vypari) nam to poradila porodni asistentka.

• Citovat
  • Upravit
1446
5.4.17 14:21

Dobry den.mam skoro tri mesicni holcicku.je chudokrevna. jenze trpi zacpou a kolikama.tak jsme se s dr domluvili ze davat zelezo nebudeme, aby jsme ty bolesti nezhorsili.jsme na nutrilonu comfort. krevni obraz nebyl nejak hrozny ale radi se uz do anemickych deti. jenze skoro nespi..nemuze usnout tvrde, kazdy zvuk ji hned probudi.je na nni videt hrozna unava, ale nemuze zabrat. myslela jsem, ze je to porad tema prdikama. a ted uz asi tyden mi strasne place u flasky..ma hlad, ale porad se pousti. vyzkouseli jsme vsechny mozne zmeny flasek a prutoku. nevyviji se tak jak by mela..napr paseni konicku..ma pry oslabeny trup. jenze kdy ji dat cvicit kdyz je to doma jen hon na uspani kvuli placi a unave..tak se chci zeptat jestli taky nekomu takhle chokrevne mimco plakalo kdyz bylo vzhuru a po pridani zeleza se to upravilo? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.22 07:58

Železo kdy podávat?

Ahoj Maminky chci se zeptat mam 2 měsíčního syna ktery ma chudokrevnost predepsali nám Maltofer, ale kroutí se po něm jak kdyby ho bolelo bříško což asi určitě chci se zeptat podavala jsdm ho před jídlem 10 kapek jednou denně myslíte že když mu je dám do jidla nebo po jídle že to nebude tak strašný a nebude ho to tak bolet?
Vím musíme kdyžtak vydržet no.. Ale už jsem zoufalá nic se nám totiž nedaří a to bych tady mohla napsat knížku ale to neci chci jen poradit to víte prvorodička :(( omlouvám se za chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.3.26 02:49

Dobry den, mame uplne ale uplne to stejny a ja uz padam do zoufalstvi. Moje malicka mi kvuli toho vypije ani ne 500 ml mlicka a to uz ma 4 kila. Kolik prosim vy? Ja mam nedonosenou dceru, mozna by tomu mlicku ani tak nedala. Ale prisuzuju i tomu maltoferu. Protoze se u toho jidla i silene krouti jak ji boli brisko. Porad u toho tlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí