Aktivace roamingu - Vodafone

140
6.1.12 21:03

Aktivace roamingu - vodafone

Dobrý večer všem, prosím o radu.
Manžel potřebuje nastavit, resp. aktivovat roaming, má Vodafone. Jsme na tohle jeden analfabet větší než druhej :oops: Musí se nějak nastavit telefon nebo je to otázka simkarty? Hledala jsem v internetové samoobsluze, ale tam jsem k tomu nic nenašla. Kam „sáhnout“? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
6.1.12 21:20

Musíš mluvit s operátorem, a počítej s tím že budou chtít zálohu, pokud nemáte vodafone dlouho.Pokud ho máte dlouho a dobrou platební hystorii tak nic chtít nebudou ;)

• Citovat
  • Upravit
140
6.1.12 21:29

Díky. Před chvilkou jsem si už našla nápovědu na webu vodafonu. Aktivovala jsem to zavoláním na jejich linku a „pokecala“ jsem si s plechovou hubou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.1.12 21:33

Ahoj, pracuji pro Vodafone, tak snad poradím. Roaming (služba pro volání s českou SIM ze zahraničí) je záležitostí SIM karty. Můžeš si nastavit Vodafone roaming kde se cena za minutu odvíjí od místa kde se nacházíš nebo roaming passport jedná se o zvýhodněnou službu kde platíš při přijatém hovoru pouze nějaký poplatek (opět liší se danou zemí) který je za trvání hovoru 20 min. při odchozím hovoru platíš opět stejný poplatek + cenu za minutu jako v ČR. ;)
Zde je odkaz kde je to vše podrobně ;)
 http://www.vodafone.cz/…ici/roaming/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
6.1.12 21:37

Aha, díky. Jsem si říkala, co je to ten roaming passport, když mi to plechová huba nabízela :think: Aktivovala jsem klasiku roaming mj. i z neznalosti zmíněného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.1.12 21:45

Plechová huba ti to nikdy nevysvětlí, pokud už jsi se o to nezajímala. Ovládat to můžeš i na samoobsluze, ale určitě bych raději doporučila se nechat přepojit na operátora *007 (vytočit) a říct do jaké země manžel jede a ať ti doporučí a rovnou aktivují to co bude výhodnější. Ono samozřejmě pro neznalého a nebo někoho kdo to nepotřebuje tak často, je přece jen lepší ať to někdo vysvětlí. Ani my to nevěděli, od toho jsme školení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.1.12 22:02

Čau Lexxo, já jsem bývalá taky Vodafoňajda :mavam:

Hana2000, ano nejlepší je mluvit s operátorem… je to na *077 (myslím) a nebo 800 77 00 77… a operátor se bude ukrývat pod „0“, ale nejdříve se musí volit jazyk a hned tě to tam prostě nepustí… nejdříve si něco zvol (kromě toho jazyka) a pak zkus tu nulu… Už se nepamatuji přesně… jinak se to dělilo na pásma a myslím, že ten Passport byl docela dobrej… oni ti poradí! Jen pevné nervy u toho „automatu“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.1.12 22:12

Jankaxx ahooj :mavam: a jakou pozici jsi dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.1.12 22:28
Lexxa píše:
Jankaxx ahooj :mavam: a jakou pozici jsi dělala?

Napíšu SZ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 21:56

A da se na operatora volat i s ciziny? Kdyz nam to v cr nedošlo? a jinak, je roaming aktivovanej uz naporad, nebo na urcitou dobu, co si zadam?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová