Aktovka Baagl do 1.třídy - máte zkušenosti?

2813
8.7.19 21:49

S kvalitou nepomůžu, ale jestli se vám líbí ta samá, co me dceři, tak tu jsem zavrhla kvůli hodně nepraktické kapse na láhev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Happy Hippo
8.7.19 23:14

@modravlocka chci pro kluka. Je pravda, ze u toho modelu jsou ty bocni kapsy nevelke, ale to piti se tam snad vejde :) dekuji za poznatek :)

• Citovat
  • Upravit
470
9.7.19 11:56

Nemám sice už prvňáčka, ale dceři jsem kupovala teď do třetí třídy batoh a dobře sem udělala. Pěkný materiáp, prostorný, vystužená a nastavitelná záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
9.7.19 14:33

Dekuji moc za nazory :)

• Citovat
  • Upravit
58
24.9.19 08:19

Mohu se zeptat, jak jsou čerství prvňáčci spokojeni s aktovkou Baagl? Co je u kterého typu dobré, lepší… nebo co naopak chybí? Děkuji za postřehy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.9.19 09:52

@Jaaaaba Syn má „pirátský“ Baagl. Koupila jsem aktovku (ne batoh) právě z důvodu zvykání na nošení v první třídě a pevnější konstrukce aktovky. Jsem spokojená, požadavky jsou splněny. Aktovka je lehká a prostorná, ale na druhou stranu je pohledově větší/mohutnější než batoh. Nicméně syn je spokojený, evidentně se mu nosí dobře (nechce pomáhat od rodičů). Myslím, že by dva roky vydržet mohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.9.19 19:46

@R.O.L.F.
A mohu se zeptat, jestli dno aktovky je u tohoto modelu plastové nebo potažené látkou? Dnes jsem v obchodě narazila na ten druhý model (zipová aktovka) a překvapilo mne, že je potažené látkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
27.2.21 14:16

Chci se zeptat zda má něčí dítko už,,odnošeno" v aktovce pro prvňáčky Baagl Zippy? Máme budoucího drobného prvňáka a tato aktovka mi dle rozměrů přijde na drobné dítko, ale hloubka 17 cm mě znepokojuje zda se tam vejde vše potřebné. Už ji mám v košíku na e-shopu ale ráda bych si přečetla ještě nějakou zkušenost, co se prostoru týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.6.22 11:38

Aktovka Baagl nebo topgal do 1.třídy - máte zkušenosti?

Ahoj všichni,
máte zkušenosti s aktovkou pro 1. třídu od značek topgal nebo baagl? Nemůžeme se rozhodnout, kterou koupit, tak prosím o názory, zkušenosti… Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13876
9.6.22 11:49

@Botičkadam tu, která bude líp sedět a víc se líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.6.22 12:11

Mám pro obě děti (dcera 1. a syn 4. třída) Topgal a jsem spokojená. Na konci roku vypadají batohy pořád pěkně, sedí jim a mají velký prostor. Pokud je nezničí mohly by vydržet několik let. Škoda, že jsem ho hned nekoupila i synovi. Měl Emipo a už v druhé třídě přestávalo kapacitně stačit, ale pak byl k vůli covidu doma, tak jí nějak moc nepotřeboval. Ve čtvrté třídě už by mu moc nestačil a vzhledem už taky nic moc. To naopak u dcery by mohl ten Topgal vydržet minimálně do 5. třídy. Místa je dost a design není úplně dětský, takže by měl být taky ok.

Příspěvek upraven 09.06.22 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11284
9.6.22 12:13

Máme Topgal od první třídy a spokojenost. Dá se o vyprat v pračce. Dcera je teď ve druhé třídě a od třetí chce nový.

Přijde mi do té druhé třídy akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.6.22 12:17

Ale tedy dceři jsem brala nějakou tu větší velikost než pro prvňáka. Je největší ve třídě, takže jsem vzala schválně větší ať dýl vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
9.6.22 12:40
@Botičkadam píše:
Ahoj všichni,
máte zkušenosti s aktovkou pro 1. třídu od značek topgal nebo baagl? Nemůžeme se rozhodnout, kterou koupit, tak prosím o názory, zkušenosti… Díky :kytka:

mám objednanou baagl, topgal jsem četla že je lepší pro vyšší děti, snad od 120cm, dcera je drobek. Ale budu teď vracet baggymax. Ta dceři nesedí vůbec… padají to z ramen, jsou jakoby daleko od sebe ty popruhy. Máme objednané tři tipy aktovek… oxybag, bagamster a teb baagl. Brala jsem už aby byl bederní pas, aby mohla zapnout a snad pak líp bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.6.22 13:39

Oběma dětem jsem do 1. třídy koupila Topgal (dcera je hodné drobná), naprostá spokojenost. Nedávno jsem kupovala dceři novou aktovku- nedokázala se rozhodnout jakou, u Baaglu se jí líbil motiv, tak jsem objednala 2 Topgaly ( lze ho bezplatně vrátit přes zásilkovnu) a 1 Baagl, Baagl jí neseděl dobře na ramenou, a zpracování nebylo tak kvalitní jako u Topgalu, takže jsme zase zůstali u Topgalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí