Aktovka Baggymax

9066
28.10.18 18:30

Nemáme ji, ale měla jsem ji v obchodě naživo v ruce a nakonec jsme se pro ni nerozhodli z důvodu, že se do ní skoro nic nevešlo (v porovnání s aktovkou starší dcery). Měla jsem velké desky, malé desky, box na svačinu, lahev a skoro jsem to tam nenacpala ;) Nakonec jsem koupili již ohraný Topgal, sehnala jsem batoh pro prvňáčky s hmotností 840g, co je objemově oproti tomuhle nesrovnatelnej (vejde se do něj i třeba tělocvik nebo mikina naprosto luxusně) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
28.10.18 18:37
@Aliik píše:
Nemáme ji, ale měla jsem ji v obchodě naživo v ruce a nakonec jsme se pro ni nerozhodli z důvodu, že se do ní skoro nic nevešlo (v porovnání s aktovkou starší dcery). Měla jsem velké desky, malé desky, box na svačinu, lahev a skoro jsem to tam nenacpala ;) Nakonec jsem koupili již ohraný Topgal, sehnala jsem batoh pro prvňáčky s hmotností 840g, co je objemově oproti tomuhle nesrovnatelnej (vejde se do něj i třeba tělocvik nebo mikina naprosto luxusně) ;)

Minimálně v první třídě ho budu vozit, takže mi úplně nevadí, že by měl telocvik mimo… jde mi především o tu hmotnost.

Jaký topgal konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 19:05

Mám drobnou prvňáčku, Baggymax Trikky nosí od září a za mě super. Podle mě se tam vše potřebné vejde, i ta mikina a tělocvik by mě ani nenapadlo tam cpát… Malá je spokojená, já taky, pro mě byla váha prioritou. Jinak prvňáky i učím a třeba Topgal s několika kapsami mi není moc sympatický… A vnitřní objem podle mě do první a druhé třídy stačí, pak už stejně budou chtít nový batoh pro větší děti. I kdyby to mělo vydržet jen první třídu, poslouží skvěle. My si taky nekupujeme kabelku na několik let…
Anonym-profese, díky.

• Citovat
  • Upravit
101764
28.10.18 19:12

Mam drobka, takze ji ma a zatim i ve druhe tride se mu tam vsechno vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.10.18 20:18

Díky. Ted jsem ještě objevila batohy Beckmann, tak mám zase o čem přmýšlet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.10.18 08:30

@jessikka Topgal máme tenhle, ale je holčičí, tak jsem odkaz nedávala. Je to starší kolekce, a přijde mi, že čím jsou novější, tím jsou vymakanější a těžší. Tenhle je fakt nastavitelnej na předškoláka a lehkej (já ho kupovala před pár týdny, dcera ještě není školní). Právě jsem v posledních týdnech prolezla desítky obchodů s aktovkami, dcera ji chtěla k narozkám ;) :lol:
https://www.detskyeshop.cz/…i-732-h.html
EDIT: Mám starší dítě již školní a vím, co naše škola chce a není toho málo. A tím, že jsou sportovka, tahají dvakrát týdně plavání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
29.10.18 09:42
@jessikka píše:
Díky. Ted jsem ještě objevila batohy Beckmann, tak mám zase o čem přmýšlet :-D

Náš prvňák má Beckmann, pořizovací cena sice vyšší, ale jinak jsme nadmíru spokojeni a myslím, že by mohl i vydržet. Není teda drobek, ale Topgal se mi nelíbí, jak má x kapes a je strašně dlouhej dozadu. Mám pocit, že ty děti snad převáží dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.10.18 11:44
@lauriy píše:
Náš prvňák má Beckmann, pořizovací cena sice vyšší, ale jinak jsme nadmíru spokojeni a myslím, že by mohl i vydržet. Není teda drobek, ale Topgal se mi nelíbí, jak má x kapes a je strašně dlouhej dozadu. Mám pocit, že ty děti snad převáží dozadu.

přesně to mi na topgalu vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.10.18 18:51

Koupila jsem Baggymax Trikky před pár dny, syn si ji vybral, že je na ní ten nejlepší drak :) a recenze byly dobré. Ale jsem rozpačitá, jestli ji nevrátím. Vyztužená jsou jen záda, další tři strany ne (starší syn měl předtím Herlitz a ta byla velká, ale skvělá - otevřel a vložil desky razdva), je tudíž spíš batohová a to nejen vyztužením, ale i zavíráním. Baggymax vypadá zevnitř viz foto a nevím, jestli s to není nepraktické a zdržování mít zavírání na tkanici. Na druhou stranu je to synova vysněná aktovka. Je to ta „levnější“ verze za dva tisíce (Trikky), ne za dva a půl (tuším Fabby). Mezi těmi aktovkami se mi nepodařilo najít rozdíl a zajímalo by mě, zda není ve vyztužení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí