Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, v zari nastupuji nase dvojcata do skoli a nam tak nastava prazdninove dilema-jakou aktovku/batoh:)
z predchozich zkusinosti vime, ze aktovky nejsou levnou zalezitosti a proto chceme vybrat kvalitni a hlavne lehkou aktovku, protoze decka josu takova tintitka, tak aby ji nemeli moc tezkou ![]()
Vite o nejake? mate zkusenost?
A cena prosim max. 1500,– pro kazdeho ![]()
Dekuji ;* ![]()
Řešili jsme podobný problém a vybrali aktovku od f. Emipo- váha pod 1kg, český výrobce a máme od nich i penál (ten sami poradili ve škole, aby byl co nejjednodušší, kvůli váze a aby netahaly děti zbytečnosti, protože je stejně budou mít v malovací krabici), pytlík na cvičení a bačkory. ![]()
Jinak náš budoucí prvňáček je taky drobek- 17kg a 120cm-aktovka mu sedí krásně a prý ani neví, že jí má na zádech, ale to je prázdná jen s penálem. ![]()
edit.-jo a objednávala jsem přes internet, přesnou cenu si nepamatuju, ale do 1500,– jsme se vešli komplet. ![]()
![]()
Ty maj krasny aktovky, diky moc to si decka vyberou ![]()
no kluk vazi 20kg ma 124cm a holka ma 19 kg a 121 cm… prcci ![]()
Topgal, jednoznačně parádní taška. Já dokoce na stránkách www,topgal.cz koupila jednu v akci s penálem komplet za 599,– i s poštou měli výprodej z 1500,– dostane ji teď na druhou třídu, prostě parádní.
@semara píše:
Ty maj krasny aktovky, diky moc to si decka vyberou
no kluk vazi 20kg ma 124cm a holka ma 19 kg a 121 cm… prcci
Naše dvojčata (po odkladu) jdou v září taky do první a měří 123 a 113 cm ![]()
Jo tak kukám, že jsem ji koupila za 699 a stála původně 1399, ale tuhle mám pro dceru já http://www.topgal.cz/…lni/chi-657/?… je krásná, ve skutečnosti hezčí a tuhle má kamarádka http://www.topgal.cz/…lni/chi-649/?… její dcerka je krapet menší, na netu se mi nelíbila, ve skutečnosti je parádní. A kvalita prostě perfektní, pohledej starší diskuze o aktovkách, s topgalem jsou všichni velice spokojeni. A za tyhle ceny je to zadarmo.
Topgal. Dcera (taky drobná) měla do 1. třídy od Topgalu školní batoh pro 1.-3. třídu a velká spokojenost. Po prázdninách jde do 3. třídy, v létě má narozky a přála si nový školní batoh (už ne tak dětský
). Vybrala si od Topgalu batoh pro 3.-7. třídu. Už ho mám doma
schovaný. Byl v akci s pouzdrem zdarma. Za rok půjde syn do 1. třídy a zase sáhneme po Topgalu.
ALE TOPGAL JE TEZSI NEE?? kde by to ty deti nosili, jinak vice se mi libi emipo a cena asi odpovida kvalite ![]()
Topgal - lehký 750 g
I po 2 letech nezničený, vydrží i drsnější zacházení. Ergonomický, vyztužená záda. Dcera má tříkomorový, je lepší na organizaci věcí.
@bartsch píše:
Topgal - lehký 750 gI po 2 letech nezničený, vydrží i drsnější zacházení. Ergonomický, vyztužená záda. Dcera má tříkomorový, je lepší na organizaci věcí.