Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcera taky chtěla tašku od Ježíška k Vánocům, ale vymluvila jsem jí to, že si ji půjde vybrat sama a hlavně vyzkoušet. Už od léta měla vyhlídlou Herlitz, že takovou by chtěla až půjde do školy. V lednu jsme šli vybírat a zkoušela různé značky a ta Herlitz ji seděla nejlépe. Vybrala si teda aktovku -batoh sama nechtěla. Kupovali jsme celý set, dostali jsme slevu a ještě k nákupu batoh Herlitz za 1 Kč. Dceři se aktovka moc líbí a je spokojená. Nejradši by šla do školy už teď
Počítám, že je tak na dva na tři roky a pak bude chtít batoh..
Tak jsme byli něco vyzkoušet. Tam, jde jsme byli, měli značku Stil. Batoh za 500 Kč. Dle dcery byla ale pohodlnější aktovka, ta už je dražší. Možná by si dcera vybrala, ale tak nějak porad chce ten Topgal, který viděla. Tam, kde ho mají, jsem radši nesla, protože mi je jasný, že by nic jineho už nechtěla. Každopádně mi to přijde strašně velké. A batoh mi připadal na záda lepší. Aktovka mi přijde praktičtější, ale nelíbí se mi moc ty motivy.
Zdravím a co třeba od značky Emipo? taky se rozhodujem, zda-li aktovka nebo batoh..Topgal je sice super, ale má ty batohy docela veliké, za to Emipo má docela dobré a kvalitou myslím srovnatelné ![]()
@anycie Emipo měla dcera 1.-3.tř a spokojenost. Neměla aktovku, ale školní batoh (má jen malinko jiný tvar, pořád je to “aktovka”). I po 3 letech aktovka vypadala perfektně, nic se nerozbilo, nezničilo. Je lehká, přehledná. Jediný důvod, proč syn bude mít do 1.tř jinou značku je ten, že Emipo má vcelku tvrdé ergonomické polstrování zad, dcera si na to občas stěžovala, že ji tlačí, a to je syn ještě větší hubeňour.
Hlavne kdyz aktovku koupit na Vanoce, prijdete aspon o pul roku zaruky. My kupovali po zapise, mladsimu ji koupim jeste pozdeji.
Delaji se i batohy, ktere nejsou na zipy.