Aktualizace ios, prosím o radu

Vojta467
30.3.23 09:08

Aktualizace ios, prosím o radu

Dobrý den, chci si na svůj iPhone stáhnout aktualizaci iOS 16.4 a píše mi to pozastaveno. Nevíte někdo co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vojta467
30.3.23 09:24

Nebo mi to stále píše aktualizace vyzadana

• Citovat
  • Upravit
220
30.3.23 10:19

Nikdy mi to nepsalo, ale hlavně aby byl mobil na nabíječce a stabilní připojení na internet. Odsouhlasit podmínky a stáhnout. Jaký typ máš? Nemáš nějaký starší, že aktualizace už nejdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
30.3.23 10:41
@Ophelia69 píše:
Nikdy mi to nepsalo, ale hlavně aby byl mobil na nabíječce a stabilní připojení na internet. Odsouhlasit podmínky a stáhnout. Jaký typ máš? Nemáš nějaký starší, že aktualizace už nejdou?

Nemusí být na nabíječce, když si to stahuje sám a není to automatická aktualizace. Zrovna to dělám, a mobil na nabíječce nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.3.23 11:08

@arinecka
Tak jasný :lol: já to myslela, aby to bylo nabito aspoň z 50% myslím :lol: to je fuk :lol: :lol: já ho mám při aktualizaci pořád na nabíječce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24630
30.3.23 11:14

Musí být nabito přes 50 %. A máte telefon, co tu aktualizaci podporuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
30.3.23 12:26
@Ophelia69 píše:
@arinecka
Tak jasný :lol: já to myslela, aby to bylo nabito aspoň z 50% myslím :lol: to je fuk :lol: :lol: já ho mám při aktualizaci pořád na nabíječce. :lol:

Tak to jo. Ale asi se už nedozvíme, proč mu to nejde, když s náma nemluví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
30.3.23 12:29
@lucad77 píše:
Musí být nabito přes 50 %. A máte telefon, co tu aktualizaci podporuje?

Kdo ví, že? Dnes jsem aktualizovala, a žádný problém nebyl, tak je dost možný, že opravdu jeho tel už aktualizaci nepodporuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.3.23 14:13

@arinecka
Asi tak nějak :lol: :lol: třeba už mu to jde :lol: :lol: a nechce se pochlubit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová