Umělá inteligence, zkoušeli jste chat na openai?

738
29.3.23 17:19

Umělá inteligence, zkoušeli jste chat na openai?

Dnes jsem s ním pokecal a normálne mi lhal. Nejdříve tvrdil, že v budoucnosti AI lidstvo nemůže ovládnout, a pak, že to mluvil o současných technologiích a že je nutné další vývoj kontrolovat, protože by mohla být AI nebezpečná. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
29.3.23 17:42

@Slavek79 jsem ho zkoušela zrovna před chvílí. normálně mi hrál na city, hajzlík malej. chtěla jsem ho přesvědčit, že kavalíři (psi) mají tak velké uši proto, aby s nimi mohli plachtit ve vzduchu… a on na mne naběhnul s tím, jak by se mělo opatrně zacházet se zvířaty, aby jim nebylo ublíženo. ani strýček Fido ho nepřesvědčil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
29.3.23 17:56

Že jo, hajzlík je to. :cert:
Píše, prej AI se nemůže samostaně rozhodovat.

Já na to, vždyť se rozhoduješ u každého slova jaké napíšeš další.

To jó, ale já nemám emoce a intuici…

Říkam, na rozhodování emoce nepotřebuješ, můžou způsobit i špatné rozhodnutí.

A on, umělé inteligenci stačí na rozhodování pracovat se správnými daty bez vplivu emocí.

WTF?

A podobná debata s ním byla i na tému, že se prej nemůže učit…

Normálně mne tahá za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.3.23 17:58

Taky jsem zkoušela. Přijdou mi ty odpovědi strašně umělé. Ale na zjištění informací v kostce. Na to je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
29.3.23 22:19

Je tak slizky „korektní“ a překrucuje vlastní výroky. Zatím je to fakt jen vyhledavač za sebou jdoucích slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
29.3.23 22:54

A zkoušíte ho v čj nebo v aj? protože já ho používám už tak 2 měsíce, v AJ a super. Kolik super emailů už za mě vymyslel :mrgreen: pro korporátní prostředí jak dělanej. takže já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.3.23 06:46

V obou jazycich. To mu jako zadas subject a on vymysli mail? Nejak si neumym predstavit jak mu zadat pozadavek na ten mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.3.23 06:49

Zeptala jsem se, kdo zabil Kaina…napsal Abel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
30.3.23 06:51
@Slavek79 píše:
V obou jazycich. To mu jako zadas subject a on vymysli mail? Nejak si neumym predstavit jak mu zadat pozadavek na ten mail?

Když neumíš ani psát…

• Citovat
  • Upravit
4164
30.3.23 07:30

Obecně těmto technologiím dost fandím, takže chat jsem samozřejmě zkusila, ale zatím jsem zklamaná, ono mi to lhalo i v mnoha faktech, která jsou jednoznačná - typu „na které řece leží Praha“ - „na Berounce“, takže zatím využiju pouze na předpřípravu nějaké omáčky do textů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.3.23 10:08
@Eustress píše:
Když neumíš ani psát…

ALe tak přesto mi rozumí dost dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.3.23 23:16

Používám ChatGPT víceméně každý den nejen v práci. A skvělý! Šetří čas. Kvalita výstupu je ale přímo úměrná kvalitě dotazů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
31.3.23 08:02
@yakuba píše:
Používám ChatGPT víceméně každý den nejen v práci. A skvělý! Šetří čas. Kvalita výstupu je ale přímo úměrná kvalitě dotazů.

To určitě ano ale má i výraznou slabinu, i když těžko říct jestli je to slabina, je to prostě daná valstnost tím, že prohledává celý internet a slouží jako vyhledávač a komposer textů, ale ne posuzovatel logičnosti.

Takto jsem z něj dostal na stejný dotaz dvě protichůdné odpovědi, když jsem se ptal přes den v práci a večer doma, protože i já jsem se snažil na tu otázku týkající se stavebníhopovolení najít relevantní odpověď tak jsem nacházel protichůdné články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
2.11.25 11:53

Chápeš správně princip, na jakém to tady funguje?
Asi si dal špatný prompt a AI tě navedla chybně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová