Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsem s ním pokecal a normálne mi lhal. Nejdříve tvrdil, že v budoucnosti AI lidstvo nemůže ovládnout, a pak, že to mluvil o současných technologiích a že je nutné další vývoj kontrolovat, protože by mohla být AI nebezpečná. ![]()
@Slavek79 jsem ho zkoušela zrovna před chvílí. normálně mi hrál na city, hajzlík malej. chtěla jsem ho přesvědčit, že kavalíři (psi) mají tak velké uši proto, aby s nimi mohli plachtit ve vzduchu… a on na mne naběhnul s tím, jak by se mělo opatrně zacházet se zvířaty, aby jim nebylo ublíženo. ani strýček Fido ho nepřesvědčil ![]()
Že jo, hajzlík je to. ![]()
Píše, prej AI se nemůže samostaně rozhodovat.
Já na to, vždyť se rozhoduješ u každého slova jaké napíšeš další.
To jó, ale já nemám emoce a intuici…
Říkam, na rozhodování emoce nepotřebuješ, můžou způsobit i špatné rozhodnutí.
A on, umělé inteligenci stačí na rozhodování pracovat se správnými daty bez vplivu emocí.
WTF?
A podobná debata s ním byla i na tému, že se prej nemůže učit…
Normálně mne tahá za nos.
Taky jsem zkoušela. Přijdou mi ty odpovědi strašně umělé. Ale na zjištění informací v kostce. Na to je to fajn.
Je tak slizky „korektní“ a překrucuje vlastní výroky. Zatím je to fakt jen vyhledavač za sebou jdoucích slov.
A zkoušíte ho v čj nebo v aj? protože já ho používám už tak 2 měsíce, v AJ a super. Kolik super emailů už za mě vymyslel
pro korporátní prostředí jak dělanej. takže já jsem spokojená.
V obou jazycich. To mu jako zadas subject a on vymysli mail? Nejak si neumym predstavit jak mu zadat pozadavek na ten mail?
@Slavek79 píše:
V obou jazycich. To mu jako zadas subject a on vymysli mail? Nejak si neumym predstavit jak mu zadat pozadavek na ten mail?
Když neumíš ani psát…
Obecně těmto technologiím dost fandím, takže chat jsem samozřejmě zkusila, ale zatím jsem zklamaná, ono mi to lhalo i v mnoha faktech, která jsou jednoznačná - typu „na které řece leží Praha“ - „na Berounce“, takže zatím využiju pouze na předpřípravu nějaké omáčky do textů.
@Eustress píše:
Když neumíš ani psát…
ALe tak přesto mi rozumí dost dobře.
Používám ChatGPT víceméně každý den nejen v práci. A skvělý! Šetří čas. Kvalita výstupu je ale přímo úměrná kvalitě dotazů.
@yakuba píše:
Používám ChatGPT víceméně každý den nejen v práci. A skvělý! Šetří čas. Kvalita výstupu je ale přímo úměrná kvalitě dotazů.
To určitě ano ale má i výraznou slabinu, i když těžko říct jestli je to slabina, je to prostě daná valstnost tím, že prohledává celý internet a slouží jako vyhledávač a komposer textů, ale ne posuzovatel logičnosti.
Takto jsem z něj dostal na stejný dotaz dvě protichůdné odpovědi, když jsem se ptal přes den v práci a večer doma, protože i já jsem se snažil na tu otázku týkající se stavebníhopovolení najít relevantní odpověď tak jsem nacházel protichůdné články.
Chápeš správně princip, na jakém to tady funguje?
Asi si dal špatný prompt a AI tě navedla chybně