Komu má kamínek zůstat ?

573
29.3.23 17:14

Komu má kamínek zůstat ?

Prosím o názor. Dcera se zeptala kamarádky jestli si může vyzdobit jeden její kamínek. Kamarádka souhlasila. Dcera na kamínku dlouho pracuje, má ho skoro vyzdobený a kamarádka řekne, že je to její kamínek, že ji ho má dát. Dcera se rozplakala, že ho chtěla dát mamince. Kdo by si měl kamínek nechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
29.3.23 17:21

Jako… Vážně? 8o

• Citovat
  • Upravit
2649
29.3.23 17:24

No to si musí holky domluvit spolu. Snad jim do toho nebudete vstupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
29.3.23 17:25

Asi se kamarádce líbí. Dala bych jí stejný, nenabarvený s tím, že jí ho dcera vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
29.3.23 17:31
@Kissminka píše:
Prosím o názor. Dcera se zeptala kamarádky jestli si může vyzdobit jeden její kamínek. Kamarádka souhlasila. Dcera na kamínku dlouho pracuje, má ho skoro vyzdobený a kamarádka řekne, že je to její kamínek, že ji ho má dát. Dcera se rozplakala, že ho chtěla dát mamince. Kdo by si měl kamínek nechat?
  • Citovat
  • Upravit
3585
29.3.23 17:32

Tak dcera se nezeptala, jestli jí kamarádka ten kamínek dá. Jen jestli si ho může vyzdobit. Čili kamínek je stále kamarádky. Ale toto slovíčkaření je na jejich věk asi moc.
No nejlíp, když ji dáte náhradní, jak je napsáno výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.3.23 17:33
@Karinkas píše:
No to si musí holky domluvit spolu. Snad jim do toho nebudete vstupovat.

Ano, to spíš já s přítelem jsme si kvuli tomu dost vyměnili názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
29.3.23 17:34

@Kissminka a kolik jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.3.23 17:35
@Kissminka píše:
Ano, to spíš já s přítelem jsme si kvuli tomu dost vyměnili názory.

Kolik let je holkám?

• Citovat
  • Upravit
573
29.3.23 17:35
@Anik píše:
Tak dcera se nezeptala, jestli jí kamarádka ten kamínek dá. Jen jestli si ho může vyzdobit. Čili kamínek je stále kamarádky. Ale toto slovíčkaření je na jejich věk asi moc.
No nejlíp, když ji dáte náhradní, jak je napsáno výše.

Dcera se zeptala, jestli si ho může vyzdobit, nečekal, že ho bude muset vrátit. Navrhovala jsem, že ji dáme jiný kamínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.3.23 17:36
@Anik píše:
No nejlíp, když ji dáte náhradní, jak je napsáno výše.

Dcera se zeptala, jestli si ho může vyzdobit, nečekal, že ho bude muset vrátit. Navrhovala jsem, že ji dáme jiný kamínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.3.23 17:37

Přítel do toho vstoupil, že ho má dcera hned vrátit, když není její.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.3.23 17:40

Divné když si ho dcera vyzdobí, že ho musel vrátit. Kdyby to bylo obráceně dceři bych vysvětlila, že už na tom druhá strana strávila čas a práci, nenapadlo by mě aby ho chtěla zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
29.3.23 17:41

No dyk ano, nepíšeš nic novýho. Nezeptala se přímo. Ano, logicky s tím takto počítala, ale nepadlo to. Kamarádka toho možná trošku využívá, když se jí ten nazdobenej líbí. Ale fakticky je pořád kamarádky.

@Kissminka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.3.23 17:41
@Kissminka píše:
Přítel do toho vstoupil, že ho má dcera hned vrátit, když není její.

Chápu to dobře, že je to hlavně problém mezi tebou a partnerem a chceš kvůli tomu rozsoudit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová