Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,Objednala jsem si balíček přes balíkovnu do alzaboxu. Balíček mi přišel, kód mi přišel jenže je např. 3ko63n a do alzaboxu jdou podle mě dát pouze čísla
Zřejmě to nemáš v alzaboxu ale v Balíkovna-boxu. Někdy jsou hned vedle sebe. Taky se mi to stalo.
Alzaboxy začala využívat i ceska pošta, takže bych klidně řekla, ze si vychází navzájem vstříc a budeš to mít v balikovne
@hospodki mě v tom emailu píší, že to je v tom alzaboxu a vedle žádná balíkovna není
Jdou tam i písmena, taky sem tenhle týden vyzvedla z alzaboxu balík a kód měl písmena ![]()
@Kriss Tina a kde jsi je tam našla. Já tam mám tabulku od 1-9 a nic víc?
@Anonim 14 u nás to vypadá takhle a vedle nuly je tlačítko ABC, tak to zmacknes a místo čísel tam naskočí písmena.
@Kriss Tina píše:
@Anonim 14 u nás to vypadá takhle a vedle nuly je tlačítko ABC, tak to zmacknes a místo čísel tam naskočí písmena.
U nás taky ![]()
@Kriss Tina píše:
Přesně tak. Podle mě to takto mají všechny Alzaboxy. Ale přiznám se, že si nepamatuju, že bych někdy dostala kód i s písmeny. ![]()
@lucad77 já Jo, tenhle týden už podruhé
ale jsou to teda kódy od balikovny, co do toho alzaboxu taky ukládá, přímo z alzy mi chodily vždy jen čísla.
@Kriss Tina píše:
@lucad77 já Jo, tenhle týden už podruhéale jsou to teda kódy od balikovny, co do toho alzaboxu taky ukládá, přímo z alzy mi chodily vždy jen čísla.
Asi jo. Když to jde přes Balíkovnu, jsou tam i písmena, když přímo přes Alzu nebo Zásilkovnu, která tam taky ukládá, jsou to jen čísla.
Dobrý den jdou tam zadat písmena když kliknete na ABC tak se vám zobrazí písmena a nahoře čísla
nashledanou
@Anonymní píše: Více
dobrý den paní když máte čísla a když vam treba takovy kod 368 H8K tak tam je tlacitko ABC tak tam mate pismena tak nahore mate cisla
Dobrý den,
Objednala jsem si balíček přes balíkovnu do alzaboxu. Balíček mi přišel, kód mi přišel jenže je např. 3ko63n a do alzaboxu jdou podle mě dát pouze čísla