Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dojdi k jinému taterovi na konzultaci
řekne ti, zda jde či nejde opravit ![]()
Jeslti je to jednoduchá linka, tak tam by se asi dalo vykouzlit leccos.
Chce to zajít do nějakého studia a zeptat se. Počítej s tím, že si připlatíš (a chtělo by to někoho opravdu profláklýho, aby ti tam nehodil další hrůzu).
Zkusila bych FB stránky Milujeme tetování. Tam se předává docela dost doporučení.
Dobrý den, píšu sem asi abych si trochu ulevila a zároveň požádala o radu/zkušenosti. Je mi 23 a nedávno jsem byla na tetování. Pár menších už jsem měla. Bohužel tatér, který mi dělal předešlá s tetováním skončil a mně nezbylo nic jiného, než si najít jiného. Našla jsem si paní, její práce se mi moc líbila, odcházelo od ní hodně spokojených lidí, a tak jsem se rozhodla pro ní. Ale ona tetování úplně pokazila.. má to ošklivý tvar, přijde mi to kostrbaté a vůbec to není hezké. Nosím dlouhé rukávy, aby to nebylo vidět, stydím se za to. Hned co to dotetovala, jsem jí tohle řekla, ale ona mi odpověděla, že až se to zahojí, že to bude vypadat jinak. Bohužel nevypadá. Chci se proto zeptat, zda má někdo stejnou zkušenost a byl na korekci tetování? Nemám to nijak vystínované, je to kytička nakreslená jedním tahem. Dalo by se to například obtáhnutím, aby to nebylo kostrbaté nějak vylepšit? Jsem z toho strašně smutná, její ostatní práce se mi moc líbily, ani jsem nedoufala, že by se to takhle pokazilo…
děkuju za rady..